Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Davranışına yani nasıl bir karaktere sahip (havalı, şaşkın, sevecen, kendini düşünen vb.) buna bakarım. daha sonrada insanlara ve bana yaklaşımına bakarım.. tabi bunların olması için ilk başta onu beğenmem gerek. eğer çirkinse pek sanmıyorum. Çirkin dediğim çok şişman veya zayıf olanlardır.. ( Allah yardımcıları olsun.. İnsan kendini onların yerine koydumu kötü hissetmemek elde değil halimize şükretmeliyiz sık sık BENCE.. )
020 Yorumla
Soran+1 yılAhahah çok kötüsün yaa
Soran+1 yılAma bir kadının seksi olması önemli güzel bir fizikle :)
- +1 yıl
Gece gece konuştuğumuz konular süper gerçekten. Sizi tebrik ediyorum :D.. Ama haklısınız Hayatın kuralı bu ben ne kadar utangaç bride olsam.. işin içine Kadın girdimi. Utangaçlık kalmıyor kadın derken her türlü konu sadece cinsellik değil.. yani kadınların duygusal olması hemencecik incilmesi ve kırılgan olması gibi.. Kadınlar olmasa napardık bilmiyorum... Kötü şeyler olabilirdi :D
Soran+1 yılHahahahahahahahahahahahah değerimizi bilin
- +1 yıl
biliyoruz ;) zaten hormonlar sağolsun sizide mutlu ediyoruz :D sizlerde bizi.. hiç sıkılmıyorum nedense cinsellik dendimi. çünkü bana doğal geliyor. Eski kafalı insanlar gbi ayy olmaz falan bu konuşulmaz ayıp denmesi. insanın özgüvenini sarsıyor bunu bir dindar kardeşimden biliyorum.. Şükür onlarden değilim ;)
Soran+1 yılİnsanların ihtiyacı yani doğal bişey😂
- +1 yıl
Hee yaa doğal :) ama iste tek olmak yani gençliğinde sevgli olmaması kötü bişiy bende bunu bilenlerdenim :/ açıkcası evlenen insanlar kilo alıyorya nedeni bence hormonların yani mutluluk hormonunun falasıyla çallşmaya başlaması her akşam gbi :D o yüzdende oda acıktıryor vve kilo alıyorlar :D çünkü insan mutsuzken iştah olur mu? yalan mı şimdi?
Soran+1 yılAhhahaaha doktor bey konuştu bana sustmak düşer
Soran+1 yılMantıklı geldi ama ahha
Soran+1 yılBoğa 😂
Soran+1 yılGerçektenmi😃 olur yaa
Soran+1 yılAtamıyorumki xper2+ olmam lazım haha, sizi takip etsem bulur usunuz beni
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine bakımlı olmasına ve tavrına.. öncelik veririm tanıştıktan sonra ciddi niyetle yaklaşmışsam iç güzelliğini sorgularım. en son dış güzellik bir tercih meselesi olabilir ilk üç şey yoksa dış güzelliğin hiç önemi yoktur.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
ilk gözlerine bakarım eger gözler namusuzca bakıyorsa babamın dediği gibi o karı beş kuruş etmez ama masum sa bakışı işte al sana ömürlük karı :)
00 Yorumla
+1 yılCiddiyetine kalbine yüreğine bunlar olmaz sa zaten hiç bir şey olmaz
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
- +1 yıl
Bilmem hep haklı yız da dinleyen yok İşte sonra Eyvah Eyvah ama bir insan da ilk önce ciddiyet kalp vicdan ve allah korkusu olmalı bunlar yoksa zaten şu zaman dedikleri zamana birakirlar ve zaman ömrü aldığı gibi her şeyi alır gider sonra ne yaptım ben demi neyse sen dilediğini düşünmekte hür sun diyecek başka bir şeyim yok
Soran+1 yılAllah korkusu olan cidden çok önemli. Yaradanın kıymetini biliyorsa seninde bilecektir. Allah korkusu olmayan senimi takacak. Düşün yaradanını umursamıyor senide atar
- +1 yıl
