tanımadığın bir kıza sokakta veya metroda nasıl çıkma teklif edebilirsin ? çok zor bir soru herhalde hiç tanımıyorsun sokakta görüyorsun nasıl çıkma teklif edilir ?
Tanımadığın bir kıza sokakta veya metroda nasıl çıkma teklif edebilirsin?

benimle bir elmanın diğer yarısı olurmusun de. en azından üç beş saniyede olsa aklını karıştırırsın
Hiç tanımadıgım sokakta gordugum bırıne neden çıkma teklif edeyım ki...
güzel kız oldugundan
peki nasıl tanışılabilir oyle bi kızla ?
Senın yaratıcılığına kalmıs bıraz... üni 2. yılımda okuldan gelırken tesaduf bırını gorrdum otobuste. çok tatlıydı etkılendım. Sonrakı gunler hep aynı saatte aynı otobuse bındım hatta erken cıktıgımda bıle o otobusu bekledım onu gorebılmek ıcın... Sürekli onu izliyordum arada yakalıyordu sonunda oda bakmaya basladı. En sonunda cesaretımı toplayıp ındıgınde bende ındım 5 dakıka konusabılır mıyız dedım... Bu basımdan gecen bı olaydı... Sana kolay gelsın arkadasım...
ben gorduklerimi 1 kere goruyorum ama dahada goremiyorum sonra
ben aşık olmak istiyorum ama gonul eglemdirmek değil
yapacagım dediğini takip edecegim nereye gidiyorsa oraya gidecegim :) bakalım başımıza neler geliyor )
tamamda sonra ne olcak yani hiç yaklaşmıyacakmıyım sonunda yada ne diyecegim direk facebook yada tel numara sorsam ? :)
Verdıgım örnekte önce kendımı bellı ettıgımı ılgısını cektığımı sonra karsısına cıkıp konustuğumu soylemıstım sende öyle yap kendını goster ılgısı cekmeye calıs... Direkt tel facebook falan isteme bence tersler muhtemelen. Çok istiyorsan kendı telını verırsın... Ararsa ne ala ...
tamam ustad peki onu takip ediyorum ama beni hiç farketmiyo o zaman ne yaparım yada farkedip korkar ederse paniklerse veya sinirlenip ne var faan derse ?
tamam ustad deneyecegim inşallah başarılı olurum saygılar
ustad bugun denedim metrodan çıktı kız bende çıktım sokakta biraz takip etdim otobüse bindi daha bende bilmediğim otobüse binmeye üşendim yani başarısızlık oldu zaten yaklaşamayacaktım utanırım çekinirim malesef
ustad seninle tanış olmak isterdim facebook kullanıyormusun ?
edilmez şahsen bana birisi öyle teklif etse bir daha kimseye bişi teklif edemez
anlamadımgitti :/
cikma teklifi degilde, insan önce bi muhabbet etmeye calisir :)
Görüş
4Görüş
Açıkçası ilk olarak kendini tanıtması lazım. Şahsen ben, tanımadığım birinin çıkma teklifini kabul edemem, eğer hoşlandıysam belki. O da hormonların etkisi :)
bence bu çok saçma tanımıyosun çıkma teklifi ediyosun ışte işin suyunu çıkardılar malesef
tamamda metroda mesela guzel bir kız gordum hiç tanımıyosun onunla nasış tanışabilirsinki ozaman ?
Onu bunu bilmemde bazılarımızın okulunda çevresinde tanıdık kiz yok mesela nolucam ben 19 yaşına geldim karşımda bir kızla 2 dk göz göze konuşamadım daha kız görmedim desem yeridir sonsuza kadar bulamiycammi ztn sokakta birine teklif edemem sosyallik var sap gibi taşıncas gibi geliyo nolur duzelirmiyim çünkü sevgili olmak dunyanin en zor şeyi yemin ederim
Merhaba tanışabilirmiyiz önce denir Öyle pat diye konuya girilmez
tanışabilirmiyiz sözü mantıklda kızların begenmyor o sözü kro gibi bakıyorlar adama ama deneyecegim oyle tanımadıgım bir kıza selam tanışabilirmiyiz dicem gerisi ne olur Allah bilir
Yok ne alaka ya. Sen öyle dene bi iyi bir başlangıç yapmış olacaksın
bu devirde edilmez artık herkes havalı olmuş hemen tersler :D
madem ki tanımıyorsun neden çıkma teklifi ediyorsun? her gördüğn güzele ne cesaretle yanaşabilrsn
hiç yanaşmadım zaten şimdiye kadar
uzak dursan daha doğru olur
ama ben aşk arıyorum guzel bir kızla
sapık olmayanlar böyle birşeye salaklık yapıpta kalkışmazlar :))
aşkı metroda mı aroyorsun? durum o kadar zor demek. merek etme aradığını bulursun elbet
Teklif etmem. O teklife gelecek kız eksik kalsın.
önce tanışılmalı
En İyi Görüşler