Gözlerimin içine uzun uzun bakıyor utanıyorum

bi çocuk var sınıf arkadaşım. Sanırım hoşlanıyoruz birbirimizden yada ben yanlış anlıyorum en iyisi size anlatıyım siz karar verin. Sürekli beraberiz,boş derslerde tenefüslerde yanıma oturuyor. Yanıma oturunca tek kişilik sıra oldugu için çok yakın oluyoruz kafamı çevirdigimde gözlerimin içine uzun uzun bakıyor bende utanıyorum bana öyle bakma diyorum yada kafamsını hafifçe çeviriyorum. Sonra facede bana canım , bitanesi falan diyor. Okulda seni seviyorum diye kagıtlar atıyor ben şakaya vuruyorum. Sonra evlencem ben senle diyor alcam seni diyor böyle çok muhabbet geçiyor aramızda. Sizce olay ne.
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk yanıma oturuyor yüzüme bakıyor,kafamı kaldırmıyorum bilerek kaldırsam çok yakınlaşıcaz çünkü biliyyorum. Kaldırıncada zaten bakma bana diyorum kafasını çeviriyorum. Bide elini belime atıyor oturunca eline vuruyorum böyle hafiften çek bakim o elini diyorum. Elini belime attırmıyorum yani. Aslında o çocuk benim karakterimi seviyor. Beni begeniyor. Ama sizce bunları yapıyo oluşu bana aşık beni seviyor anlamına gelir mi
Gözlerimin içine uzun uzun bakıyor utanıyorum