bu konularda evlenmeyi beklemek en mantıklısı bence. ama artık senin için geri dönüş yolu yok o yüzden seni gerçekten seven birini bul ve mutlu ol. seni seven kişi olduğun gibi kabul eder ne kadar kabullenmesi zor olsa da...
sevdgim kişi kabul etti de ona nasıl unuttcam sevdiğim kişi kabul etmişti ama bana dediği bana oyle bişey söyle ki butun olanları unutayım bana kendine tekrar asık et ama ben bılmıyorum ne yapacgımı konuşmuyoruz onunla eski sevgilsyle konusyormus ama çıkmıyormuş bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyormu azcık sevgi hissetsem elimden geleni yapıyorum ama umursamıyor beni :(((
olanları asla ama asla unutamaz sonuçta bir hata yapmışsın ve ciddi bir hata bu. Ben de zor affederdim biraz zaman vermelisin eğer gerçekten seviyorsa seni bırakmaz zaten.
seni çok iyi anlıyorum ama hayatımızda olmayan insanlar bize ne kazandırablirler ki sadece bizi üzerler unutmak zorundasın gülüp geçmelisin hayat zor bir yol ve çok dağları tepeleri var önemli olan arabayı en düşük vştese taksan da o dağdan geçirebilmek :) belki yavaş olur ama sonunda unutursun unutmalısın senin onun gözünde değerin yok peki neden onun değeri var? koy g*tüne gitsin :)) hayat mutlu olmak için vr doya doya keyfini çıkar
kendi gitti zaten facede beni bu hale getren kişiyi engellmiştim engelini kaldırmış faceden korkum ikisi bir olup hakkımda ileri geri plan yapmasalar bana bulaşmasalr ailem faln ögrenrse biterm ben.. beni kabul eden sevdiğim kişde akrabamdı:(:(
e oha akraban mı sen de baya kötü yola gitmişsin eğer onlara bulaşmassan bişey yapmazlar bence. Yaşın kaç ailenle aynı evde mi kalıyosun bunlar önemli öğrenmeleri için
akrabam ama oyle bişey yapcgni sanmyorum ki insllah yapmaz facede zaten beni bu duruma düşüren kişye baya küfür etmişti nasıl erkeksn l*n sen ne hale koymuşsun kızı dıye hatta onumuzdeki hafta karsı kasrya gelckler kavga edicekler bide o var :( hersey karsack of :'(((
bir derdin olursa mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım artık uyusam iyi olacak sana iyi geceler umarım çok sıkıntı okmaz mutlu olmaya çalış hayat daha uzun 80 sene var önünde :D
Böle de gider işte açıvermicen öyle hemn kusura bakma bu konuda biraz sertim bunun sebebi de nişanlandığım kız bakire değilmiş nişandan iki hafta sonra öğrendim bir yıl kandırdı beni kız gibi. Bende iki sene oyaladım para biriksin araba borcu bitsin evi alayım die. Iki sene uçkurumu eğlendirdim ve yol verdim. Başta söleseydi olmaz der nişan falan yapıp hem o kadar masraf etmez hem millete rezil olmazdım
iğrenç birisi resmen iğrençmiş, boşver ya sne onu bir kere bunu yapmışsın o pislikle evlensen daha iyi m oluyrdu boşver , bu işlerde şans mıdır anlamadım yaa ne kızlar var adamı eşşek yerine koyuyor ama değer görüyorlar , bazılarıda iyi niyetli olur çocuk için herşey yapar ama değer göremezler, şans mıdır nedir? bir şey anlamadım.
şansın kime ne zaman güleceği belli olmaz bende senın gıbı düşünuyorum cogunlukla şans yokmuş diyorum ama hayatın ne getireceğini bilemeyiz, belkide şansımız ileride açılacaktır , ben oyle çok şanslı modda geçinenleride gördüm aldatıldılar.
mesela , bu sevgılısını aldatan çocuk kızla evlenecek, kızda bununla yasamış zaten oda ıyı ben bunu kakaladım dıye dusunuyordur adamın ıyı bır ısı ve eğitimi var, ama karaktersiz , sence kız şanslı mı? ama o öyle olduğunu düşünuyor , o yüzden bu kadar karamsar olma sen o serefsızle evlenseydın oda benzer bır pislik yapabılırdı daha kotu olmaz mıydı , boşver canını sıkma.
