Kız arkadaşımı ailemle tanıştırmaya eve getirdim, anneme küfür etmiş :((

Bugün kız arkadaşımı ailemle tanıştırmak için eve getirdim. İlk başlarda herşey güzeldi, annem bana çok düşkündür, bu yaşıma kadar kimseyi tanıştırmadım ailemle, biraz da dobradır sözünü sakınmaz yani mizacı öyle ama zaten kız arkadaşıma baştan söylemiştim idare edersin diye, tamam dedi.

İlk başlarda herşey güzeldi, ufak tefek birşeyler oldu ama baştan söylediğim için içim rahattı. Sonra kız arkadaşım mutfağa gitmişti sonra da annem. Dedim heh şimdi kaynaşırlar belki biraz tek kalınca. Bir geldiler suratlar beş karış.

Annem sonra gizli görüşmelerin nasıl geçti gibi birşey dedi, kız arkadaşım birşey diyemedi ama dondu kaldı.

Sonra zaten abisi gelip aldı gitti.

Sonradan meydana çıktı ki anneme küfür ediyormuş telefonda. Ben önce inanmadım ama annem anlatırken epey sinirlendi, bana inanmıyor musun elin kızına mı inanıyorsun diye hatta hafif bir baygınlık geçirdi, kalp de var kendisinde. Tansiyonunu ölçtük epey yükselmişti. Şimdi biraz düştü gerçi, çok şükür. Sakinleşti hatta uyumuş az önce baktım.

Aslında ben de çok sinirlendim çünkü annem benim en önemli varlığım hayatta ama kız arkadaşımı da çok seviyorum, beni güldüren tek insan bu hayatta diyebilirim

Ne yapsam, kafam çok karıştı.

Bir de annem bayılınca sinirle "Yazıklar olsun sana" gibisinden mesaj atmıştım sonra pişman oldum biraz ama baktım az önce cevap gelmiş

sülaleni bilmem ne diyor, açıkça küfür etmiş. Ben ilk defa böyle birşey duydum ondan.

Acaba birisi dolduruşa mı getirdi, normalde melek gibi kızdır yani ağzından hayvan lafı bile duymadım. Ya da acaba annem mi beni dolduruyor diyeceğim ama baygınlık geçirdi üzüntüden, sinirden.

ooofff kafam çok karıştı, ne cevap vereyim? Çok seviyorum ama bunu da dikkate alın, çok ciddi düşünüyordum onunla
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar artık o soruda yazdıklarını görünce iyice tiksindim bir de en iyi cevap seçmiş benim sülaleme bilmem ne diyeni.

Lütfen bir akıl verin çok sinirliyim elim ayağım titiriyor, şöyle oturtan bir mesaj çekip bitireceğim. seviyordum evet ama herşeyin bir sınırı var bu kadar da olmaz
Kız arkadaşımı ailemle tanıştırmaya eve getirdim, anneme küfür etmiş :((