mutlu değilim olamıyorum sevdiğim kişi beni kabul etti ama şu an umursamıyor beni canım çok sıkılyor bu yüzden seviyorum ama umursamayıp eski sevgilisyle konuşması üzünce ayrıldm bende seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım bu bahsettiğin şey hata değil belli bir yaştan sonra da evlilik dışı da olabilecek bir şey canlı olmanın doğası bu ancak biraz ülkemizdeki ahlaki ve toplumsal değerlere aykırı bu kesinlikle seni hiç kimse gerçekten sevmeyecek demek değil senin karakterinden kalbinin güzelliğinden daha önemli hiç bir şey olamaz karşındaki kişi seni sen olduğun için değil de zarın var diye tercih ediyosa hiç etmesin daha iyi ve benden sana tavsiye bunu herkese anlatma içinde sakla ve öyle yaşa zamanı geldiğinde gerçekten güvendiğin birine açarsın bu konuyu ve yarın bambaşka uyan mesela içindeki gücü farket kendine daha çok güven akademik başarı elde et toplumda gözle görülür türden bir yer edin insanlar sana imrenerek bakacaktır emin ol üzülme bu kadar lütfen yani ben kimseyle beraber olmadım ama bunun nedeni henüz aşık olmamam ama bu tür şeyler yaşayan insanlara da kötü gözle bakmamalıyız her şey biz insanlar için hayatı birbirimiz için kolaylaştırsak daha iyi olur inan bana senin için hiç bir şeyin sonu değil önemli olan senin sen olman
04 Yorumla
Soran+1 yılanladm ama hadi biriyle tanstm söylemedim bana cok guwenıyor sonradan anlatsam ne olacak kabul mu edeck bide bakir ve onem verdgini düşün aniden değişmez mi? sevdgim kişde böyle oldu hemen söylemek istemedm bilmedgi zamanlar acaip mutluydu sonradan beni bu hale getiren serfsiz söylemiş sevdgm kişiye sosyal medyadan ackladm sonradan devre dondu ınan eskiki acaip mutluydu dediğim günler diye bişey kalmadı o güzel kelimelri kullanmadı kendine yediremdi ve bekaretini koruyan kişye döndü:(:(:(
Cevap sahibi+1 yılBu seni gerçekten sevmemiş demektir dedim ya önemli olan seni sen olduğun için sevmesiydi sen bugün üzülüceksin doğru üzülmelisin yas da tutmalısın ki bugünleri tanamen atlatmış olasın sadece bunu dışarıya yansıtmamalısın
Soran+1 yılortama karsnca aklma gelmyor ama evde heleki yalnz kalnca cıldıryorum hep bir ALLH'm affet niye yaptım böyle bişeyi nasıl yaptm diye tutamyorum kendmi hep yârdim mağfiret bekliyorum ne kadar kötü kimseyi bu duruma düşürmesin ALLAH inşallah:(
Cevap sahibi+1 yılSana yardım edebilecek tek kişi sensin canım ve elbette Allaha olan inancın sana bu gücü vericek inançların seni ayakta tutucak mutlaka ama sakın kendine inanmayı da unutma zor bir durumdur mutlaka ben pek anlayamam seni anlıyorum desem yalan olur ama bunun altından kalkmak zorundasın bir hata yaptın diye dünyanın en pislik en kötü insanı sen olamazsın ya bundan sonra yaptığın iyi şeylerle hata olarak gördüğün bu şeyi telafi ediceksindir mutlaka
Olamaz. Çünkü sevgilisiyle her ayrılmada ilişki yaşadığı için pişmanlık duyacaktır.
Ama bu tarz bir şeyi yaşamayan bir bayan, erkek arkadaşından ayrılsa da asla pişmanlık yaşamaz.
Çünkü geriye dönüp baktığında utanacak bir şey yapmamıştır.
Aslında işin özü şu. Siz ilişki yaşadığınız için üzülmüyorsunuz.
Üzülmenizin sebebi bana kalırsa size ilgili davranmaması.
İlgili olsaydı eminim ki ilişki yaşadığınız halde üzülmeyeceksiniz. İşte asıl üzücü olan konu da bu.
Neden üzücü bir konu çünkü insanın helali olmayan bir insanla ilişki yaşaması mutsuzluk vermeli.
