Sorum çok açık ama bir o kadar da derin anlamlar yüklü..O yüzden lütfen cahil insanlar yorum yazmasın (!) Hayatınızda,hemcinsinize aşk duyguları beslediniz mi yada hoşlanma duygusunu tattınız mı?
Cevabın nedir?
yorumlara baktımda herkes suclamıs soru soran kişiyi. yok sen gaysın yok ... sın bi sürü laf solemıssınız. iki kıtap acıp okusaydınız televızyona cıkan psıkologları doktorları dınleseydınız böyle cahıl cahıl yorum yazmak zorunda kalmasaydıız keşke.. insanları neden suclayarak konusuyorsunuz hep.? bu onun secımı degıl ki.. tabıkı cok yanlıs bı durum bu bunu desteklmıyorum ama ona yardımcı olmalıyız bu konuyla ılgılı.. psikolojısı yerınde olan bı ınsan zaten bole bıseye kalkısmaz kendı hemcınsıne ılgı duymaz.. cok buyuk bı psikolojık sorunla karsı karsıyasın arkadasım.. sana dıyecegım tek sey bu yasagıdın olayı sakın ıcınden destekleme Allah benı böyle yaratmıs napım yanı dıye dusunme.. gıt doktora tedavını ol . psıkolglarla görüş kurtul bu hastalıgından.. sımdıden aldıgın yorumlara bak daha ıelrsını sen düşün artık.. Allah yardımcın olsun..
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılduymadım ama duyanlara bir ön yargım yok aksine ben nasıl yaşıyorsam özgürce hislerimi bu herkes için geçerli olmalı ayrımları sevmiyorum
10 Yorumla
Allah, kalbine doğru yön versin kardeşim. Ben işe duygusal olarak değil de dini olarak bakıyorum. Çok büyük günah bu durum. Bir şekilde elinde olmadan böyle bir şey olmuş olabilir ama tedavi olman gerekir. Bana cahil diyebilirsin ama senin iyiliğin için söylüyorum...
217 Yorumla
Soran+1 yılAilem zorla tedaviye başlattı ama hiçbir sonuç alınmadı... Daha da mahvolmıştum,intihara yöneldim.Ama yapamadım...Benim hormonlarımın böyle olması benim suçum değil,anlıyor musun? Her gece Allahıma isyan ettim,her gece... Hergün ağlıyordum..Değişmedi hiçbir şey.. Ama kendimi hep korudum kötü olaylardan.. Eşcinsellik'' denilince bu toplumun aklına Bülent Ersoy ve diğerleri geliyor..Ama öyle değilim,hiçbir zman da öyle olmayacağım...Eşcinselik kendini satmak değil...
- +1 yıl
Bak kardeşim, sana kötü bir şey demedim. Toplumdaki önyarıglar beni ilgilendirmez. Ben sana önyargılı değilim dikkat edersen. Toplumun düşüncesini bana söyleme. Sen yanlış yolda çözüm aramışsın. Derdi veren Allah, tamam bunu biliyoruz da neden isyan ederek yardım istiyorsun ? Ben sana kızarak ve haykırarak bir yardım talep etsen bana bunu verir misin ? Vermezsin değil mi ?Önce istemesini öğren dersin. Sen Allah'tan ümit kesme. Tedavine de devam et. Allahü teala yardım eder. Bizler de dua ederiz.
Soran+1 yılBen sana ''kötü birşey diyorsun'' demedim... Ben sana kendimden kısa bir kesit sundum... Sana şöyle söyliyim,ben din hakkında özelimden bahsetmek istemiyorum pek ama yeri geldi,ben hergün Kur-an okuyorum... Allah'a olan inancım tam..Ama hislerim de-ğiş-mi-yor... Ve Kur-an'ın da hiçbir yerinde ''eşcinseller yoldan çıkmışlardır'' demiyor..Lut kavminde geçiyor,o kadar..
- +1 yıl
Lut Kavmindeki bir örnek. Eğer eşcinselliğe devam edersen lanetlenirsin. Sen zaten bir şey yapmamışsın. Durumundan zaten sen de mutlu değilsin. Süpersin, Kur'anı Kerim okuyorsun, Allah'a yöneliyorsun. Allahü teala sana en kısa sürede yardım edecektir sen merak etme ama O'na sırt çevirme. Derdi veren de dermanı veren de senin de bildiğin gibi O'dur. Sen elinden geleni yap. Tedavini aksatma. Dualarını da isyan etmeden et. Ağla, sızla, üzül ama isyan etme. Allah yardımcın olur inşaallah kardeşim.
Soran+1 yılBen artık ağlayıp,sızlamıyorum... Biliyorum ki; eğer öyle olursam eskiye döneceğim.,o (u)mutsuz günlerime..ama şunu biliyorum ki; hislerim değişmeyecek.Kesin konuşmak istemem ama durum böyle ve de artık mutluyum kimliğimden..Allahım da beni biliyor ve anlıyor,böyle hissediyorum..-''Eğer eşcinselliğe devam edersen lanetlenirsin'' bu çok yanlış bir cümle,çook... Yanlış birşey yapmıyorum ben,hislerim böyle... Erkeklerden hoşlanmamda kötü birşey yok..Bunu anlamanı istiyorum..
- +1 yıl
Elbette erkeklerde hoşlanmanda bir lanet yok ama durumu kabullenmişsin ve korkarım ki böyle devam edersen zamanla cinselliği de yaşayacaksın.
Bir erkek veya kadının dübüründen ilişkiye girene Allah rahmet etmez. ( Tirmizi )
Allahü teala, devasını, çaresini vermediği hastalık, dert yaratmadı. Bilen bildi, bilmeyen bilmedi, yalnız ölüme çare yoktur. (Taberani )
Lütfen durumu kabullenme. Şeytanın oyununa geliyorsun. Allahü teala bunu hoş karşılasaydı, peygamberimiz yukarıdakileri söylemezdi.
Soran+1 yılİşte burada bir ayrım var..Benim bir erkeğe gönülen bağlanmam illa o kişiyle yatmam anlamına mı geliyor? Elbette HAYIR! Bu hayattta herşey 'yatak' değil..Peygamberimiz 'eşcinsellik'' hakkında hiçbir şey söylememiştir.Kur-an'da Allahım ''Eşcinseller helak olacaklar'' da demiyor,çünkü bu onun bize verdği bi sınav.. Anal seks konusunda da konusayım,anal seksi günümüzde bir ton evli çift yapıyor,eşcinsellerin yapması mı günah? Üçüncüsü bu bir HASTALIK değil çare bulunsun,''HORMONAL'' bir durum...
Soran+1 yılBunların hepsi 'anal seks'le ilgili... İslam'ı kendime göre yorumladığım falan yok benim..Bak sana sunu söyliyim,Allahım beni biliyor ve ona inanıyorum...Escinsel olmam,bir tane erkek sevgilimin olması helak olacağom anlamına katiyyen gelmez.. Ben insanım ve yaptığım şeyler değer kazanacak ahirette... Müslümanım,hacıyım'' diyip kerhanede,yolda sokakta kadın kovalayanlar da hesaba cekilecek,biz de.. O yüzden kimin nerede olacağını Allah bilir ahirette,kim ya da ne olduğumuzun bi önemi yok...
- +1 yıl
Tamam da ben de sana diyorum ki sadece duyguda kalacağının bir garantisi yok. Duygular zamanla eyleme dönecektir sana bunun garantisini veriyorum. Gel inat etme ve tedavine devam et. Bu imtihanı geçersen kim bilir ne nimetler kazanacaksın. Yüce Allah buyuruyor ki;
İnşirah Suresi 7-8. Ayet: Demek ki zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Güçlüğün yanında bir kolaylık vardır.
Ölüm hariç her şeyin çaresini verdim diyor Yüce Allah. Senin durumun da anormal bir durum. Bir hastalık. Gel tedavi ol.
Soran+1 yılBak sana binlerce kez diyorum,bu bir HASTALIK değil.. Bu konu hakkında kaç kitap okudun? Kaç profesörün yazılarını inceledin? Kaç eşinselin hayatına tanıklık ettin? İşe sadece ve sadece din penceresinden bakıp diğer herşeyi kestirip atıyorsun sen... Asıl yazık eden sensin...Hormonların doğumdan itibaren yanlış çalışması sonucu olusan,dış etmenlerin de rol oynadığı bir yönelim bu,tercih veya hastalık değil... Lütfen araştırma yap bu konu hakkında,lütfenn...Çok yanlış düşüncelere sahipsin.
Soran+1 yılSana kızmıyorum,ama beni de anlamanı ve dinlemeni istiyorum...Çünkü bu mücadeleyi hergün yaşıyorum ben bu toplumda... Soruna cevap vereyim; Duymuyorum,duyamıyorum... 4-5 yasında farkettim hislerimin bu yönde olduğunu..Çok çabaladım,birçok kez kızlarla denedim,acaba sevebilir miyim? dedim kendime,ama olmadı...Pes etmedim,yine denedim,yine yine yine...Bu sefer kaybım daha da cok ağır oldu... Çamura bulanıyordum,gittikçe batıyordum...Geçen sene yeni bi sayfa actım hayatıma ve mutlu muyum? Evet!
- +1 yıl
Durumu kabullenmişsin ve mücadeleyi bırakmışsın. Tabi mutlu olursun. Allahü teala kadını erkek için erkeği de kadın için yarattı. Cinsel açıdan da olsun olmasın. Her açıdan düşün lütfen. Ama sen kadınlara ilgi duymuyorsun. Bu durum işte rahatsızlık belirtisi. Sen kabullendiğin için normal geliyor. Eğer tedavilerinde bir çözüm olmadıysa başka doktorları deneyebilirsin.
Soran+1 yılZaten bunu bütün doktarlar diyor; ''Bu bir hastalık değil,yönelim.. 'Hastayım' diye gelip tedavi için gelen kişilerin %99'unda tedavi haliyle basarısız oluyor ve o kişi daha da kötüye gidiyor.O yüzde %1'de ''sözde ecinsellik'' diye geçen bir durum.Yani bir erkeğin kendi isteğiyle farkında olmadan o hislere sahip olması... '' Birçok konferanslara da katıldım,bir ton kitap da okudum,ama okuduğum bütün şeyler aynı.. En önemlisi hislerim böyle,o yüzden böyle emin konusabiliyorum sana,beni de anla..
Soran+1 yılCümlemize...
Bende öyle bir şey hiç olmadı. Ama böyle durumları görüyoruz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
+1 yılÖylesine zor bir sınav ki, Allahın yolundan gitmeye çalışıp aynı zamanda bu duyguları hisseden biri için. Anlayamayacak insanların biliyormuşçasına yaptıkları kötü yorumlara tilt oluyorum. Siz hiç imkansız birine aşık olmayın tamam mı mükemmel bir hayatınız olsun. Benim yaşadığımdan bahsedeceğim, biraz uzun olacak sanırım. Bir zamanlar en yakın arkadaşımdı. Üniversitenin ilk yıllarıydı. Her ortama giren herkesle konuşan biriydim ve okulun başlarında onunla da bir ortak ders neticesinde tanışmıştım. Daha önce lise zamanlarında uzaktan birkaç kişiye karşı hoşlanmış olabilirim ama daha önce hiç bu şekilde birine aşık hissettiğimi bilmem. İnanılmaz zamanlardı. İlk tanıştığım zaman ilk konuştuğumuzda ilk tokalaştığımızda beni istemsiz bir heyecan kaplamıştı. Kolay kolay da kimseye böyle hissetmem veyahut hissedecek olursam bile kendimi sınırlamayı çok iyi bilirim. Hatta üniversitenin başında kendime söz bile vermiştim bu tarz hislerimin peşinden gitmeyeceğime dair. Ama o tanıştığımız ilk an bile anlamadığım bir şekilde beni hayalin içinde yaşıyormuş gibi hissettirmişti. İlk ders ne kadar hocanın anlattıklarına odaklanmaya çalışsam da ara ara onun bana baktığını görüyor ve ben de ona bakıp bilinçsizce gülümsüyordum. İlk dersin ardından yanıma gelip sohbet açmıştı sonra dışarı çıkıp kampüste devam ettik sohbete. Ardından her ders arasında beraber takılır olduk. Hatta okul çıkışları bile beraber şehri turlarken kafeye kumsala inip saatlerce konuşurken geçiyordu. Onun yanında öylesine mutlu hissettiğimi hatırlıyor ve bunu sürekli böyle sürmesini istiyordum ki. Gözlerimin içine bakışı elimi tutuşu hiç diğer arkadaşlarım gibi değildi. O anlar zihnim mi bunu istediğinden öyle düşünüyordum bilmiyorum ama onun da beni sevdiğini düşünüyordum. Ama ilerleyen zamanlarda onun düşüncelerinin yalnızca imrendiğini hayran olduğunu düşünmek yerini almıştı. Bu düşünce beni öylesine yıpratmıştı ki. Benim gözümde ondan yakışıklısı yok gibiydi çünkü. İkimiz de oldukça maskülen tiplerdik ve hemen hemen aynı yakışıklılığa sahiptik diye düşünüyordum ama çevredekilerden kaynaklı kendini öyle hissetmiyordu. Ben sürekli ona övgüler sunarken o hiçbirini kabul etmiyor ve onu iyi hissettirmek için söylediğimi sanıyordu. Beni en çok yaralayan şeylerden biri de buydu. Ona olan hislerimi anlamıyor, sanki moralini yüksek tutmak için yaptığım ve, bir arkadaşı kardeşi gibi görüyordu. Zaman geçtikçe ona olan aşkım öylesine şiddetlenmişti ki onu düşünmeden zaman geçmiyordu. Her an aklımda oluyor, sürekli beraber dışarı çıkıyor saatlerce vakit geçiriyorduk. Ona öylesine alışmıştım ki. Derslerimde başarılı olmama rağmen sınavlara çalışamaz, kafamı veremez olmuştum. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadığımdan ne yapacağımı da şaşırmıştım. Okulun başında bölüm birinciliğini hedefleyen ben sınavların birkaçından kalmama rağmen hiç dert etmiyordum. Sanki ömrüm boyunca o yanımda olsa elini tutsam gözlerinin içinde kaybolsam bana yetermiş gibiydi. Neyse aylar geçtikçe bana yakınlığı artmasına ve beni umutlandırmasına rağmen bazen çok ters şeylerle karşıma çıkıyordu. Kızların peşinden koşmayı saçmalık olarak görürken ileride evlenmesi gerektiğinden söz ediyordu. Ben bunun bir zorunluluk olmadığından kendisinin seçeceği bir şey olduğunu söylerken o buna mecbur olduğunu söylüyordu. Aramızdaki ilişkiyi birbirimize karşı bile kapalı yaşarken bu konularda ağzımı açamaz oluyordum. Bana defalarca şu kız tam senlik bak bu kızı sen düşürürsün gibi takılırken uyum sağlamaya çalışıyordum ama ona öylesine aşıktım ki söylediği kıza bakmaktansa onun gözlerinin içine bakıyordum. Birkaç ay daha geçti ve o bir kızla sevgili oldu. Başlarda duygusal olarak içten yıkılsam da hep onun yanında durdum, onun mutluluğuyla mutlu olmaya çalıştım. Ancak hala sevgilisiyle değil de benle daha çok vakit geçiriyordu. Yine beraber takılırken sevgilisi aradığında kapatıp cebine koyuyor, onu araması için ben ısrar ediyordum. Bana hep zaten ciddi düşünmediğinden öylesine bir sevgilisi olduğundan bahsediyordu. Yine birkaç ay sonrasında onunla ilgili düşündüğüm her şey daha da tutarlı olmaya başlamıştı. Arkadaş kardeş gibisinden yaklaşıp bana oldukça samimi davranıyordu, yanlış anlayabileceğim hareketleri oldukça fazlaydı. Hatta beraber yalnız kaldığımızda bahanelerle hem o bana yakınlaşıyor hem de ben ona yakınlaşıyordum. Her yakınlaşmada öylesine nefes nefeseydik ki her an her şey olabilir gibiydi. Ama buraya kadar bahsetmediğim bir kilit nokta vardı ikimiz de oldukça dindar ve inançlı insanlardık. İnanmazsınız belki ama beraber yan yana namaz kılmışlığımız da oldu. Onunla her yakınlaşmamızda birimizden biri hep geri çekiliyordu. İçimden defalarca Allaha dua edip yanlış bir şeyin olmaması için yalvarmıştım. Onunla o ana kadar olan ilişkimiz beni öylesine doruklarda hissettiriyordu ki yanlış bir şey olur da birbirimizden uzaklaşırsak diye içim içimi yiyordu. Zaman geçtikçe bu yakınlaşmalarımız çok garipleşmeye başladı. İkimiz de bunu istiyoruz ama aramızda bir engel varmış gibi bunu sürdüremiyorduk. Son zamanlarda uzun uzun sohbet ettiğimiz sıralarda konu eşcinselliğe de geldi. O sırada ben tamamen kendimi soyutlayıp, öyle insanların da var olduğunu onların da aşık olabileceğini falan söylerken o aşırı gergin bir şekilde böyle bir ilişkinin çok iğrenç olduğundan söz ediyordu. Bu arada ben de cinsel ilişkinin dediği gibi iğrenç olabileceğine ama duygusal olarak hissedilen şeylerin iğrenç olmadığını normal olduğunu söylüyordum. Bu konuşmalar bizi biraz uzaklaştırmıştı. O gün bana durduk yere eşcinsel olup olmadığımı sordu. O an evet öyleyim ve kahretsin ki sana ilk günden beri aşığım demek gelirken sakin bir tavır takınarak ama bir yandan da anlamasını istercesine, yüzüne bakmayarak ve soğuk bir ifadeyle hayır değilim dedim. Bir süre ikimiz de konuşmadık. Sonra bambaşka konular açmaya ve mutlu olduğumu göstermeye çalıştığımı hatırlıyorum ama o farkındaydı. O gün ayrıldığımızda gece boyu saatlerce donuk bir yüz ifadesiyle gezdiğimi ve herkezden uzak bir yer bulduğumdaysa saatlerce ağladığımı hatırlıyorum. Normalde asla ağlayan bir insan olmadım hiçbir şeyin de beni ağlatamayacağını söylerdim hep. Çevremdekiler de ne kadar soğuk ve duygusuz olduğumdan bahsederlerdi ama o gece ben saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. Sanki yılların birikmişliği vardı üzerimde. O gece ona mesaj attım ve yattım. Ona artık açılıp kurtulmak istiyordum, bu şekilde ikiyüzlü davranmak çok zorlaşmıştı. Uyandığımda defalarca aradığını gördüm ve geri döndüğümde çok sinirliydi ve benim için çok korktuğunu söyledi. İçim bir anlığına öylesine umutla dolmuştu ki ama bir yandan da dün söylediği şeyler aklıma gelirken içime bir burukluk çöküyordu. Neyse buluştuk ve ona hissettiklerimi söyledim ama ondan bir beklentim olmadığını yalnızca duygusal hislerimin bu olduğunu vs anlattım. Bunları söylerken bakışları öylesine yaralayıcıydı ki ne kadar güçlü dursam da o an ölmek istedim. Birkaç şey söyledi ve bir daha görüşmeyelim diyerek bitirdi. O günün ardından uzun bir süre felaket derecede kötüydüm, çevreme hissettirmemeye çalışırken her yalnız kaldığımda ağlıyordum, her baktığım yerde onunla olan anılarımız beliriyordu zihnimde. Ben hiç kimseye bu kadar bağlanmamış kimseyi bu kadar sevmemiştim. Allaha bağlı olmama rağmen defalarca intihar zihnimden geçti, defalarca canımı alması için yalvardığımı hatırlıyorum. Toparlanmam çok uzun sürdü, bir süre okula gidemedim onu görmeye tahammülüm yoktu. Kendimi biraz toparladığımı sandığımda ve okula gidip onu karşımda gördüğümde berbat hissetmeme rağmen oldukça soğuk davranmaya çalıştım. O da oldukça soğuktu. Aramızdaki şeyin hiçbir önemi yokmuş gibiydi. Beniyse en çok yaralayan şeylerden biri her şeyin bu kadar çabuk bitebileceği olmuştu. Şu an üstünden aylar geçti belki yıllar da geçecek ama hala onunla olan anılarımız gözümün önünde ve bazen beni yine o günlere götürse de artık alıştım ve çoğu şeyi aştım. Bana büyük bir ders verdi. Ondan sonra kimseye güvenmedim, kimseye kendimi açmadım. Yaratıcının benim için verdiği bir sınav olarak görüp Allaha daha çok bağlandım. Bundan sonra da kimseye bir şey hissetmemek için elimden geleni yapacağım. Umarım mükafatını öbür dünyada alacağım. Her şeye rağmen onu güzel anılarımızla hatırlayacağım, iyi ki onu tanımış ve bu duyguları onunla yaşamışım.
00 Yorumlacahillikle ilgisi yok bu durum normal olmadığı için yada şöyle diyim çoğunluğun tercihine girmediği için garip karşılanıyor. hiç kendi cinsimden birine aşık olmadım ama zor bir durumdur büyük ihtimalle çünkü karşı tarafın eşcinsel olma ihtimali düşüktür olsa bile bana bakarmı o durum var tabi. yani normal bir platonik aşktan kat kat sıkıntılı bir durum(diye tahmin ediyorum)
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. hemcinsime ben oyle bi duygu beslemedim sadece guzel bir bayansa sadece kendimle kiyaslamisimdir benden dahami alimli diye ama baska duygu ile dusunmem hemcinsimi. kadinlar arasinda hep bi rekabet vardir acaba o benden dahami guzeldir diye sadece
00 Yorumla
+1 yılderin anlamlar yüklü derken ne gibi yani anlamadım bir erkeğe aşık olmuşsan eşcinselsin demektir.
36 Yorumla- +1 yıl
İçin acımalı zaten homofobik değilim cahil hiç değilim. Doğaya aykırı bu. Saygısızlığı tasvip etmem asla ama Sence insanların yadırgaması normal değil mi? Neyse bilemiyorum kendi tercihin. Beni ilgilendirmez
Soran+1 yılCanım öncelikle bu bir tercih değil 'yönelim'. İkincisi doğaya aykırı falan da değil.. Benim hormonlarımın böyle olması benim suçum değil,anlıyor musun? Evet insanlar yargılıyorlarçünkü bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorlar...Onların tek bildiği Bülent Esoy,Arto,Kuşum Aydın ve diğer iğrenç insanlar... Ben öyle değilim,hiçbir zman da öyle olmayacağım...Eşcinselik kendini satmak değil,ki ben yaşım 19'a geldi,bir kişiyle bile yatmadım... Beni üzen şey,insanların bunu tercih olarak anlaması..
- +1 yıl
Eğer duyguların gem vurabiliyorsan kendini durdurabiliyorsan takdir edilmen gerekir. Kendine engel olmayı başka insanlar istiyor diye yapmamalısın zaten kendin için insan ne yaparsa kendine yapar. Çünkü şimdi yobaz mı dersin bilmiyorum ama inancım gereği o insanların durumu çok vahim.
Soran+1 yılBöyle düşünmen beni çok üzdü...
- +1 yıl
Bak yukarıdaki arkadaş yazmış uzun uzun çözümü var diye kurtulabilirsin diye. Ben seni üzmek istemedim gerçekten. özür dilerim. Ben senin iyiliğin için söyledim yoksa inan ki umrumda olmaz.
Soran+1 yılTedavisi yok bunun,çünkü bu bir HASTALIK değil... Bu bir yönelim...Hormonlar yüzünden olusan bir durum.Elbette kabul görünmek istemiyorum bu toplumda..Çünkü Türk toplumu daha kadın-erkek ilişkisine bile tepki gösterir ilk... Sevgililer evlenmek isteyince korka korka anne-babalarına söylerler bu aşklarını... Ki ben escinselim ve kabul görmek ha? İm-kan-sız... Hak veriyorum ama insanlara,bende öyle olsam belki bende biraz homofobik olabilirdim ama bu benim bu konu hakkında cahilliğimi yansıtırdı..
Yaşamadık ama en yakın arkadaşımla birbirimize "Senin kız halinle evleneceğim" diyorduk :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu banada diyen çok oldu,erkek olsaydın seni kimseye bırakmazdım diyen kız arkadaşlarım oldu yani :)
Benim midemi bulandırır. Bıyıklı bir adamı öpmek nedir arkadaş, el ele tutuşmak? asdasdasda
Saygı duyuyorum ama benden uzak olsun lütfen..16 Yorumla- +1 yıl
Sadece "hayır olmadı" diyebilirsin. Neden hemen mide bulandırıcı deyip eşcinselliği aşağılama yoluna gidiyorsun? Böyle yapınca kendini daha mı heteroseksüel hissediyorsun? Eşcinsellik başta dünya sağlık örgütü olmak üzere hiçbir saygın bilimsel kuruluş tarafından hastalık/rahatsızlık/sapkınlık olarak kabul edilmemektedir. Eşcinselliği heteroseksüelliğe dönüştürmeye başaran bir terapi yoktur. Ve kişinin seçtiği bir durum değildir. O yüzden lütfen yorum yaparken kullandığımız kelimelere daha
- +1 yıl
Hayır ilgilendirir. İnsanların cinsel kimliğini aşağılıyorsun. Benim buraya zencilerin ten rengi iğrenç, mide bulandırıcı deyip ırka hakaret etmem gibi. Ya da müslümanlık iğrenç mide bulandırıcı demem gibi. Kimsenin cinsiyete, ırklara, dinlere, dillere, cinsel kimliğe hakaret etme hakkı yoktur.
- +1 yıl
Eşcinsellik zaten bir cinsiyet değil, cinsel yönelimdir. Doğanın bir parçası olduğunuda başta dünya sağlık örgütü olmak üzere tüm evrensel kuruluşlar söylemektedir. Bir SEÇİM değildir dikkat et. Ben sana kızlara ilgi duymayı ne zaman tercih ettin desem cevap verebilirmisin? Veremessin çünkü sen seçmedin bunu. Aynı şekilde eşcinsel bir kişide kendi cinsine ilgi duymayı tercih etmez.
link
Bunun bir hastalık olduğunu biliyorum.
Bence en yakın bir zamanda "Psikoloğa gitmelisin" ciddi söylüyorum.
Oğlum dışarda 5 milyar tane kadın var nedir bu hak deliği yerine tövbe ya.01 Yorumla
+1 yılasla asla asla,lezbiyen değilim :)
Iyyy düşüncesi bile iğrenç ya..22 Yorumla- +1 yıl
Sadece "hayır olmadı" diyebilirsin. Neden hemen mide bulandırıcı deyip eşcinselliği aşağılama yoluna gidiyorsun? Böyle yapınca kendini daha mı heteroseksüel hissediyorsun? Eşcinsellik başta dünya sağlık örgütü olmak üzere hiçbir saygın bilimsel kuruluş tarafından hastalık/rahatsızlık/sapkınlık olarak kabul edilmemektedir. Eşcinselliği heteroseksüelliğe dönüştürmeye başaran bir terapi yoktur. Ve kişinin seçtiği bir durum değildir. O yüzden lütfen yorum yaparken kullandığımız kelimelere daha
+1 yıltatmadım allah korusun diyorum :) toplumumuz bunu kaldırabilicek durumda değil
00 Yorumla
+1 yılKıyamet alametı bunlar arkadaş erkek erkeğe olmaz bak beynim bulandı.. sdhflkdskahf
10 Yorumlayok Allahıma şükürler olsun ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. hayır, ben heteroyum.
00 Yorumla
+1 yıl:) evet.
10 Yorumlahayır.bu düşünce bana iğrenç geliyor.
10 Yorumla
+1 yılYok ben doğduğum gibiyim.
10 Yorumla
+1 yılevet .
20 Yorumlatabikide hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen gay sın
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolabilir sende gaysın
Soran+1 yılSenin ben... Neyse!
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında