Birinin hayatını mahveden biri mutlu olabilir mi?

O benim 11 yaşımdan beri arkadaşımdı.16-17 yaşımda birbirimizden hoşlanmaya başlayınca çıktık ben ona aşık oldum o benim ilk aşkımdı ama ayrılmak zorunda kaldık mecburduk o başkasıyla çıktı 2 yıl gözümün önünde elele görürken ölecek gibiydim sonra o kız onu aldattı bana geri döndü onu hala sevdiğimi biliyordu onla bir yıl konuşmamıştım o kızla çıkarken hep dua etmiştim o kızla çıkarken bana geri döneceğini biliyordum ben kimseye bakmamıştım aklımın her saniyesindeydi sonra benden cinsellik beklediğini söyledi ben reddettim sonra tekrar başladık bu sefer alttan alta sürekli hep aynı konuda beni defalarca üzdü ben direndim ilk çıktığımızda dokunmaya kıyamazdı sadece öpmüştü beni 6 ay dayanabildim onun evine gittim yakınlaştık ama ileriye gitmedik istemedim rsmen aşkımı kullanarak 19 yaşındayken beni kullandı bir ay sonra ben bağlanamıyorum demeye başladı ben intihara kalkıştım geldi buldu beni yeniden başladık yine bitti aileler arası da sorunlar vardı ben üniversiteye başladım çok iyi bi bölümde okuyorum hala hep onu düşünüyordum sonra yine başladık yine ikinci hatayı yaptım daha fazlasını istediği için terk etti beni yalvardım dönmedi ben yatakta mutlu olmak isterim cinsellik benim için çok önemli dedi başka bi kızla çıktı benim haberim yoktu sonra askere gitti yeniden aradı beni her gün aradım onu affetmiştim ondan başkasına bakmadım yine sonra yine bi ayrılık girmişti araya ben başkasını seviyordum geçmişten dedi ben de sinirlendim kırdım attım hattı askerden gelince dayanamadım aradım yine başladık seni seviyorum dedi onları o zaman saçmaladım askerlik psikolojisiyle dedi güzeldi ama benden oral seks bekledi hatta ısrarcı davranınca ağladım özür diledi sonra yine aynı ısrarlar en sonunda terk etti bu yüzden ben aylarca kendime gelemedim oysa o üç ay önce sevgili buldu hala çıkıyorlar profile fotoğraflarını koymuşlar beni engellemişti de başka faceden bakmıştım o kızla çok mutlu görünüyor ayrılırken bana ben başkalarına giderim daha önce neden gitmedim ki dedi inş ikimizde istediğmiz gibi birilerini buluruz dedi ya beni katil edeceksin ya hasta dedi benim bi isteğimi yapmayan sevgilin taa... yazmış allahını seviosan arama bi daha deyip engellemişti şimdi o mutlu ben mutsuz kimseye bakamıyorum kendimden nefret ediyorum birini sevsem bile olanları anlatsam benden de bekleyecek ben bi daha aynı hatayı yapmam kimseye güvenmiyorum ben böyle şeylere karşı olan biriydim nasıl yaptım bu hataları anlamıyorum şimdi o mutlu ben mutsuz bu adalet mi? ahımı aldı inş benim dökülen her gözyaşım kadar acı çeker allah a havale ediyorum
Birinin hayatını mahveden biri mutlu olabilir mi?