Sevgilimin ablası Yazılım Mühendisi Telefonumu istediNe yapmş olabilir telefonuma? Br bakın? İCloud?

Bugün kendisiyle ilk tanışmamızdı. Yaşı var 30 falan. ABD Bristol Üniversitesi mezunuymuş. Yazılım Mühendisi. Burdada hepinizin bildiği bir Türk teknoloji markasında çalışıyor. Yemek yedik beraber. Telefonum masanın üstündeydi. Kendi telefonuda masanın üstündeydi. Telefonunu verir misin dedi anlamadım ne yapacağını ama saygıdan tabi buyrun dedim. Kilit yok bende. Eline aldı 3-4 dakika bişey yaptı. Benim telefonum elindeyken masanın üstündeki kendi telefonu titredi sadece bir kere ama ışık falan hiçbişey yanmadı. Tesadüftür belkide yani tamamen bilemiyorum. Sonra geri verdi. Home'a iki kere basıp açtığı programa bakmak istedim hiçbişey yoktu. şu an telefonum benden 5 dakikaya bir iCloud şifresi istiyor bir işlem yaparken ekran duruyor ve Giriş Yap:iCloud diyor. Sürekli İptal diyorum girmedim hala hatta bilmiyorum bile şifreyi iCloud u kullanmıyorum ki hiç istememişti benden böyle bir şifre? Ne oluyor? O mu bişey yaptı? Tesadüf mü?
Sevgilimin ablası Yazılım Mühendisi Telefonumu istediNe yapmş olabilir telefonuma? Br bakın? İCloud?