sabah eskki sevglsyle konustgnu soyleynce keşke önceden soyleseydn rahatsz etmezdm dedm ne rahatszlıgı dedi sana mutlulklar sımdden mesaj atma ama untmakı hala seviyorum bbundan sonra yapcgm bişey yok uzak dırcm dedm cevap vermemişti 10 gibydi mesaj attgmda ve oglen 15,30 da aramış telfnda engellydi yeni gördüm
bilmiyorum sevdiğim kişi kabul etmişti ama bana dediği bana oyle bişey söyle ki butun olanları unutayım bana kendine tekrar asık et ama ben bılmıyorum ne yapacgımı konuşmuyoruz onunla eski sevgilsyle konusyormus ama çıkmıyormuş bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyormu azcık sevgi hissetsem elimden geleni yapıyorum ama umursamıyor beni :(((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
kullanıyordur seni bakire değilsin diye öyle her kabul ettim diyene inanırsan oho işimiz var senle
Kullanma gibi durum yok olamaz da
alan razı veren razı desene
sende söylemeseydn cnm. baksana söylemeyi bile haketmiyormuş adam. gitmiş eski sevglisyle knuşuyor ya.
Ben söylemedim beni ortada bırakan kısı sosyal medya da mesaj ile söylemiş bende olanı anlatmak zorunda kaldım
zaman faturayı ağır keser. vicdan denen mahkeme böyle işte.
Yazik olmus kendine deger ver kimseye boyun egme bunun icin hata yapmis olabilirsin omur boynu boyle boynun egik olacagin anlamina gelmez
İlkler alakalı, kimle ne yaşadığınız önemli bu da ileriki yaşantıyı etkiler haliyle
evet maelsf :(
Bak bozuk bir kızı nerdeyse kimse kabul etmeeez edende yapmak için çok sıkılıncada yol
yaşadığı yerdeki kültüre göre deiğişir allah yardımcın olsun işin zor
amin ins...
Daha sevdini sanmam ama dunyann sonu değil sende yeni bir iliski kurarsn umarm
Sanmıyorum 😭
İstemeyeblirsn tabi ama mutlu olmk istersin soncta
mutlu olablecgm kişi karsma cıkack mı baklm bekartmi kaybetmesydm sevdgim kişi bunu yapmazdı bana :(
Tabki bulursun herkesin bir kismeti vardir yanlismiyim
doğru ama o kismetle ben ne kadar mutlu olabilicem
Sarjim bitmistide o senin ve karsindakinin elinde seni sevdikten sonra engllr asilir
hayrlısı neyse o olsun :(
Aynen oyle tabki
Arkana bakmadan önüne bakmalisin devam et ve dik dur
İlk olanın yerini hiç bişey tutmaz keşke kendini eşine saklasaydın senin adına üzüldüm umarım seni böyle kabul edip seven olur ve mutlu olursun
insllah...
Neden verdin peki o zaman? Aklında yokmuydu bunlar?
Boyle olacagını dusunemedım
Kaç yaşında vermiştin? Ne diye kandırdı seni?
Zor ama olabilir
Sanmıyorum olacagını
Eline topu ver sektirsin gitsin
Neden olamasinlar?
Cehalet diz boyutunda...
hayrlısı
problem etmeyenler illaki olcaktır.
oluyor genelde 25-29 yas aralgı zaten onlarnda geçmişlerinde yasdkları olaylar yuzunden
herkes hakkettıgını yaşar !!!
Evet
neden evleneceğin kişiyi beklemedin ki
salklık işte güvendim ama yanlış insana
bu konularda evlenmeyi beklemek en mantıklısı bence. ama artık senin için geri dönüş yolu yok o yüzden seni gerçekten seven birini bul ve mutlu ol. seni seven kişi olduğun gibi kabul eder ne kadar kabullenmesi zor olsa da...
sevdgim kişi kabul etti de ona nasıl unuttcam sevdiğim kişi kabul etmişti ama bana dediği bana oyle bişey söyle ki butun olanları unutayım bana kendine tekrar asık et ama ben bılmıyorum ne yapacgımı konuşmuyoruz onunla eski sevgilsyle konusyormus ama çıkmıyormuş bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyormu azcık sevgi hissetsem elimden geleni yapıyorum ama umursamıyor beni :(((
olanları asla ama asla unutamaz sonuçta bir hata yapmışsın ve ciddi bir hata bu. Ben de zor affederdim biraz zaman vermelisin eğer gerçekten seviyorsa seni bırakmaz zaten.
Bıraktı gitti zaman gecti hersey bitti 😭😭😭😭😭
o zaman seni sevmiyormuş canısı boşvermen lazım artık hayat böyle devam etmez ki
kolay olmuyor boswermk işte:(
seni çok iyi anlıyorum ama hayatımızda olmayan insanlar bize ne kazandırablirler ki sadece bizi üzerler unutmak zorundasın gülüp geçmelisin hayat zor bir yol ve çok dağları tepeleri var önemli olan arabayı en düşük vştese taksan da o dağdan geçirebilmek :) belki yavaş olur ama sonunda unutursun unutmalısın senin onun gözünde değerin yok peki neden onun değeri var? koy g*tüne gitsin :)) hayat mutlu olmak için vr doya doya keyfini çıkar
kendi gitti zaten facede beni bu hale getren kişiyi engellmiştim engelini kaldırmış faceden korkum ikisi bir olup hakkımda ileri geri plan yapmasalar bana bulaşmasalr ailem faln ögrenrse biterm ben.. beni kabul eden sevdiğim kişde akrabamdı:(:(
e oha akraban mı sen de baya kötü yola gitmişsin eğer onlara bulaşmassan bişey yapmazlar bence. Yaşın kaç ailenle aynı evde mi kalıyosun bunlar önemli öğrenmeleri için
19 evet ailem ile birlikte yım
eğerailen öğrenirse ailenle kaldıın için sıkıntı olabilir ayrı yaşasaydın çok sorun olmazdı ama öyle bişey yapmaz ya sonuçta senin kanından
akrabam ama oyle bişey yapcgni sanmyorum ki insllah yapmaz facede zaten beni bu duruma düşüren kişye baya küfür etmişti nasıl erkeksn l*n sen ne hale koymuşsun kızı dıye hatta onumuzdeki hafta karsı kasrya gelckler kavga edicekler bide o var :( hersey karsack of :'(((
valla suçlu sensin kurtuluş yok katlanıcaksın artık.
evt
bir derdin olursa mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım artık uyusam iyi olacak sana iyi geceler umarım çok sıkıntı okmaz mutlu olmaya çalış hayat daha uzun 80 sene var önünde :D
mutlu olamazlar ama folloş olabilirler :D
Folklor derken
folklar hıhı hani davul zurna ile oynuyolarya o :D folklormü yazıyo orada. folloş yazıyo iyi bak :d
Folloş derken
google a yazıp bak :)
Ahhahahahahah:D
@cnffsr sen biliyosan söyle şuna ne olduğunu. folklor halk oyunu falan diyo bu :D :D :D
T9 ile yanlış oldu Pardon
bana mesaj at söylyücem ne olduğunu. söz ;)
burdan soyleyn gerk yok ozele
burdada ben söyleyemem işine gelirse mesaj atarsın
yok saolun
sanmam ya binde bir ihtimal. yinede hayırlısı
Aynen hayırlısı
Nasıl kaybettiğine bağlı
nasl yani
Nasıl kaybettin tecavüz istekli vs?
istekli değildm aklıma girdi birbirmze daha sıkı bağlanmak içn benm ol vs..
Tamm dediysen istekli işte
Ben gelecek ıcın tamam dedim
Bumuydu geleceğin
olmadı işte :(
Böle de gider işte açıvermicen öyle hemn kusura bakma bu konuda biraz sertim bunun sebebi de nişanlandığım kız bakire değilmiş nişandan iki hafta sonra öğrendim bir yıl kandırdı beni kız gibi. Bende iki sene oyaladım para biriksin araba borcu bitsin evi alayım die. Iki sene uçkurumu eğlendirdim ve yol verdim. Başta söleseydi olmaz der nişan falan yapıp hem o kadar masraf etmez hem millete rezil olmazdım
ben yaptığım hatayı başkasına yuklemedm kandrmadm anlattm kabul etti ama etse de olmadı davranslrı değişti gitti...
Tamm dese de kolay kolay kabulleneMez bir sefer olsa tamm da ne kadar süre yaptı nerden bilcn
Evet yalan söylememek ıcın doğruluğu secıyorum o da suc oluyor akla hemen acaba kac kisiye yaptı gibi
De ki şöyle ispatı olur tamm. Sonuçta bozuk biri
ewt oyleymiş
aman sanki cok namuslu gecınen cok mutlu
niye en azından bekareti elinde kaybetmedı bişeyni
ama evlenince mutlu oluyotlar
o birakam tam bir p.. mis erkek kilikli yaratik. sapik bencil sey.
Bırakan bir pisman ama ona dönmem
nıye aldattımı ondan mı donmuyorsun adam pişmansa barısın ıste.
başka biryle yatti o da
iğrenç birisi resmen iğrençmiş, boşver ya sne onu bir kere bunu yapmışsın o pislikle evlensen daha iyi m oluyrdu boşver , bu işlerde şans mıdır anlamadım yaa ne kızlar var adamı eşşek yerine koyuyor ama değer görüyorlar , bazılarıda iyi niyetli olur çocuk için herşey yapar ama değer göremezler, şans mıdır nedir? bir şey anlamadım.
Aynen sans yok bende zaten
şansın kime ne zaman güleceği belli olmaz bende senın gıbı düşünuyorum cogunlukla şans yokmuş diyorum ama hayatın ne getireceğini bilemeyiz, belkide şansımız ileride açılacaktır , ben oyle çok şanslı modda geçinenleride gördüm aldatıldılar.
Hayırlısı olsun o zaman 😢😞
mesela , bu sevgılısını aldatan çocuk kızla evlenecek, kızda bununla yasamış zaten oda ıyı ben bunu kakaladım dıye dusunuyordur adamın ıyı bır ısı ve eğitimi var, ama karaktersiz , sence kız şanslı mı? ama o öyle olduğunu düşünuyor , o yüzden bu kadar karamsar olma sen o serefsızle evlenseydın oda benzer bır pislik yapabılırdı daha kotu olmaz mıydı , boşver canını sıkma.
bilemeıdm şimdi zor soru
Bekareti bu kadar onemsemeyin ys
bekaret olmayınca karsındaki kişi önemsemeyip bekaretini koruyan bir kişyle konusyor canımı yakan o benim...
Anladim canim
:((
daima mutsuz kalacaksın.
ewt
Çok iyi yaa Adalet işte
ewt adalet..
Bakir olmayan bir erkek bul o seni kabul eder
bakir olmayan birini bulcam da kalbmdeki insan ne olucak? hangisiyle mutlu olunablr ki
Bunu hic kimse bilemez
bilinmez tabi hayrlısı olsun
Bekaret bozulur hanım
Overlokcu geldi A:SD:ASd
Bu kadar önemli değil bu
bazıları onem veriyor önemli olmasa bile gelecekte hep benim yasadgm sorun edn olack mutlaka
Önem vermeyen de çok var
Insallah benim de karsima cikar
Takma artık olan olmus
evet olan oldu ama geleceği göremiyorum artık
Yapmadan önce dusunmen lazım sevgılın öyle kabul etmıs sende takma artık
sevgilimle ayrıldım umursamıyor beni eski sevgilisyle konuşuyor...
Mutlu olursun fakat bu kişiyle zor.
bugun aramiş umursamıyor ama aramış nedense engellmiştim aksam gördüm oglen arams sadce mesaj faln yok
Bunun sonu yok.
nasip kısmet
ewt
kiyamam :/(
:((
kac yasindasin?
19:(
hmmmm keske yapmasaydin ama yapmisin malesef... Kafasina takmayan bir erkek bulman lazim
olacağı bu
bakire değilmisin
Degilim 😢😢
hayatın boyunca mutlu olamassın bundan sonra sana sadece cinsel obje diye bakarlar
evet
namussuzsun yani
Bence umursama onu
Aramış saat 3 gıbı engelliyor yenı gordum
Nasil yani
sabah eskki sevglsyle konustgnu soyleynce keşke önceden soyleseydn rahatsz etmezdm dedm ne rahatszlıgı dedi sana mutlulklar sımdden mesaj atma ama untmakı hala seviyorum bbundan sonra yapcgm bişey yok uzak dırcm dedm cevap vermemişti 10 gibydi mesaj attgmda ve oglen 15,30 da aramış telfnda engellydi yeni gördüm
keşke yapmasaydın :/
Keske ben de cok dedim keske boyle bir hata yapmayalım diye oooo offf 😭😭😭😭😭
üzülme vardır bir hayırı ne diyeyim :(
inşşllh...
Olabilir tabi
ama nasıl zor
Seni sevmiyor. sevse böyle kabul eder. bunu sorun eyitmiş eskisine donmuş
bilmiyorum sevdiğim kişi kabul etmişti ama bana dediği bana oyle bişey söyle ki butun olanları unutayım bana kendine tekrar asık et ama ben bılmıyorum ne yapacgımı konuşmuyoruz onunla eski sevgilsyle konusyormus ama çıkmıyormuş bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyormu azcık sevgi hissetsem elimden geleni yapıyorum ama umursamıyor beni :(((
O sihirli kelimeyi bulmalısın
o sihirli kelimeyi bulabilsem...
O halde onu hak etmiyorsun.
bencede hakketmiyorum...
O kelimeyi bulamazdan diyorum. Uzulme :(
offff::(:(:(
Özelden yaz konusalım
yok saolun
Çozum için söylemiştim tabi okadar abazan varken sende haklısın. neyse umarım kavusursunuz saygılar
ewt malesf sanmyorum teskkrler anlysn ıcın
olur olur iyi olur.
sanmıyorum...
Bende sanmıyorum 😰😭
olanları var
Kım var
olamazsın tabiki
olur niye olmasın
Nasıl olur
Olur bence
vardır bir sebebi.
ara bulursun belki