Aynen dediğin gibi arkadaşım ama bunu düşünen malesef yok kalmamış herkes başka bir şey ler peşine düşmüş gidiyor sonra su oldu Eyvah ne yapacağım bu oldu Eyvah ne edeceğim eee sonra işte sonuç neyse boşver arkadaşım yüreğin temiz mi allah korkun var mı var hee o zaman kalbim de temiz dir kendin de allah mutluluk ver sin her zaman insallah
Soran+1 yılAynen kardeşim. Kızların kendi vicutlarına saygıları yok ona buna açıyorlar sonra her erkek aynı dıye zırlanıyorlar
- +1 yıl
Yapan yaptığı ile kalır seven sevildigi ile eden kendine yapan kendine onlar kendi hayatlarını bununla da yaşar iken öteki tarafı hesap etmez ler bunun için de işleri de RAS gitmez gelecek leri de iyi olmaz her insan kendi Bacağın dan asılır arkadaşım bir insan sadece bununla yi değil öbür dünyayı da düşünecek ki her şeyi güzel olsun yuva kursun
Soran+1 yılKardeşim bravo çok güzel konuştun keşke herkes sen olsa
- +1 yıl
Ben doğru olmayı ciddi olmayın severim kardeşim allah her kese bir akıl bir kalp ve vicdan vermiş bunları değerlendiren başarır degerlendirmeyen ne mutlu olur nede geleceği nede dünyası
Soran+1 yılİnş çok mutlu olursun sen
- +1 yıl
Ben mutlu lu gü tek kendime ayırmam herkes mutlu olsun ki bende olayım arkadaşım ben mutluluğu unuttum ama insanları mutlu etmeyi unutamadım işte
Başta güzellik, kim baksam derse yalan söylüyor. Sonra, edep, ahlak, konuşma, hâl ve hareketleri, insanlara karşı davranışı diye gidiyor işte. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanağına bakarım. Bakımlı ve pürüzsüz olması beni mutlu ediyor :D
09 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ne güzel :D
Cevap sahibi+1 yılBelki de kişisel bakımını da dışa en iyi vurduğu yer orası olduğu için olabilir. Sonuçta allık, far, fondoten vs vs her şey dozunda olmalı. Bazı kızların yanakları çilek pempesi gibi oluyor ya da yanağa bakınca favoriler gözüküyor. Her şeyin de bir yeri var sonuçta :D
Soran+1 yılEvet haha herşeyin bir dozu vardır. Bazı kızlar yapmıyor makaj kötü oluyor😂 en büyük problem eyeliner. Kezolar penguen gagası gibi çekiyor hahaha
Cevap sahibi+1 yılFazla yapması da çok kötü oluyor ya :/ Resmen erkek kovmak istiyormuş gibi geliyor öylesi de bana :D Dozunda yapmalı işte dediğim gibi
Soran+1 yılYağmur yağınca iki ton boyanın akması ve sevdiğin kızın canavara dönüşmesi insanı öldürür ahahha
Cevap sahibi+1 yılİşte öyle kızları sevemiyorum bu yüzden. Doğal güzelliğini makyajla tamamlamalı kadın dediğin :D
Soran+1 yılKesinlikle, makaj sadece fresh bir görüntü verecek seni başka insan yapmıyacak
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısın ;) İnsan benliğiyle barışık olmalı zaten. Yoksa ömür boyu mutsuz olmak zorunda kalır.
Soran+1 yılAyneeennn
Önce fiziğine, dudaklarına, göğüslerine ve kalçasına, bacaklarına vs. daha sonra ismine, daha sonra şivesine vs. diye gider. Magandayım ben sanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılDoğruları söylemek gerekirse, fiziğe bakarım. Sonra da kollarına bakarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılFiziği nasıl olmalı? Neden kollar?
- +1 yıl
Meme önemli :/ Kollara çok fazla dikkat ederim. Tüysüz mü diye.
Soran+1 yılHahaha ow tamam
+1 yılBacaklarına ayakları na göğüs lerine gözlerine saçlarina bu kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılFiziği nasıl olmalı, saçları?
Soran+1 yıl@CrayxFun sen söyle burdan
+1 yılAllah sevgisinin sadece dilinde mi yoksa diliyle beraber hayatında mi olduguna bakarım
00 Yorumla
+1 yılDuruşu fiziği ve giyim tarzı. Konuşmaya başladıktan sonrada zekası
00 Yorumla
+1 yılDişlerine bakarim cunku dişine bile bakamayan bir kadin diger yerlerine nasil baksin be kadinn
00 YorumlaEl ve ağzı dişleri güzel olsa da bakımsız diş böö.. Benden çok kısa olmaması muhabbetinin sıkmaması
00 Yorumla
+1 yılgozlerine bakarim begenirsem icinde kaybolmak isterim
07 Yorumla
Soran+1 yılİçine kaybolmak derken?
- +1 yıl
Mecazi anlamda iltifat deniyor buna
Soran+1 yılBenim turkce biraz eksik özur dilerim
- +1 yıl
Terslemedim yanlis anlamayin kirdiysam affola
Soran+1 yılBiraz sert konuştun ama önemli değil:)
- +1 yıl
Ozur dilerim o zaman
Soran+1 yılÖnemli değil dilemene gerek yok
+1 yılYüzüne bakarım yüz önemli 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki :)
giyinimine , fiziğine , zekasına
08 Yorumla
Soran+1 yılFiziği nasıl olmalı
Soran+1 yılSen anlat burdan
Soran+1 yılBoyum 170 kilom 60
Soran+1 yılBoşver broe
Gizli Üye(36-45)+1 yılellerine ve ayaklarına sonra gözlerine
06 Yorumla
Soran+1 yılEller ayaklar neden?
Cevap sahibi+1 yılellerin bakımlı olması ve ayaklar kızların çok bakılmayan genelde ayakkabı içinde kalıp görünmeyen kısımlarıdır görünmeyen yerlerine gösterdiği özen ve bakım bir bayanın karakterini kendine olan saygısını ve ileriye dönük uzun yıllar bakımlı ve güzel kalacağını gösterir yoksa herkes saçını tarar gözüne kalem çeker tırnağına oje sürer
Soran+1 yılHiç böyle düşünmedim ahahhaa wow
Cevap sahibi+1 yılkendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana
Soran+1 yılBana değşik bişey öğrettin valla teşşeküür ederim :D
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
+1 yılKaraktere ve gozlere :)
054 Yorumla
Soran+1 yılGüzel :)
- +1 yıl
teşekkür 😁
Soran+1 yılAsıl ben teşekkür ederim 😀😀
- +1 yıl
Yok ben tesekkur ederim oyle seymi olur :D
Soran+1 yılHahaha ya yoook yokk lütfen
- +1 yıl
Cok kibarsiniz Soran arkadas :D
Soran+1 yılHahahah sende grinin ellidonu😂
- +1 yıl
Kibar olan ben degil senin sozlerin:P
Soran+1 yıl:D way
- +1 yıl
Peki sen bir erkekte ilk neye onem verir ve bakarsin :)
Soran+1 yılAyakablarına ilk bakarım, aykabbi iyise yukari doğru bakarım sırayla ahaha. En önem verdiğim kıyafet ve saç saaaçç
- +1 yıl
Neden sac saccc diye vurguluyosun bakim. sen yaaaaaa? 😒😒
Soran+1 yılHahahaha saçı david beckham gibi olacak aooooww😍
- +1 yıl
Tam dayakliksin ya. Bari sen yapma ya 😣
Soran+1 yılHahaha niye noldu canım
- +1 yıl
Belki benim bir Beckham gibi sacim yok belki saclarim seyrek biraz olamaz mi? Neden boyle yapiyorsun 😒
Soran+1 yılHahhaha yaa ama belki sana yakışıyodur
- +1 yıl
Ondan yama sknti yok tatli su baligi :) Beckham gibi sacimiz olmasada Aslan gibi yuregimiz var yetmez mi 😉☺☺
Soran+1 yılYeter ayıp ediyon😀
- +1 yıl
Ne dedimde ayip ettim yahu :)
Soran+1 yılProfil resmindeki sensen yakılmış saç cidden haha
- +1 yıl
Bak bunu duymak sevindirdi tesekkur ederim ☺ Bende sana iltifat edeyim bir resmin yok mu Soran Bayan :)
Soran+1 yılHahaha no yok yok
- +1 yıl
Ne demek yok yahu 😣 iltifat edemicekmiyim😒
Soran+1 yılOlmaz ama canim :)
- +1 yıl
Sen bilirsin tatli su baligi :)
Soran+1 yılSu balığı nedir birtanem ya haha
- +1 yıl
Sana karsi iltifat seklim sevgi pitircigim :)
Soran+1 yılHaha bebeğim
- +1 yıl
Ahaha bebegin olduk demek :)
Soran+1 yılEvet gel anneye bakım uyuma vakti😀
- +1 yıl
Uyumadan emzircen mi bari ahahah :D
Soran+1 yılHahahaha aklınız fikriniz o demi
- +1 yıl
ahaha Yok canim herzaman degil :)
Soran+1 yılHahaha tabi tabi
- +1 yıl
Ole deme ya Anne olarak uyutayim dedin bende emzir ole uyut dedim. Sonra beni yanlis tanima. Ben senin bildigin oo kotu cocukardan degilim :)
Soran+1 yılHahaha tamam oğluşum😂
- +1 yıl
Tamam ana baci muhabbetini kapatsak artik arkadasim :), Ee artik bir mesaji cok gormezsin :)
Soran+1 yılMesaj gitmiyor kii denedim ayıp ediyon
Soran+1 yılXper2+ olmak lazımış mesaj atmak için :/
- +1 yıl
Bende 1 'im nasil yapacaz simdi :)
Soran+1 yılHaaha bilmiyom😔
- +1 yıl
İnstagrami vereyim. olurmu :)
Soran+1 yılHahaha olmazzzzzz
- +1 yıl
Nasil olacak bu isler o zaman :(
Soran+1 yılBilmiyomki :(
- +1 yıl
Uyumam. gerekiyor calisan bir insanim ben. Artik bir karar ver :)
Soran+1 yıl😭😭
- +1 yıl
Sen yasiyormuydun ya :)
Soran+1 yılTabiki haha
- +1 yıl
Biz seni oldu sandik ama :)
Soran+1 yılAşk olsun, öleyim istersen😔
- +1 yıl
Takip falan etmiyosun beddua edecem o olacak ama 😒
Soran+1 yılEdeyim :)
+1 yılSaçına gözüne kıyafetine bakarım
015 Yorumla
Soran+1 yılKıyafet nasıl olmalı
Soran+1 yılVe saç? Uzun kısa? Renk
- +1 yıl
bir kalıbı yok ama çok açık istemem
- +1 yıl
Siyah düz ve uzun bir saç istiyorum
Soran+1 yılHmm :)
- +1 yıl
Nooldu :)
Soran+1 yılBenim şaç öyle ahhaha
- +1 yıl
Gerçekten mi :)
Soran+1 yılEvet😂
- +1 yıl
Senimi tarif ettim yani :)
Soran+1 yılSaç işte 😂
- +1 yıl
Bakıyım bir saçına :)
Soran+1 yılBoşuna burada anoninim lütfen ahah
- +1 yıl
Peki :(
Soran+1 yıl😔😔😔
+1 yılGözlerine beni gözleri etkiler
00 Yorumlavajinasına dolgunsa severim:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen dimdirel g.. tune bakarımm
02 Yorumla
Soran+1 yılSamimiyetin için sağol ahahah
Cevap sahibi+1 yıl;)))
+1 yılvucut dili ve konuşması
00 Yorumla
+1 yılGöz göğüs kalca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılYüz
Fizik00 Yorumla Ahlak.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn önemlisi cidden
+1 yılgukusu ve tavri
05 Yorumla
Soran+1 yılGukusu nedir?
- +1 yıl
gülüşü vede tavri yani kendini oldugundan farkli göstermeye çalışıyorsa ki cogu kiz bunu yapar yol ver gitsin
Soran+1 yılHaa anlıyorum
- +1 yıl
şükür anladın
Soran+1 yılHahahaha
+1 yılGenel suzerim.
00 YorumlaKalça
00 Yorumla
+1 yılmemelereeee
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?