Bu çocuk bana bakıyor ara sıra, acaba etkilenmiş midir?

merhaba arkadaşlar , bizim okulda bir çocuk var karizmatik uzun boylu bir şey yani sadece beğeniyorum işte ama tanışmakta istemiyor değilim işte arkadaşım bunun adını falan öğrenmiş birçok kız buna teklif falan etmiş .. arkadaşlarım biz gezerken bana baktığını fark etmiş bir kaç kezde göz göze geldik yani banada öyle geliyor sanki arada sırada bakıyor dışarda gezerken ama acaba benim ona baktığımı gördüde ondan mı bakıyor bilmiyorum etkilemeye mi çalışıyor yoksa kendi mi etkilendi bilmiyorum . ... aşık falan değilim ama ..
Güncellemeler
+1 yıl
bugün arkadaşlarla tenefüste geziyorduk işte ben ona bakmadım yani orda olduğunu gördüm yawaş yawaş yürüyorduk o da duruyordu orda bende öyle düz bakıyordum yani ona bakmıyordum ama orda durduğunu biliyordum neyse işte biz onun yanında geçmek için yaklaşmıştık arkdaşım dedi ki resmen senin gözünün içine baktı çocuk falan dedi seni süzdü dedi sana bakıyor walla bu çocuk falan dediler sonra çıkıştada erken çıktık kapının önünde arkadaşlarla işte konuşuyorduk falan o da bana baktı yani bilmiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
ne düşünüyordur benim hakkımda ? yani bende ona sürekli bakmıyorum ki ara sıra o da o görmeden bakıyorum falan sonra o bana baktığında ben başka yerlere bakıyorum arkadaşımda diyor o sana bakıyor diyor ...
Bu çocuk bana bakıyor ara sıra, acaba etkilenmiş midir?