Ama size mutsuzluk veren ilişki yaşamanız değil, sizi umursamaması olmuş.26 Yorumla
Soran+1 yılher ikiside benim üzüldüğüm. umursamaması zaten yıktı benı sebebi de bu durumda olduğum için ona muhtaç olduğumu hissettgi için umursamıyor seviyorum çünkü keşke bekartmi sevdiğim kişide kaybetseydm ama bazı sebbten dolayı ayrlmstk ailem istemedi ozellkle annem sonra durmmu ogrennce başladı konsmam kabul etti etmesıne ama bana tavri değişti pişman olduğumu defarca soyledm ama o da haklı bakirdi istemedi kim istesin bakire olmayan birini eski sevgilisi mesaj atnca o da ona döndü...:(
Soran+1 yılamin ainşallah ALLAH razi olsun:(
- +1 yıl
@disloyal yine haklı +1 :)
namus sadece orada değildir şerefını satanlar ıhanet edenler hırsızlık yapanlar çok mu namuslu? bunlara takılıp kalmayacaksın sen ısteyerek kaybettın pişman olmaman lazım mantıken hadı pişman oldun çocukluktu der geçer gidersin sen seni sevecek birini bul ne yapacan kabul edıyomu etmıyomu sevdıyse her turlu kabul eder zaten bunu sorun eden kişileri anlamıyorum , hiç bir kızın bekaretını almış değilim ancak çok böyle aşık olduysam sevıyorsam kaybetmek ıstemıyorsam ve yanında mutlu oluyorsam olay bıtmıştır bunlar ufak tefek şeyler ya gıdıp dıktırsen dıkıyolar eee ne oldu bakıremı oldun? sen bakıresın dıyelım evlendın evlendıkten sonra onu aldatsan dahamı ıyı işde bizim insanlar bunları goremıyor. . .
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısn ona kalırsa ewlnip boşananlar tekrar evleniyorlar anlaşlmayack durum gerckten ama su yasımda böyle bişey yasmam benide üzüyor pişmanım keskelerim cok ama fayda etmıyor işte
eger sen tövbe. etmiş isen ALLAH tövbe leri kabul edendir o kabul etmiş ve senden razı olmuş ise bir kul olarak biz niye kabul etmeyelim şahsıma konusuyorum ben ederdim bakir olmama rağmen kabul ederdim her insab hata yapar sen millete bakma herkez kendini sütten çıkmış akkasik sanıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılBin pişmanım yeter ki sonraki hayatımda pisman olmayım düzgün bir hayat yasamak istiyorum artık 😖
Soran+1 yılALLAH gönlüne göre versin inşallah
Soran+1 yılpeki teşekkür edrm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
76Cevap
bence bekaretin bir önemi yok! karakter varsa zaten yenı bir plan yapabılırsın kendını sorgulayabılırsın ben nekadar degerlıyım ve karsımdakı dunyaya nekadar deger bıcmelıyım özgür secen sen ol!!
burası türkiye bu olayını bence kımseye acma bız erkekler tr'de abazayızdır hemen nemalanmaya calısırız acık oldumu?
ona gelınce koy tekmeyı bır sure yalnız kalıp yenı bır düzen için planlar yap bol bol slow parcalar dınleyıp mazıyı gön kalbının derınlıklerıne ve bir sigara yak geriye yalan seyrine bak!
Eğer bunu başarabilirsen karakter sahibi bir eş ya da sevgıli bulabılırsın adını sen koy bay bay...01 Yorumla
Soran+1 yılkandirmam daha mi iyi haklsın abazdan bol ne var söylesem de zaten kimileri kullanma derdnde olack kimsyee güwenm yok zaten...
Gizli Üye(30-35)+1 yıloo sen böyle düşünürsen baştan kaybetmişsin demektir , birtek sen değilsin bnce bu durumda insanların başına neler geliyor, hatalar herşey insanlar için ona muhtaçmsın hayır eyer ona bekaretini kaybetmiş ezik bir kız gibi görünrsen o seni köpeyi yerinede koyar anladın bırak asıl o yansın haline bikere yattı seninle o dşünsün braz asıl sen kmlerle ne yaşayabilirsin bu durumdan sonra hazmedebiliyosa bitmiştir zaten, sen kendini asla ezik görme malmısın sen bekaretin yok diye öl bide istersen kmse kabul etmezler öylede bir ederlerki o ne yaptım bn diye düşünür birileri yara açar birileri sarar hayat böyle , millet aşık olup orospuyla evleniyo çıkarıp o hayattan sen ne konuşuyorsun, kendini sakın üzme hiçbişey senin nefes alıp vermenden mutlu olmandan önemli değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın fakat bekaretimi kaybettiğim kişi sevdigğim kişi değil. bekaretiimi kaybettgim kişyle hiçbir sekilde konusmyorum zaten peşimde o da ama o da benm canmı yaktı baskasyla birkte oldu onu kafadn bitirdm eger ona donseydm zaten adım oruspuya çıkardı ama cok sukur dersimi aldım tekrarı gelmeden kendime geldim :(
Cevap sahibi+1 yılKim olursa olsun senin karakterin belli , kimi ister kimi istemez , sen yoluna bak.
Soran+1 yılinsllh hyrlısı olsun teskkur edrm ALLAH razı olsun hepinizden
+1 yılyerinde ve zamanında kaybetseydin şu an bir adamın başının tacıydın biliyorsun di mi? bu da sana yeter
61 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılOlamaz. Neden dersen günah, evleneceğin insan bunları bir kenara bırak.. İlerde çocuğun olacak senin anne olacaksın. O çocuğun kirli bir geçmişe sahip bir anneye sahip olmak istemeyeceği aşikar. Diğer sebepleri bir kenara bıraksak bile sırf bu yüzden masumiyetini korumalısın.
20 YorumlaBekaretle ilgisi yok, erkekler biraz fazla ''Dar'' Görüşlü.. hepsi bu.! umut var mı sende? kendini nasıl hissediyorsun? önce onları söyle. hep ön yargılı insanlara çarpmışsın, biraz inzivaya çekil derim, kendini geliştir, her açıdan, ondan sonra bekle ve gör. karşına daha mantıklı bir erkek çıkar illa ki.
Ama.. sabır varsa..14 Yorumla
Soran+1 yılumudum yok cok canım sıkılıyor bu yüzden hata yaptım bunun farkındayım ama karsı tarafa hata gelmez hatta daha fazlası gelır kac kısıyle yaptı rahat sonrasında devam eder gibi ama kimseye ispatlayamıyorum yapacak birseyimde yok bundan sonra
- +1 yıl
Umudunu yitirme, bekaretin bir anlamı yok cidden, bir erkek olmama rağmen, böyle düşünüyorum. karşına gelen tipler nasıldır bilmem ama.. bence hiçbir şey için bitmiş ya da son bulmuş değil.. sadece seni umursamayan insanın yanında daha fazla durma. gurur önce olmalı, ve üzme kendini.
Soran+1 yılBugun Son diyeceğimi dedim sabah 10 gıbı 3.30 da arama engellenir birden bnde tamamen ben ona pisman oldugum u defalarca soyledim o beni anlamadı
- +1 yıl
Dediğim gibi.. seni anlamazlar, duygularını ve halini bilmezler.. onun için diyorum ya, her şeye bir son ver, onunla ilgili ne varsa sil gitsin, yeni bir hayat için ona ihtiyacın yok, sadece kendinde bir şeyleri değiştirmen gerek ve sabırla beklemen gerek.. umutsuz da olma, elbet olacak seni seven.
yani önce bekaretine elveda dedin sonra segiline. neden kızlar böyle yaparlar sevdiklerinden nasıl emin olurlar. erkelerin kaybedecegi bir şey olmadıgından hemen cinsel ilişkiye sarılırlar. ama sonuçta kızlar magdur olurlar. en azından bu sitenin müdavimi olan kızlar bu işlerekarşı çıkmaları gerekiyor. bir erkek siziilişkiye girmedi diye terk ediyorsa o erkekten uzak durun. sevgisi olan bir erkek evlenecegi güne kadar sevgilisine dokunmz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞😞😞
+1 yılOlabilir. Ama ilk olarak tovbe etmen gerek pisman oldugunu dusunuyorum ve ilk olarak dedigim gibi yaparsan insallah Allah affeder. Bu hayatin iyi olmasa da ahiretini kurtarmis olursun. Sen durust ol, seni kabul edecek birbirinizi hak edeceginiz birini bulursun insallah. Umudunu asla yitirme. Hayatina cikan insana da pismanligini dile getir.
03 Yorumla
Soran+1 yılher yalnız kalişimda kendi kendme cıldrorum Allhm affet affet dıye yalvaryrum aglyrum saatlerce...
- +1 yıl
Pisman olman guzel, kendini cok kahretme. Allah affeder insallah. Cok guzel gunlerin olucak daha gencsin. Onune bak, ve bu konuyu her onune gelenle paylasma Allah korusun adini cikarirlar. Bu gibi konular gizli tutulmali sadece evlenecegin adama durust ol
Soran+1 yılPeki tamam bundan sonra kimseye söylemem
+1 yılona muhtaç değilsin hata yapmışsın bu çok açık ortada ama seni o kabul ediyorsa başkasıda eder. ki eski sevgilisyle konusmussa hayır bekleme senin ondan vazgecemeyecğini düşünüyor durumun yüzünden. sevseydi yapmazdı zaten bunu. sakın ona güvenme ve yoluna bak..
11 Yorumla
Soran+1 yılbaşka doğru yol goremıyorum ki korkuyorm..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu kadar kafana takıyorsan kızlık zarını diktir. Hiç öyle bişey yaşamadın say kimseye de anlatma ve hayatına devam et. Sıfırdan başla. Yarım saatlik bir işlem yaoılışı da çok kolay diktir kızlığını sonra da devam et yoluna gitsin. Hiçbir erkeğin kabul etcek mi derdiyle de uğraşmazsın böylece.
15 Yorumla
Soran+1 yılöğrenci halmle nerdn bulaym 3-4 milyar paryi ALLAH askına:(
Cevap sahibi+1 yılne 3-4 milyarı 150tl ye yapılıyo. Maximum 200 tl olur iyi araştır bence
Soran+1 yılTamam tesk ederim ALLAH razı olsun kardeşim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :) Normalde erkek arkadaşlar bunun dürüst olmadığını kandırıldıklarını söylücekler ama hakettiklerini düşünüyorum artık. Kendileri genelevlerde sürterken bir de bakire kızla evlencez diye yollara düşüyorlar. bir zar için kızın kendilerine muhtaç olduğunu düşünüyorlar bak artık onun bile çözümü var artık kızlar kendilerine muhtaç değil şartlar eşitlenmiş oldu
Soran+1 yılewt durusut olmak istedik ama ona bile bahaneleri oluyor gerçekten böyle nankörlere bunu yapmak sart arada temizleri de oluyor gerçekten sevenleri de var ama işte kurunun yannda yas da yanıyor..
+1 yılniye olamasın ya. senin mutsuzluğunun sebebi bekaretini kaybetmen değil zaten o kişinin seni umursamaması.
13 Yorumla
Soran+1 yılinan gece aglayark uyanyorum bekaret konusu aklma gelyor bide beni umursamamsı olduruyor beni :((
- +1 yıl
seni bekaret değil de, boşuna vermiş olmak öldürüyor, ağlatıyor. seni şu anda umursamadığı için seni kullandığını düşünüyorsun. budur. evet haklısın çok kötü Allah karşılaştırmasın öyle pzvnklerle.
Soran+1 yılaminn insallh
Ya sen nasil bir orumcek kafaya sahipsin ya bazi insanlar iki ayagi iki kolu yok adam eli kolu oluyor kadinin ya da kizin bekaret ne ya ben böyle yazilar gorunce çıldırıyorum. hani ic organlarin kalbin uada elin kolun eksik olur evet bu seni butur duauncelere dusurur ama sen durustmusun seviyormusun o ayni sekilde seviyor sayiyormu ona bak ya. madem bukadar deger verdigin biseyse bekaret kendini tealim etmiyceksin emin olana kadar okadar
01 Yorumla
Soran+1 yıl😓 tamam
Bu işin sonu yok benim eski sevgilimde bana söyledi önce yalan yok kaza vs ben dedim insan hata yapar olur dedim ama iki ay dayandim aklıma geldiuykumm kaçtı başkası ona dokundu dedim çıldıracak gibi oldum cok da güzel bir kızdı Allah selametlik versin ayrıldım sonra nisanlammis en son duyduğumda insaallah mutlu olur ben kaldiramadim artık jisanlisina söyledi mi bilmiyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılHm anladım sevıyormuydun peki
Soran+1 yılhaklısın kimse istemez zaten
Soran+1 yılsevdgim kişide senn gibi çünkü o da dayanamdı bu duruma gitti o da cok iyi ders aldm zatn bela basma geldktn sonra insllah hayrlsı olsn
Soran+1 yılAllah razı olsun insallah. Asla yapmam
+1 yılkötü bir şekilde değil de evlendiği kişiyle olmuşsa neden mutlu olmasın ki :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zina yaptim. ve tovbe ettim o gunden. beri zinaya yaklasmiyorum. Eger cok cok istek gelirse zinaya yaklasmamak icin mast yapiyorum ama parmak veya baska bir sey sokmadan. o da 1-2 haftada bir kere. Sahsen ben bakir olan birini kandiramam ki bu sebeple evlenmeyi de dusunmuyorum. Allah hepimizi affetsin yaotik bir hata...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHep vucdan azabi ve sucluluk duydum yaptigimdan.
Soran+1 yılBakire değil misin sen de
+1 yılBunu yaparken gelecegi dusunmuyorsunuz sevgilinin eski sevgilisi tam tersi bakire biri ise tabiki onla knsmaya başlar sonucta onun senden daha iyi oldugunu düşünür erkek psikolojisi
Yapacagin bisey yok bazen keskeler dememk icin mantıklı dusuncektin00 YorumlaBekaretini kaybetmek afedersin sadece içine girip çıkmak değildir. Benim gözümde bekaretini kaybetmek evleneceğin kişi değilse eğer elele tutuşmak öpüşüp koklaşmakta bekaretini kaybetmektir sen bunları biriyle yaşayıp başka birisiyle evleneceksen eğer kul hakkına girmiş olursun belki o evlendiğin kişinin hakkına girmiş olursun eşin temiz birisi olacak ve herşeyini seninle paylaşmak isteyecek o zaman en büyük günahı işlemiş olacaksın zaten. İllaki içine girmekle bekaret bozulmuyo yani
03 Yorumla
Soran+1 yıleger bekaret kaybetme konusu senn acıdan oyleyse opusup koklaşma her kişide olmuştur ki bunu beni umursamayan kişide yaptı başka biryle
Soran+1 yılevet malesef
Herkes hata yapabilir. mal sın yapmasaydın falan demicem olan olmuş artık. bunları düşünmeyen gerçekten seni sevebilecek birisi elbet olacaktır. Canını sıkma hayatına devam et. Ve birde öyle Raad kızlar var ki ne güzel hem sevişir istediğimi yaparım hemde diktiririm kocamı da alır mutlu mutlu yaşarım. Bu mantığınıza 'HAYRANIM' sizden iyisi güzeli yok. (Meclisten dışarı) ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılneresi iyi güzel kimi insan hakaret ediyor adlet işte bu hep mutsuz kalacksın diye kimsi de sen gibi üzme sıkma cannı dıyor.
Soran+1 yılOyle dediklerinde daha cok sıkılıyor canım
- +1 yıl
kaç yaşında oldugunu bilmiyorum ama bunca sene hayat sana hiç mi birşey öğretmedi? görmiceksin gerekirse kimseyle birlikte olmıcaksın. Senin bakire olmadıgını herkes mi biliyor? Neden? Kendine güvenin olsun bunları aşmak sorun değil. Sen bunun çabasına girmiyorsan asıl sorun burda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısasa kısas hesabı. Bende bekaretimi kaybetmiştim ama evlendim. Eşimde gençliğinde yanlış şeyler yapmış akıllandı. Bende bekaretimi kaç kişinin altında kaybettim. Ama akıllandım. Eşim beni kabul etti, birbirimizi seviyoruz. Gerçekten severse karşındaki seni herşeyiyle kabul eder. Ama düzeldiğini gösterip ispat etmen şart. ya da kısasa kısas senin gibi çok yanlışı olan kişiyle beraber olup düzelmesine yardımcı olcaksın. Allah yardımcın olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılama esiniz de bakir değilmiş sorun orda ki gitti terketti bakirdi o kabul etti ama davranışları değişti bana olan konuşmaları değişti farklydı yani:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin mutsuzluğunun tek sebebi gerizekali olman. Bunun bekaretle ne ilgisi var? Hem bakire olmamak neden mustuzluk versinki insana? Sen demek yanlış kişiye vermişsin o başka. Ben sevgilimle 5 yıldır birlikteyim ve hic pişman değilim onunla yasadiklarimi.. gün gelir ayrilirsak dahi pişman olmam. Sonuçta sevdiğim adamla birlikte oldum ve onu hissettim.. ne malum birdaha birisini böyle sevebilcegim. Asil pişmanlık ve mustuzluk bu olurdu benim icin.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok salagım hem de cok nasıl yaptım böyle bişeyi bilmiyorum :(:(:(:(
İşte sonradan pişman olacaginizi bile bile mal mal o sevgililerinize inanıyosunuz ilerisinde böyle olur al
66 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Soran+1 yılewt malesf diyeck bişym yok..
- +1 yıl
@Mayke ne diyorsa haklıdır!
Sevgilinin seni sevip sevmemesiyle, bekaretin ne ilgisi var anlamadım? Bakire olmak zorunda değilsin ki, kime ne senin ne yaptığından, olduğun gibi seviyorsa sevsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama her insann düşncesi bir olmuyor
Soran+1 yılPekı
Soran+1 yılInsallah tesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit diktir kızım ya üzülme bir daha hiç bir erkeğe söyleme yoksa yine üzülürsün onlar herşeyi yapar ama kabul etmezler erkeklerin karşısında kendini hiç ezik göztermiyceksin yoksa döner gider kendini de suçlama.!
14 Yorumla
Soran+1 yılöğrenci halmle 3-4 milyr nasl bulym ya :((
Cevap sahibi+1 yılbiriktirirsin adaylar kapıya dizilmedi ya.. söylersen sen üzülürsün yine söyliyim.
Soran+1 yılPeki durustlukten yana oldum ama bu nankör insan yine anlamadım
Cevap sahibi+1 yıldürüstlük işe yaramıyor canım artık sevseydi hiç bırakmazdı emin ol hata yapmış diyip kabul ederdi üzme değmez ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklınız nerde sizin? az kendinize sahip cıkın hangi erkek bakire olmayan kızla evlenmek istesin? ki evlense bile ilerde sıkıntı olur en ufak bir tartışmada orspu muamelesi yapar. yapmayın etmeyin ben bile bekareti bozulmamış sevgilerime hiç dokunmadım öpmedim bile ama diğerlerini umursamadım. tövbe et kendine ceki düzen ver iyice bir silkelen...
01 Yorumla
Soran+1 yılsabah aksam Allahm affet demekle geçiyor günüm gece rüyama giriyor aglayark uyanıyorum bazen...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekareti tecavüze uğrayıp kaybetmekten iyidir.15inden sonra bakireyim diyenlerin 100 de 95i eminim yalancı. yani bakire ama... sen de suçlusun ama sevgilin de suçlu. sevgilin bilmiyor muydu bakire olmadığını senin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBeklersiniz kaybedip kaybettiğim kişiden ayrıldıktan sonra kimseyle konusmadm ama beni bu hâle getiren kişi facebook ona mesaj atmış anlatmış bende olanları söyledim ilk cok küfür etti ama yine bırakmam dedi sonrada soğudu zaten
Cevap sahibi+1 yılbenimki anlattığım gibi... anlatsam kimse inanmaz, pislik muamelesi görürüm, benim hiçbirzaman sevgilim olmadı bu gidişle de olamayacak... herneyse bence çok kafana takma olan olmuş. ki bana soracak olursan birkaç yıl daha yaşlanırsan ilerideki erkek arkadaşın sorun etmez...
Allah ıslah etsin inşallah tövbeni et Allaha yönel bundan sonrada ne kimseye güven nede öyle bir hata yap bekretm gitti diyede her istediğimide yaprm deme.., Bundan sonra güzel bir hayata başla...
02 Yorumla
Soran+1 yılbende yepyeni bir hayat istiyorum ama nasil
+1 yılpişman değilim. istedim oldu istedi oldu birşeyler paylaştık ama ona illa daha fazla bağlancak değilim kendimi bilen bir kadınım niye hissedeyim? cinsellik doğal birşey. Mutluyumda. Kimseye hayatımı bağlamamda
00 YorumlaSalak misin sen? Evet bu ulke bekaret zar sanan vs falan var ama sen hata yaptigini dusunuyosun (benim icin bir hata degildir bu ulkede hata sanilmaktadir.) ve şu an o hatadan pismansan, ders aldiysan. Senden mutlusu olamaz ve gelecektete oyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok iyi dersimi aldm cezasını da cekiyorum
Seni karakterinle kabul edebilecek insanların varlığını görmek için bir şans sahibi olmuşsun. ouvv
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılinsallh...
Keza bir vur kaç olayına kurban gitmişsin bacım.
Geçmiş olsun.01 Yorumla
Soran+1 yılSaolasın
Bu kıza liseden arkadaşı yatma teklifi etmiş kabul edeyin mı diye soru acmış, kusura bakmayın sizin sorunuz ona cevap olmus..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
evlendiği zaman nerden baksan ölene kadar mutluluk ama evvlilik dışı ise srounalr çıkabiliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sorunlar
Soran+1 yılİnsallah
Soran+1 yılSanmıyorum mutlu olacağım ı
Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. hersey bekaret degıl benım sevgılım vardı ıtıraf oyunu oynarken bakıreyım ama sakso cektım demıstı.. onemlı olan insanlığın gerısı boşş o da insan olmadıgı ıcın ayrıldık
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ne kadar kotu
elbet bir yerde sorun çıkacaktır. Bu olmasa bundan sonrakine söylemek zorunda kalacaksın gibi gibi. Sen bakma burada bekaretin önemi yok yazanları onlar burada kız tavlamaya çalışan abaza ekibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyeceğim tabiki kimseyi kandıramam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaretini kaybetmeyi göze alırken düşünecektin. Ben beni bırakmayacak adamla kaybettim. Kaybetmedimde hayatıma anlam kazandım.
13 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef işte diyecek bişey bulamyorum gerckten :( Ben beni bırakmayacak adamla kaybettim. Kaybetmedimde hayatıma anlam kazandım. derken
Cevap sahibi+1 yılBekaret eğer uğruna değer bir adam için verilmişse, kaybetmemişsindir, anlam kazanmıştır.
Soran+1 yılben kaybettim demek çünkü adam olmayan birinee vermişim ki bu halde ortda bırktı zaten
Madem pişmanlık duyacaktın, neden yaptın? İhtiyatlı davransaydın. Neyse, sen yine de her şeyde bir hayır vardır deyip, hayra yor.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bilsem niye yaptgimi bin pişamnm ama eskiye dönemeyiz yaptığımı çekiyorum insllah
Umursamaz çünkü istediğini aldı senden bu saatten sonra sen onun için kolay lokmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılUmursamamak kısı almadı kı bekaretımı
O an onu yasarken mutlumuydun isteyerek yaptin sonucta hic bir zaman insanlarin seni gecmisin yuzunden yargilamasina izin verme seni seven sana deger veren kisi seni sen oldugun icin sevecek bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlu degildım cunku ortada kaldım benı boyle bırakan kisiye guvenlik boyle bir halt yedim ama cok iyi anladım neyin ne olduğunu
işte buna kızıyorum
bulduğunuz saçma sapan birine biraz yakışıklı diye en değerli şeyinizi vermenize03 Yorumla
Soran+1 yıl:(:(:(
Soran+1 yıltamm
+1 yılŞirk hariç Bütün günahları affederim diyen Rabbimiz var. Tevbe eder tertemiz olursun. Bunu düşünerek mutlu olursun. Önemli olan hatalardan ders almaktır.
00 Yorumla
+1 yıliki cihanda da yatacak yeri yok bence çok büyük günah bence tövbeden gel bence bir an önce
00 Yorumlasen ne diyon anlamadım ki çocuğa verdin bozdu seni sonra sıkıldı baska kızlara mı gitti özet olarak hemen vermeseydin kızım
00 Yorumlane alakası var bunun mutlu olmakla? çaresizliğinin sebebi sensin o! tarafın değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılevet var ama masumlara denk gelmez neyse hayrlısı olsun diyelm
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bir durum sevgilinin sana olan ihanetinin sebebi olarak kaybettiğin bekareti görüyorsun. Bu yüzden mutsuzsun yaptığı her hareketi en kötü davranışı bile buna bağlar ve mutsuz olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılmutsuzum
Yazık ya hayatınızı 5 dklık zevk için mahvetmissin ve bunun ahiretide var
15 Yorumla
Soran+1 yılmalesf haklısın evet bunun ahireti de var..:(
Soran+1 yıldilimden hiç düşmüyor tövbelrn ALLAH'm affetsn ondan başka kimsem yok elimden sadece o tutsun beni korusun bidaha boylelrnden başka bişey istemiyorum dersimi cok ii aldım
Soran+1 yılAynen insallah affeder
- Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden bir haltlar yerseniz olamazsınız nefsinize hakim olu ama dilerim olursunuz.
311 Yorumla
Soran+1 yılbende mutlu olacagmi sanmyorum haklısn
- +1 yıl
-_- bekaretinizin takılmaması için çok güzel olmanız gerekiyor bazı kişiler güzellik uğruna her şeyi normal göre biliyor ama güzelde değilseniz gerçekten ola biliceğinizi sanmıyorum
Soran+1 yılgüzel değilim...
- +1 yıl
Vay arkadaş şimdi üzülüyorum -_- bende mallık var kendi yediğiniz halt yüzünden ben niye üzlüyorum :@
Soran+1 yılÜzülecek kimse degil kendı yediğim hafta kendim unutuyorum ama elden bısey gelmiyor 😭
- +1 yıl
Ne vardıda gittin yattın -_-
Soran+1 yılsalagımda o yüzden...
- +1 yıl
Ne yapacaksınız peki bu günden sonra -_-
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı.
- +1 yıl
Aynen benimde içim bir buruluyo :/
+1 yılmutlu olur
mutluluk bekaretle alakalı bir şey değil ki16 Yorumla
Soran+1 yılİçerdeki yasasında benim yasaklar sorun olacak nasıl bı mutluluk bu 😭
- +1 yıl
olursun merak etme saçmalama sen hala sensin değişen bir şey yok anladın mı
Soran+1 yılben hala benim ama düşüncelerm bişeyi değiştirmiyor
- +1 yıl
olsun inan ki değişecek biraz zaman sıkıntı yapma
Soran+1 yılpeki teşekkür edrm
- +1 yıl
Rica ederim
Keşke kaybetmeseymişin ama olan olmuş sıkma canini :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinsllah
+1 yılDaha iyilerine layiksin. Seni hak edenlerle beraber ol.
111 Yorumla
Soran+1 yılBeni kimse hakketmıyor..
- +1 yıl
Ben bile mi?
Soran+1 yılewt
- +1 yıl
Niye öyle düsünüyosun
Soran+1 yılhiçbir erkk bekaretni kaybetms birini istemz de o yüzden
- +1 yıl
Alakası bile yok. Seni bekaretin olduğu için sevmiyor kimse. Yani ben öyleyim en azından
Soran+1 yılszin yas arlgnz 25-29 geçmişte bazı yasnmıslarnz olduğu için ama yasıtmdaki kişler sizinle ayni düşüncede değiller işte
- +1 yıl
Yoo ben de 18-24 yasındayım. Sen boşver bak kimsenin ne dediği umrunda olmasın. Kimseeye de ihtiyacin yok senin, hadi toparlan artık bakim. Suratında mutsuz bir ifade olmasın :)
Soran+1 yıl25-29 diye gösteryor.
- +1 yıl
Yanlış girdim siteye çünkü. Yaşım 23 bu arada
Soran+1 yılAnladım
2 kelimeye hislerinizi kontrol etmeyi bilmelisiniz.
07 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama basina boyle bela geldikten sonra aklın basına geliyor
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
@cnffsr 2 kelime derken seni seviyorum için demiştim bizler her sn. Cinsellik düşünen bir varlığız bunu biz isteyerek düşünmüyoruz kimisi kontrol ediyor kimisi etmiyor etmeyenler onları ilgilendiren birşey birşey diyemem. Siz namusunuzu taşıyamıyorsanız itin biri gelir ikinizi birden kaldırır. O yüzden herşey sizde bitiyor.
- +1 yıl
Yanlış düşünüyosun. Çünkü, her şeyde erkek üstünlüğünü savunan dinde bile zina erkek için de haram ve aynı günah. Her saniye cinsellik düşünen bir varlık olman nefsine hakim olmak zorunda olmadığını, istediğin her şeyi yapıp namuslu diye geçinebilmeni gerektirmiyor. Bir de şöyle düşün erkek için helal kadın için haram olsaydı bile erkek de zinayı bir kadınla yapacağı için kendi için helal olan bir şeyde kadını günaha sokacaktı. Yani demek istediğim düşünceleriniz çok yanlış. Ama böyle düşünmek işinize geliyor.
+1 yıltabiki mutlu olabilir. muytlu olmaya engel değil bekaret
05 Yorumla
Soran+1 yılama başkası benim bu halimden faydalnmak yuznden cıkyor sevdiğim kişi kabul etmişti ama bana dediği bana oyle bişey söyle ki butun olanları unutayım bana kendine tekrar asık et ama ben bılmıyorum ne yapacgımı konuşmuyoruz onunla eski sevgilsyle konusyormus ama çıkmıyormuş bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyormu azcık sevgi hissetsem elimden geleni yapıyorum ama umursamıyor beni :(((
- +1 yıl
oyle birsey sezersen ayrıl hemen. bu çocukla ilişkiniz ne boyuttaki.
Soran+1 yılsevdiğim kişyle mi cıktk bunnla da ama o tur konulardan konu açılmadı yüzüme de bakmıyordu nasıl yapabilrm bana tekrar ask edbilrm ki
- +1 yıl
tamamen kadınlığın vermiş olduğu tüm olanakları kullan. birde ona değer verdiğini hissettir.
Soran+1 yılkonuşmayı kesti artık benimle :(
+1 yılbekaretini kaybeden kişide mutlu olur niye olmasın. senin sevgilinle iglili sıkıntıdan dolayı sorun yaşıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılewt sevglmle sıkntdan dolayı sevdiğim kişi kabul etmişti ama bana dediği bana oyle bişey söyle ki butun olanları unutayım bana kendine tekrar asık et ama ben bılmıyorum ne yapacgımı konuşmuyoruz onunla eski sevgilsyle konusyormus ama çıkmıyormuş bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyormu azcık sevgi hissetsem elimden geleni yapıyorum ama umursamıyor beni :(((
+1 yılkeyfine bak. mutlu olabilrsin tabi. bizde sünnet olduk mutlu olabiliyoruz, bundan pek bir farkı yok senin durumunun =)
00 YorumlaSenle çıkar için birlikte olmuş bu aşikar herkeze bakire olmadığını söyleme bence özelliklede hoilandığın erkeğe ;)
00 Yorumlacehenneme gıdeceklerı ıcın mutluluk yuzu goremezler nihahahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Kabul etti olayı falan hikaye her zaman boyle 2. sınıf muamelesi görüceksin ta ki bir g*vat çıkana kadar
00 Yorumla
+1 yılmutlu olamaz, sevdiğine ver ayaklarını geçin burası türkiye evlenin kocanızla yaşayın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
O zar mutluluk hormonumu salgiliyordu? Tabikide mutlu olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum
+1 yılbir zar gitti diye takma kafana affet kendini yoluna bak
01 Yorumla
Soran+1 yılgeleceği mahvedebiliyor bir zar nasl takmym kafam :((
+1 yılNiye bakirelige bagladin guzelim merak etme onu bakirelerede yapiyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasl yani
tabiikide olur. berkaret saçma sapan bir olgunun sıçtısıdır. takılma böyle şeylere.
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama sevdiğim kişiyi kaybettim niyeyse
Soran+1 yılsevdiğim kişi kabul etmişti ama bana dediği bana oyle bişey söyle ki butun olanları unutayım bana kendine tekrar asık et ama ben bılmıyorum ne yapacgımı konuşmuyoruz onunla eski sevgilsyle konusyormus ama çıkmıyormuş bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyormu azcık sevgi hissetsem elimden geleni yapıyorum ama umursamıyor beni :((( peşinden koşsam umursamıyor zaten
Soran+1 yılgaliba yapack bişeyim yok
- Devamını Gör (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım