Hem suçlu hem güçlü...erkekleri anlamıyorum

ya arkadaşlar benim 1 aydır bir sevgilim vardı...herşey çok güzel gidiyordu, ailesine beni anlattığını söyledi ve hep o beni ilk arardı çok yazardı...bende tatildeyken çok konuşurduk ve isim başladı sonra...yazıyordum ama o süreli daha fazla zaman ayırmamı istiyordu, işi gücü unutup...birde hastalanmama rağmen pek anlayış göstermiyordu, hani ne uyyucam ne de işimi gücümü yapacam sırf onla sohbet edecem...aslında vakit de ayırıyordum ama işte ona yeterli gelmyiordu...haftasonuna girdik ve yine sohbetlerimize başladık...bugün sabah 4 e kadar konuşdük çok uykumun olduğunu söylememe rağmen bi türlü bırakmyiordu sonra uyumuşum zaten. faceden konusorduk ve epey geç yazardı yani ben hemen cevap yazardım...bugün ise yeni bir bayan eklediığnı gördüm facesinde...sordum o kim diye...ve fake profildi çünki o resimdeki mankeni daha önce sitelerde görmüşdüm...beni tersledi ve bana bidaha mesaj atma dedi dedi...bende asıl sen hem suçlu hem güçlüsün sen benimle konuşma dedim...güle güle dedi...durdum ama dayanamadım yazdım ve neden böyle şeyler yapdiğini sordum, seni seviyorum demenin ağızdan çok kolay çıkıp, sorumluluğunu yerine getiremediğini söyledim...arkadaşlıktan çıkartdım faceden...şu an tık yok yani bitti...ne ben nede ona yazmıyoruz. hayretler içerisindeyim hala...
Hem suçlu hem güçlü...erkekleri anlamıyorum