Hoşlandığım kıza içimi dökmek?

yaşım 24 bu zamana kadar sevgilim olmadı hiç neden derseniz maddi manevi durumlardan benim annem kanserdi (lenf) ben lisedeyken başladı bu hastalığı durumlarımız çok kötüydü o zamanlarda çekingendim lise bitttikten sonra iş hayatına atıldım burda açıldım biraz ve sürekli çalıştığım için pek sosyal aktıvem yoktu zamanımı böle geçire geçire asosyal biri oldum annemim durumu düzeldi iyileşti tabi seneler sonra bu aralar çok canım sıkılıyor yalnızlıktan birşeylerde yapamıyorum hep bir eşim olsa benimde bir sevgilim olsa onunla vakit geçirmeyi hep hayal ettim dışarda dolanırken insanları imreniyordum çünkü tek tim bu hoşlandığım kız işyerinden bu kızla dertleşmek istiyorum ben bunları anlatırsam içimi dökersem bütün zaaflarımı söylemiş hissedicem belki bana yardım edebilir diye düşündüm bir an biriyle tanıştırır veya kendisine olan sevgimi söylesem diye düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
hoslandıgım kız şu an ısten cıkmak ıstıyor patrondan dolayı kendısı cok cabuk moralı bozulan bırı patron buna en ufak bırsey dese kotu oluyor bende kızın cıkmaması ıcın moral verıyorum garson kendısı şu an onu tezgaha alıcam ve daha rahat olucak kendısı ısrarla cıkıcagını daha duramıcagını soyluyup duruyor bende her seferınde cıkma bekle bekle dıyorum
Hoşlandığım kıza içimi dökmek?