Yasak ilişki sonrası gelen pişmanlık! Çaresizim!

22 yaşında üniversite öğrenecisi bir gencim mutlu bir ilişkim var daha doğrusu ben öyle sanıyordum son zamanda bu ilişkiyle alakalı düşünceler, çelişkileer hep beynimi yiyip bitirmeye başladı. O mutluluk sandığım şeyin aslında bizim günahlarımız olduğunu hissettim ve herşey tam anlamıyla tersine döndü diyebilirim... Derslerime konsantre olamaz oldum, sosyal hayattan koptum, içime kapandım ve daha bir çok şey bu soru işaretleri beni yiyip bitiyor, bitireyim bu ilişkiyi daha fazla uzamadan diyorum yapamıyorum çünkü çok fena bağlanmışım, onu seviyorum... Aslında aramızda hiçbir problemde yok herşey çok güzel, altın çağımızı yaşıyoruz ama çok büyükte bir problerimiz var o benim kuzenim malesef bu çok acı ama biz kardeş cocuklarıyız... Biliyorum yaptığımız çok yanlış ama hislerine engel olamıyor insan çoğu zaman evlensek diyorum bunu aileye nasıl açarız tam anlamıyla facia olur! hem çocuklarımızın sakat olacağını bile bile bunu yapamayız ki... Ayrılsak ki seviyorum onu zaten ayrılamam da! hadi ayrılık diyelim hem bir daha onun yüzüne nasıl bakarım ki? o öyle sıradan bir kuzen değil ki! yani öyle uzak biryerde yaşayan ömrümde 2-3 defa gördüğüm kuzenlerimden biri değil ki! o aynı mahallede yaşadığımız, benden yaşça büyük ve yıllarca da abla diye hitab ettiğim bir kuzenim! şimdi ayrılsak birdaha ben ona nasıl abla diyebilirim onla her türlü şeyi yaşadık biz :(( hem onu başkasıyla görmeye de dayanamam ki... Kısacası ben kafayı yemek üzereyim mutlulugum kabusa döndü ondan ayrılsam da ayrılmasam da çaresizim ne yapacağım gerçekten bilmiyorum. Lütfen bana bir akıl verin? yol gösterin.
Yasak ilişki sonrası gelen pişmanlık! Çaresizim!