Ben ömrümde ilk kez aşık oldum arkadaşlar, şu an sahip olduğum hissiyatı anlatamam =).
Cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
bnde tatilde isveçli bir çocuk ve ailesiyle tanışmıştım bıkac gun beraber takıldık ama aramızda 9 yas wardı ona rağmen bişeyler hissettim ve kendime hayret ettim.turkte değildi.defalarca soyledim ailesinede onada yas farkı çok olmaz diye ama dinlemedi sorun olmazmış onlar için:) 7 ay filan görüştük ama tabi çok zor oldu çünkü paylaşımların olmuyo göremiyosun yaında olamıyosun ve bunlar hep sıkıntı yaratıyoo bn basıp isvece bile gitmeyi düşündüm oda turkıyeye gelecekti 18 olduktan sonra:)bayada sadık dawrandı bana ama ben uzaklaştık görüşemedikçe:)yanı olmuyo ınan bana olmuyoo çok zor çok.ama yaşı çok takma bnce takman gereken sey uzaklık:)eger çewrenide çokta takan biri değilsen çok umursama derim...bnde şuan 4 yas kuçuk biryle görüşüyorum ilk başlarda çok taktım ama baktımkı kafamız uyuşuyo hiç umursamıyorum artık:)kalbinin sesini dinle ama zor oldugunuda unutma::)
Uzun yorum yazmışsın, vaktini harcamışsın benim için =). Çok teşekkür ederim.
yardımcı olabildiysem ne mutlu:)
bir yılda ilk kez görüntülü konuştuğunuza göre masum bir arkadaşlığınız var. Bulunması gerçekten zor bir durum..
Üzülmeni istemem fakat erkeklerin daha geç olgunlaştığını da göz önüne aldığımızda 8 yaş gerçekten çok büyük bir fark. Belki o 25 sen 33 olsaydın olabilirdi fakat o henüz daha reşit bile değil. Üstelik de senden çok uzakta. Belki gerçekte görsen onu kardeşin gibi görürsün. Ayrıca çocuk Türk mü
Kendine ve arkadaşlığınıza zarar vermemek adına kendini farklı alanlara yönlendirmeyi dene derim.
sence sorun cikartirmi bu soruyu kendine sor.elbette sevgi her engeli asar diyerek klasik cümleler kurmak istemiyorum cünkü.
Sonucta belirli bir yasa gelmissin o ise henüz hayatin basinda.Söyle olsaydi o 25 sen 30 o zaman buna bir itirazim olmazdi.Ancak o henüz kendini tanima asamasinda birde arada mesafeninde var olmasi bu iliskinin hoslanti ve beyentiden daha öteye gitmemesi gerektigine isaret.
mutlu olduğunu yap. (önemli olan bu ) zaten düşünceleriniz değiştiğinde bunun için mantıklı bir neden farklı yaşlarınız olabilir. ama mutluysan devam et, aşağıdakileri sallama, onlar 25-30 yaşındaki adamlar ve ellerinde 17 yaşında kız olması için duva ediyorlar hergün :)
Valla ömrümde ilk kez aşık oldum... Şu an kendimi çok garip hissediyorum. Ama bir kız olarak 8 yaş büyük olanın ben olması da gözümü biraz korkutuyor...
haklısın, ama şu an için bunun bir önemi varmı, aşkın özelliği nedir biliyormusun, sonunu düşünmezsin, anını yaşarsın. hayatına ilgini çeken biri girince bırakırsın şu an için ise mutlu olduğunu yapman gerekir ki zaten bunu yapacaksın başkalarınıda sallama kendinide sallama, mutlu olduğun şeyi yap,
Cevap
33Cevap
o 25sen 32 olsan hadi pek sorun yok derimde 17 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz o tabi ister o yaştakiler kendinden büyüklere aşık olurlar da senin 17yaşındaki çocukla ne paylaşımın olabilir daha hayata başlamamış bile ne sorumluluğu var. zaten internet üzerinden aşk yaşamak ne kadar mantıklı bir de bunu bir çocukla yaşamak
Karşındaki ciddi düşümüyordur ne derse desin ::::: sen boşa hayallere dalma o sadece "birini düşürdüm" düşüncesindedir :::::::: o daha 17 17 17 17 ymiş ::::::: ondan sana hayır gelmez demedi deme ::::::::::
Yıllar sonra KS hesabıma girdim de, yeni cevaplar gelmiş... Biz evlendik ve bebeğim var şu an. :)
aşık olmak cok güzel bende kendımden 5 yaş kücük birine aşıgım oda bana sorun yok yani karşılıklı olunca başkalarının sözlerınede kulak tıkamak gerekıyo onemli olan mutlu olmak ...
sımdı söyle oluyor ablacım yav sen koca memlekette adam bulamadın da gıdıp elın sunnetsızını mı buldun bı de 17 yasında ne beklıosun kı mıllet sana abaza gozuyle bakacak subyancı gozuyle bakacak ama askınızı gızlıdenn yasarsanz sorun olmayacak o yazın antalyaya gelır sende gıdersn beraber tatıl yaprsnz felan fılan vs
Selam efendim, aslinda ben de kendimden 3 yaş büyük hanımı seviyorum, sma tabi açılmadım, cevabı hayır olmasından korkuyorum, ben tabi büyük bir kız sevicem hiç aklima gelmezdi dogrusu, fakat olan oldu ve, gece gündüzüm oldu o kişi… bunun sizin yorumla alakası yok fakat çok üzgünüm… onu çok seviyorum ve, herkese diyorum haha…
sanırım türk değil bu çocuk. ama boş şeylerle vaktini çalma. sanırım hayatında hiç ciddi bi ilişki yaşamamışınki böyle bişeye tutulmuşun. arada mesefaler var onu geçtim 17 yaşında birisi sana ne katabilir onu düşün. zaten aklı başka yerdedir onun. bence yaşıtın olan sana değer vericek birbirinize birşeyler katabilceğiniz "gerçek" kişilere aşık ol.
Cok zengin bir ailenin kiziyim altimda Range Rover var 99 luyum. 2007 li kardesimle yasit bi Roman cocuguna asik oldum. Kendimden buyuk uzun bir iliskim olmustu ama. Bu cocukla birbirimize deliler gibi asigiz. Ve 4 aydir konusuyoruz. Sonumuz imkansiz ama yine konusmaya devam ediyoruz uzulerek..
Sana tavsiyem bu çocuğu unut olmaz bence ailen nasıl birisi bilmiyorum ama arada çok yaş farkı var hemde o başka bir ülkede ne diyeyim bilemedim kırılmanı istemem ..
Ah biz Türk kızlarının yabancı erkek tutkusu...
Elimizdekiler n'oldu, öldüler mi?
İçi boş olmayan hayallere davet ediyorum seni.
Özel olarak yabancı bir erkek istemedim.. Onunla sohbetimiz ilerledi, ona gönül verdim. Özel olarak planlanan bir şey değil.
sübyancımısın sen kızım. Dışarda 3 milyar tane daha var onlardan. Bulabula 17 yaşındakinimi buldun, birde belçikalı bulmuşsun. Türk erkekleri neyine yetmiyor. Bak bizi kaçırma. FOREVER TuRKİSh KEBAP!
sen en çok 24 diyo profilin:)) şaka bi yana da sanal yaşanmışlar hep güzeldir zaten reelde bi denemeden bi karar vermen zor. zaten reelde görüştükten sonra kalbin sana doğruyu gösterecektir. ama zamane aşkları işte gecici olabiliyo...
Ablası, delirdin mi şaşırdın mı keçileri kaçırdın mı?
Yaş aralığını geçtim. Yaşlarınız önemli. Örneğin 25 erkek olsa sen 30 olsan neyse. 17 yaşında ki erkekten olgunluk bekleme.
Ama bir yıldır çok keyif alarak her türlü konuyu konuşuyoruz.
bence sorun olur çünkü bayanlar erkeklerden daha çabuk yıprandıkları için ilerde sorun yaşarsın ayrıca o daha 17 yaşında ve şu anca deli çağı derlerya o dönemde ilerde fikri değişebilir bence hiç bu konuyu ona açma derim
dinini değiştirip sünnet olursan senle evlenirim de, olursa senindir, olmazsa zaten hiç senin olmamıştır.
ne dedim lan ben
Kalpten Müslüman olması yeterli, sünnet şart değil İslam'a göre. :)
ya gerçekten bu düşüncede misin? Netten birini düşürdüm diyen arkadaşlarıma inanmazdım ama kusura bakma durum bunu gösteriyor..
Arkadaşım... Ömrümde ilk kez aşık oldum. Şu an hem çok heyecanlıyım, hem de ağlıyorum (yarım saat önce sohbetimize son verdik ve onun da beni beğendiğini duymak çok mutlu etti)... biz 1 yıldır neredeyse her gün konuşuyoruz. Politika'dan, sinemaya kadar... Kafalarımız uyuşuyor. Sadece bu 8 yaş fark korkutuyor.
Ben aranızdaki yaş farkına bakarak konuşmadım ki... Sadece onun yaşını göz önünde bulundurunca sonuç bu... yani BENCE...
yas farkı söyle yanı o daha 17 yasnda ergenlkte fikrleri daha çok degşir sen 32 o 25 olsa olr derm belkı ama su 17 yas çok sakat yas ya :)
teşekkür :))
Yaş farkı önemli değil önemli olan kalpler bir olsun.
senn aradıgın sey bence kafanda olusturdugun bir obje,yada hayatın boyunca hiç bir erkkle beraber olmadın bunun verdiği isteklilik bilemiyorum ama seviyorsanda desteklerim yani her ne kadar mantık olmaz desede
ben böyle şeylere normal bakıyorum. saçma değil akrabalarımda 10 yaş fark olup 20-30 yıl evlilikleri süren aileler var. saçma bulan kişiye sözüm inş mutlu olamazsınız o kadar süre...!
Peki o 10 yaş büyük olan hanım akrabanız mı yoksa erkek akrabanız mı?
Sorum şu.. 10 yaş büyük olan kadın mı erkek mi?
:)))))))))) çok mutlu oldum kardeşim ya.. yüreğime su serptin.. iyi ki dedin bunu =).
haaa o zaman hiç bir sorun yokmuş yahu:D Öyle desene en baştan
=)
30 lu yaşlarda olsanız sorun olmazda.O 17 yaşında 18 de daha farklı 19 unda dahada farklı olacak.
KADIN 17 ERKEK 25 OLUR AMA BU SENİNKİ OMAZ KARDEŞİM
Çıkarır, şöyle ki: yaşınız ilerlediğinde, çocuk 35 sen 43 falanken, haliyle çocuk yeni arayışlara girer ki 35 yasındayken 25-30 yas arası kız bulma ihtimali çok yuksek. Onlar varken sana bakmaz :D
çocuk türk olsa aşık olur muydun? tabiki de hayır. ahahahahahah. her neyse banane canım
aşkımızı buralara kadar yayman cok gereksızdi bir daha konusmucam senınle haberin olsun :( bu arada 17 değil 16 yasındayım kandırma kendini :)
:)
Çok fark var, daha reşit bile değil ya çocuk o çocuk..
Zaten erkekler geç olgunlaşan bir tip..
Bi git ya 17 yaş kanunen suç sübyancılıkla suçlamdınmı aklın başına gelir.
:)
Lütfen kelimelerine dikkat et. İnsanlara saygın yoksa, aşka saygın olun lütfen.
"karı" hiç hoş değil. neyse yine de yorum yazıp vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Peki arkadaşım :)
o bir 25 olsun senı aldatma şansı yuksek sonucta senden daha genc ve dinamık bırılerını bulmak ıstıcek sıkıntı olur ablaaaa..
o nun aklı daha sabitlenmedi yani karakteri deişcektir.
Yürümez sana soyleyım begenmesıde bırsey degıstırmez daha cok kucuk cocuk
Ne görüntüsü (uzun boylu, yapılı, body çalışıyor) ne de sohbeti çocuksu...
Hayır tabi ki, fakat o zihinsel açıdan büyümesi olması gerek yoksa yorucu olur, ben kendimden 3 yaş büyük kızı seviyorum ama söyleyemiyorum, çünki bir çok kız genç erkekleri sevmez…
yoo çıkarmaz ama karşı taraf daha ergenmiş, ergene güven olmaz derim ben
Bu iliski yürümez :-) erkekler geç olgunlaşır ve o daha 17 yasında
yaş farkı fazla olmasa hadi neyse de 7 fazla.. yürüme ihtimali çok zor her açıdan
Yahya Kemal'den bir şiirle cevap vereyim
Çocuk ergen kadın mature
Hadi onu da geçtim de
Türkiye nere Belçika nere...
Onun ergen olduğu acı bir gerçek ama ben 35 değilim, 25'im...
Biz evlendik, bebeğimiz de var şu an. :) Türkiye'de yaşıyoruz.
onlar hiç önemsemiyor yaş farkını. birde eminim büyük görünüyordur. yoksa zaten etkilenmezdin. görüşmeye devam et bakalım neler olacak :)
yas farki önemli degil anlasabiliyorsaniz he ala
Sence bir kız olarak 8 yaş büyük olmam bir sorun çıkarmaz mı?
eger sizin icin bir sorun degilse bu niye sorun cikmaz
Allah bir yastıkta kocatsın. :)
Oha çocuk lan o sana gore :D
=) Öyle gibi değil mi? Ama ne tipi (boylu boslu) ne de sohbet kalitesi çocuksu.
hayır benım gıbı bırseyse tamam benım tıpe bak bende 18ım eger ben gıbı 23 25 gosterıyosa tamam :D
Yıllar sonra KS hesabıma girdim de, paylaşmak istedim... :) Biz evlendik, bebeğimiz de var. Çok mutluyum Allah'a şükür. Darısı başınıza.
Tüüü sübyancııııı :):):)
Yaşa takılmayın bu kadar yav
17 yaşında biri reşit değildir. Tabiki sorun var.
bi sıkıntı yok yaa. normal.
Uu sübyancilik oluyo bu bildigin :D
:) Ne yazık ki arkadaşım... Ama insan başına gelmeden anlayamıyor... Ben AŞIK oldum =). Ömrümde hiç hissetmediğim şeyleri hissediyoum.
Ask bu ne olacagi belli olmaz tabii.ama nasil gorusuceksin ki hep telefonda konusarak nasil olucak. :/
Evlendik :)
he eh aşık senii ,zamanla analrsın :D
hayat sana guzel deneyimlerini paylaşırsın...
Hayat senin.
yabancı özentisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar