O benim 11 yaşımdan beri arkadaşımdı.16-17 yaşımda birbirimizden hoşlanmaya başlayınca çıktık ben ona aşık oldum o benim ilk aşkımdı ama ayrılmak zorunda kaldık mecburduk o başkasıyla çıktı 2 yıl gözümün önünde elele görürken ölecek gibiydim sonra o kız onu aldattı bana geri döndü onu hala sevdiğimi biliyordu onla bir yıl konuşmamıştım o kızla çıkarken hep dua etmiştim o kızla çıkarken bana geri döneceğini biliyordum ben kimseye bakmamıştım aklımın her saniyesindeydi sonra benden cinsellik beklediğini söyledi ben reddettim sonra tekrar başladık bu sefer alttan alta sürekli hep aynı konuda beni defalarca üzdü ben direndim ilk çıktığımızda dokunmaya kıyamazdı sadece öpmüştü beni 6 ay dayanabildim onun evine gittim yakınlaştık ama ileriye gitmedik istemedim rsmen aşkımı kullanarak 19 yaşındayken beni kullandı bir ay sonra ben bağlanamıyorum demeye başladı ben intihara kalkıştım geldi buldu beni yeniden başladık yine bitti aileler arası da sorunlar vardı ben üniversiteye başladım çok iyi bi bölümde okuyorum hala hep onu düşünüyordum sonra yine başladık yine ikinci hatayı yaptım daha fazlasını istediği için terk etti beni yalvardım dönmedi ben yatakta mutlu olmak isterim cinsellik benim için çok önemli dedi başka bi kızla çıktı benim haberim yoktu sonra askere gitti yeniden aradı beni her gün aradım onu affetmiştim ondan başkasına bakmadım yine sonra yine bi ayrılık girmişti araya ben başkasını seviyordum geçmişten dedi ben de sinirlendim kırdım attım hattı askerden gelince dayanamadım aradım yine başladık seni seviyorum dedi onları o zaman saçmaladım askerlik psikolojisiyle dedi güzeldi ama benden oral seks bekledi hatta ısrarcı davranınca ağladım özür diledi sonra yine aynı ısrarlar en sonunda terk etti bu yüzden ben aylarca kendime gelemedim oysa o üç ay önce sevgili buldu hala çıkıyorlar profile fotoğraflarını koymuşlar beni engellemişti de başka faceden bakmıştım o kızla çok mutlu görünüyor ayrılırken bana ben başkalarına giderim daha önce neden gitmedim ki dedi inş ikimizde istediğmiz gibi birilerini buluruz dedi ya beni katil edeceksin ya hasta dedi benim bi isteğimi yapmayan sevgilin taa... yazmış allahını seviosan arama bi daha deyip engellemişti şimdi o mutlu ben mutsuz kimseye bakamıyorum kendimden nefret ediyorum birini sevsem bile olanları anlatsam benden de bekleyecek ben bi daha aynı hatayı yapmam kimseye güvenmiyorum ben böyle şeylere karşı olan biriydim nasıl yaptım bu hataları anlamıyorum şimdi o mutlu ben mutsuz bu adalet mi? ahımı aldı inş benim dökülen her gözyaşım kadar acı çeker allah a havale ediyorum
Cevabın nedir?
+1 yılSen kendini kurtulmuş say. Biliyorum seni mutsuz ettiği için sen de onun mutsuz olmasını istiyorsun. Belki de Allah'a bunun için yalvarıp duruyorsun. ama düşün, o da bir insan bundan sonra mutlu da olabilir mutsuz da olabilir. mutsuz olduğunu bildiğinde yaşayacağın tek şey gelip geçici bir rahatlama. Daha fazlası değil. Oysa şuan yaşadıklarını düşünüp düşünüp kendini mutsuz ediyorsun belki de seni mutlu edecek birçok fırsatı kaçırıyorsun. bundan sonra yerinde olsam onun mutsuzluğuna değil kendi mutluluğuma odaklanırdım. Her zaman şunu düşün affetmek en iyi intikamdır ama yaşanılan olumsuzları unutup kendine yeni bir sayfa açmak çok daha güzel bir intikamdır. Kendini olumsuz düşüncelerden kurtarmalısın... mutlu değilim yok, mutlu olmalıyım diyebilmelisin. Haydi ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sadece onun pişman olduğunu göreyim yeter haklısın kendı hayatıma odaklanmalıyım
- +1 yıl
pişman olmasın isterse hiç umursama. diyorum ya pişman olsa bile yaşayacağın varsa yoksa bir günlük mutluluk ;)
Soran+1 yılo zaman adalete inanmam bu dunyada
kimsenin ahı kımsede kalmaz .eden bulur .şu an hayatında ki kişi dort dortluk bırı dahi olsa,zamanın da yaktıgı canlardan dolayı o masum kızda o ahtan nasıbını alır mutlu olamazlar .boyle durumu ben de yasadım .cok guzel gıden bır beraberlıgımız vardı .ona hıc bır zaman onu utandıracak bırsey yapmadım .onu hıc bır zaman sıkıp bogmadımda .o da bana karsı mukemmel bır erkektı .ama zamanında cok kısının ahını aldıgı ıcın sagolsun o ahlardan ben de durduk yere nasıbımı aldım .ıkımızde bırbırımızı kopek gıbı sevıyoruz ama mutlu olamıyoruz .ne bır araya gelıyoruz nede ayrı kaldıgımızda baskasıyla olabılıyoruz .boyle salakca bır duygu yasıyoruz .
010 Yorumla
Soran+1 yılo kızla da cinsellik yaşıyordur muhakkak onun hayatında çok önemli daha önceki sevgilisi bakire değilmiş onla da cinsel hayatları varmış onla evlenmeyi düşünüyordu sonra kız aldattı ki o benim elimi tutan tek erkek ondan başkasına bakmadım ben
- +1 yıl
ben senın yerıde olsam o adamın yolunu gozlemeyı bırakırdım .askında bır onuru gururu var .boyle bır adamı nasıl beklersın kı .bu adam sana gelse ne olur gelmese ne olur .zor bılıyorum sıl at demek kolaydır ama sılmek elbette kolay degıldır .ancak bıraz mantıklı dusunmekte fayda var çbu ask mesk ıslerınde bırazda ılerıyı dusunmek gerekır.daha sımdıden sureklı gıdıp gelen bır adam var karsında .olduda sız evlendınız dıyelım sence bu bır zafer mı olurdu yoksa hep gıdecek kuskusuyla yasanan bır ha
- +1 yıl
hyat mı olurdu ? bıraz mantıklı dusundugunde aslında bu adamın gelmemesınde hayır oldugunu anlayacaksın .daha sımdıden surklı gıt gel yapan bır adam ,evlenınce evlılıgın sorumlulugunu asla kaldıramaz .karnında bebegınle bırakır senı ,ben bunaldım der cekıp gıdr.ortada oylece rezıl olarak kalırsın .em ese dosta bır acıklama hem de kendıne bır acıklamayla hayaın mahvolur .
Soran+1 yılbaşkasıyla çıkamam ben ondan başkasına dokunamam kimseyi istemiyorum onu da istemiyorum ama o da mutlu olamasın
- +1 yıl
yakın zaman da boyle bır durumu bır arkadasım yasadı .onunda sevglısı aynen senın sevgılın gıbı dengesızın tekı ıdı .5 yıllık ılıskıde defalrca arkadasımı terkettı .kızın yuzu hıc gulmedı .adam sonunda evlılık teklıfıyle geldı .bu arkadasım ıcın resmen bır zaferdı .evlenınce hersey bıtecek sandı .cocugunda maddı durumu yoktu .o yuzden cocuk arkadasımın aıle apartmanınada geldı ,bır yerde ıs guveysı yanı .ılk aylar hersey guzeldı .arkadasım hamıle kaldı .5 aylıkken adam ben bunaldım deyıp cekıp
- +1 yıl
gıttı .arkadasım ortada oylece kaldı .bıde aıle apartmanı oldugundan kolu komsu sureklı arkadasıma "esın evı terketmıs ne oldu "meraklı sorulalırıyla arkadasımın ıyıce psıkolojısını bozdular .adam cektı gıttı .kolu komsuya hesap verende arkadasım oldu .karnında bebegıyle baba kapısında kaldı kız .mantıklı dusun ve bu adamı gozlemekten vazgec
Soran+1 yılhaklısın bu da böyle biri evlense eşini terk eder
- +1 yıl
tabıkıde terkeder .yanı mutlu olacak sanma .can cıkar huy cıkmaz .kımsenın sonradan degısecegını ,sana sunmadıgı saadetı baskasına sunacagını sakın dusunme .huy bu can cıkar ama o huy senden cıkmaz .adamın huyu bu .en fazla 1-2 yıl kımlıgını gızler .ama sonra ne mal oldugunu avas yavas sergılemeye baslar .sıkılgan bır tıp ustelık .sence aynı kadına omur boyunca katlanabılır mı ? tabıkı de hayır ! boyle adamların eslerıne oldum olası uzulmusumdur .allah gercekten yardımclılar olsun .
Soran+1 yılbu kızla 4 ay oldu sürekli geziyorlar benle bile gezmemişti ilk kez bi kızın fotoğraflarını face e koydu birlikte fotoğraflarını profil yaptı ilk kez
sen okulunu oku ve bitir eğer ki gözyaşları temizse en temiz bir insan çıkacak ve sadece ona güveneceksin. kimse ile çıkmaman severken senin sağlam karakterli olduğunu gösteriyor..
Bir de sevdiğin kişinin cinsel talebini reddetmen takdire şayan bi durum...610 Yorumla
Soran+1 yılbir şeyler yaşadık ama onlardan utanıyorum ama daha fazlasını yapamadım kendimden iğrenirdim çünkü gözde bir bölümde okuyorum ama karşımdaki kişinin de sen eskisiyle bişiler yaşamışsın benle de yaşayacaksın demesinden korkuyorum ben aynı hatayı bi daha yapmam kendimden utanıyorum resmen sevgimi kullanrak yaptırmaya çalıştı en son isteğini yaptırtmayı başaramayınca terk etti
- +1 yıl
Seni anladım utanmak güzel birşeydir. Tecrübelerimiz hatalarımızdan oluşur demişler... senin içtenlikle utandığını buradan hissediyorum ki... aynı hataya bir daha düşmeyeceğini biliyorum hissettim.. İnsanın sevgisi kullanılarak kirletilmeye çalışması acı verici durum.. şu ana kadar verdiğim cevaplar içinde en içten gelen sendin diyebilirim..
Soran+1 yılteşekkür ederim kullanılmak insana çok ağır geliyor hem de en güvendiğin bunu yaptıysa sana sözler verdiyse sen benim oldun bırakamam seni diye bekaretimi almadı diye üzerinde sorumluluk hissetmiyor sanırım 7 yıl her saniye aklımdaydı başkasına bakmadım bile hep o vardı
- +1 yıl
ben de lise zamanı bir kişiye aşık olmuştum o istemedi saygı duydum 6 7 sene boyunca kimseye bakmadım onu severken başkasına bakmak bile ona duyduğum sevgiye ihanet dedim ve o süreçten sonra kızları bir dost bir arkadaş olarak görüp çıkmadım ve evliliğim olmadan kimsenin elinden tutmayı da istemem seni çok iyi anlıyorum.. eğer ki birşeyler yaşanacaksa evlilikten sonra yaşanmalı ki o beyaz gelinlik gerçekten temiz olsun
Soran+1 yılbana da hala birine baksam ihanet edecekmişim gibi geliyor belki de hala umudum var da farkında değilim
Soran+1 yılzaten beni engellemişti face de ne gerek varsa
Soran+1 yılinş unutabilirim
çok dengesiz bir insanla beraber olmussun sadece seks objesi olarak görülmek kötü bi sey.artık sunu anlamalısın seni seks objesi olarak gören birinden hayır gelmez.sen ezikmisin niye arıyon hala anlamıyorum.sevgi hakedene verilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet dengesiz biri o benim kaç yıllık arkadaşımdı yakın arkadaştık bana bunu nasıl yaptı anlamıyorum
Soran+1 yılyanımdayken dışarıda buluştuğumuzda çok iyiydik sevgisini hissediyordum ama bu seks takıntısı resmen takıntı etmişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
+1 yılBoşver sen kendini yıprattığınla kalmışssın. Bundan sonra seni mutlu edicek insanlarla ol, mutlu olcağın şeyleri yap. O birgün yaptıklarının ne kadar saçma ve dengesiz olduğunu fark edicek senden istediği şey zaten seni gerçekten sevmediğini göstermiyo mu sencede ?
Çok zor acı çekmek ama onunlada gördüğün gibi mutlu olamıyosun birgün çok pişman olup tekrar dönmek isticek emin ol. O kızların hiçbirinin senin onu sevdiğin gibi sevemediğini fark edicek.
Takma kafaaana boşver sende mutluu olmayaa baak ;)04 Yorumla
Soran+1 yıleğer dönerse bu sefer affetmemeyi başarmalıyım onu en son affettiğimde bana sen dayanamıosun aban hemen yelkenleri indiriosun ben sana neler yaptım sen affettin demişti
- +1 yıl
Ee bak işte sen ona bu rahatlığı vermişsin o seni zaten elinde diye görüyo ve canı ne isterse onu yapıyo çünkü ne yaparsa yapsın ne derse desin geri döndüğünde onu affediceğini biliyor.
Soran+1 yılonda bu rahatlık var ben dik durucam artık
- +1 yıl
İnşallah hadi bakaalım
+1 yılÇünkü o nankör biri benim imtihanımdaki kişi beni tehdit etti belki de doğrudur tehdit etti tecavüz etti çünkü şöyle bir şey var doğruysa kızın nişanda vicdanı sızlıyor sızlaması lazım ona fedakarlık yaptım 3 yıl acı çektim kim yapar bunu diyor ki yapmasak mı oda diyor ki sana o kadar şey yaptım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapmışsın bir hata dönüşü yok.Bırak onu.Affetme gelirsede.Okulunu bitir işini al eline .Hayatını kur.Önce kendini sağlama al.Aşk sonrada gelir nasılsa.
07 Yorumla
Soran+1 yılsadece o mutlu olamasın istiyorum adalet yerini bulsun onu istemiyorum artık zaten tek hedefim iyi bi dr olmak
Soran+1 yılumrunda olur mu gerçi biriyle çıksam üzülür belki çünkü sen benim açılmamış goncamsın senin temizliğini seviyorum derdi hayatıma biri girse şok olur sanırım çünkü elinin altında görüyor beni hep seviyor diye
- +1 yıl
Bak kullanıp atmış seni sense hala onun sözleriyle onu bekliyorsun içten içe sana dönmesini umut ediyorsun.Aşk yaşayıp yaşamaman değil.Aşk illaki gelir.Ama sen bu hayatta başarılı ol eline mesleğini alıp kendini garantiye al bak kimler kimler gelecek etrafına.Bu ondan alacağın en iyi intikam olur.
Soran+1 yılinş ben de mutlu olurum :)
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
aşk sexle birşeylerden karşılık bekleyerek olmaz iyiki birlikte olmamışın olsaydın belki seni sadece o amaç için kullancsktı sen okulunu bitir hayatını yoluna koy
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen kölesi haline getirecekti beni belki de olan oldu pişman olmak bir şeye yaramıyor çok gençtim tecrübesizdim
Soran+1 yılkimseye güvenemem gibi geliyor :(
+1 yılçok saflik etmişsin Allaha dua et bol bol Allah böyle insanlardan korusun
00 YorumlaOff ne kotu bende korkuyorum baskasina gider diye. Ama ben onunla bisey yasamadim istedi ama kabul etmedim =/
00 Yorumla
+1 yılbenim olayıma ne kadarda benzyor onu Allaha havale et bacım emin ol Allah birgün cezasını verecek.
05 Yorumla
Soran+1 yılamin
Soran+1 yılsana da mı aynısı yapıldı:(
- +1 yıl
evet buna benzer bişey yapmıştı :(
Soran+1 yılüzüldüm hata onlara güvenmemiz
- +1 yıl
aynen öyle kuzum değmiyor hiç kimseye valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak ettim ahın tutumu sana yapılanları ödedimi anlatırmısın bende bu konuda madurum
00 Yorumla
+1 yılözeti olsa okurdum beynim şu an kaldırmaz bu hikayeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenzer bir şekilde aynı şeyleri ben de yaşadım. merak ettim peki ya o mutlu mu şimdi biliyor musun?
00 Yorumlaalt tarafı okumuyorum sadece başlık sen de mutlu olamicaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılben zaten olamıcam biliyorum o da olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılah alanın , ahı da çıkar...
24 Yorumla
Soran+1 yılinşallah daha önce sana yaptıklarımın cezasını çekiyorum demişti askerde beni üzdüğünün farkında oluyor bazen garip biri kararsız bi seviyorum bi sevmiyorum derdi inş ahım tutar
Cevap sahibi+1 yıldurumunu anlıyorum , kötü şeyler yaşamadıysan onlan , sall gitsin , unutursun böyle itleri.
Soran+1 yılunutamıyorum sürekli ağlamaktan gözlerimin altı morardı o benim güvendiğim insandı arkadaşımdı kaç yıllık öncesinde
Cevap sahibi+1 yılee her zaman bu işler güzellikle bitmiyor arka yüzüde var , duygularınla baş başa kalırsın bir zaman , pişmanlık olur .. ama hayatın sonu değil işte .
yıllardır acı cekıyorusn sende yetmedımı bu acılar
02 Yorumla
Soran+1 yılacı cekmeye alıştım galiba :( o kızla mutlu olmasına dayanamıyorummm
Gizli Üye(36-45)+1 yılDallas gibi lan bu ayrıl barış ayrıl barış
01 Yorumla
Soran+1 yıladam dengesiz her seferinde ikna etmeyi başardı ona aşık olduğumu biliyor hata ben de ama bence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne