mesela bi kıza aşıksınız ama karsınıza ondan daha güzel boylu poslu bi kız çıktı ve size teklif etti aşklarına ihanet ederlemi erkekler?
Cevabın nedir?
son bır ay ıcerısınde basıma geldı ama ben kalbımın attıgından vazgecmedım tesekkur ettım.. beynımle hareket edecek Olsam Sevdıgım kızı Aslında sevmemıs Olurum. ve ona ıhanet edersem O Sonradan gelen Super guzelden daha guzellerı cıkacagı ıcın onada ıhanet ederım.. O yuzden ben sevdıgım Kızı cok sevıyorum ve sorunu soyle yanıtlıyorum... benım sevdıgım kız Dunyanın en guzel kızı O benım canım yaa Senı sevıyorum derken ıcımın tıtredıgı heycandan gozumun doldugu ruhumun huzura erdıgı Bır kız. onun uzerıne ısterse Jennıfer lopez gelsın farketmez. benım bebegımın yerını kımse alamaz
105 Yorumla
Soran+1 yılşu an ağlıyorum :)
Soran+1 yılasla vazgecme
- +1 yıl
Sevdamızın Adı Berrak, Sonu toprak, Dönen Alçak olsun.. (Uğur Işılak) sadce kendı agzından duyarsam sevmedıgını ozaman da sevmeye devam ederım. ama cok acılı bır sevgı olur.. asla da vazgecmem Onu sevıyorum yasım 26 ve tecrube edecek kadar ılıskı yasadım. ama onu gorunce aslında ben daha once kımseyı sevmedıgımı anladım.. Onu sevıyorum ne pahasına olursa olsun babasına ragmen Sevıyorum. Olacaklardan da Korkum yok
- +1 yıl
arkadaş işin gücün yok mu babası neden enğel oluyor kızın hayatını mahvetme
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılteklif almak ihanet mi oluyor ? kabul etmek tabi ihanette..
gerçekten uğruna göz yaşı bile dökmüş olan erkek asla bunu yapmaz hatta o kızın kendisiyle konuşmasına bile izin vermez00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek için evet eder. Ama düzgün bir ilişki içerisindeki bazı erkekler yapmıyor. Gözü kayıyo mudur? Elbette ki. Ama ihanet bambaşka bir şey. Her erkeği aynı kefeye koyamayız.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
52Cevap
mecnun sürekli leylam o kadar çok güzel ki diye anlatıp dururmuş. leylayı görenler mecnuna senin anlattığın leylan o kadar da güzel değilmiş derler. mecnun ise ahh siz birde benim gözümle görseniz der. açıkçası benim içinde aynı durum. yine gelsem dünyaya yine arar bulurum sevdiğimi bzim sevgimiz sözde değil kalbimizdedir. ben ihanet etmem
12 Yorumla
Soran+1 yılsüperdi
buraya takılan erkekler zaten hepsi robin hood a.q. 100 de 98 i kucağına düşene geçirir... ben kucağıma düşene geçirmedim hiç, yazış tavrıma bakıp aldanmayın ama 100 de 98 i geçirecek ama sadece 100 de 30 u artı verecek 100 de 70 i eksileyecek beni... çünkü çoğu erkek düşüncesini açıkca ifade edemez, burda efendi adam rolü yapan g..toşlara sesleniyorum ve iyi aile kızı rolü yapanlara ! rol yapmayanlara sözümüz yok... alayınız fıss ülennn... soruyu sorana da 1 çift sözüm var, alttaki sorduğum soruya cevap ver anneni mi, bacnı mı sattım ?
00 YorumlaBir kere aşık bir erkeğin gözü sevgilisinden başkasını görmez ve gördüklerini sevgilisine benzetir. Onun için dünyanın en güzel kızı odur. Bir diğer konu ise daha uzun boylu kız zaten tercih edilmez bayanların minyonu makbuldür. Dolayısıyla bu konuda endileşelenecek hiçbir şey yok içiniz rahat olsun.
00 Yorumlaönce ask nedir onu ögrenelim bi. ask insani istesede istemesede bir insana baglar, asik olmanin güzellikle bir alakasi yoktur. sen sadece güzellige bakarsan eger, zaten o zaman asktan degilde belki hoslanmadan bahsedebiliriz. yani gercek asik bir erkek karsisina kim cikarsa ciksin, askindan asla vazgecmez..
10 Yorumladefalarca yaşadığım bişey bu. nedense sevgilin varken gelip bulurlar varya. bi de böyle bişi var.
ben bu durumda hiç bırakim de diğerine geçim demedim. yapsa mıydım bilmiyorum ama insan mutluysa gerek kalmıyo yaa. 2 kızla birden çıktığım da oldu. o da iyi bişi değil00 Yorumlahayır aşk bir kere yaşanır tabi yaşanabilinirse cünkü o aşkı vericek kadın günümüzde bulunmuyor bir cogu sevgi aradıklarını söyler ama paran olmadını ögrenince o hissettini söyledigi sözler bir anda sönü verir.Kadınlar aşk konusunda daha acımasız ama asla bunu babul etmiyorlar şimdi bunu okuyan kadınlar eksi yagdıracak
02 Yorumlaerkekler diye sorman yanlış. ha eden erkek varmı var.
karşısına yakışıklı boylu poslu aradığı özellikleri olan birini görüp erkek arkadaşını bırakan kız da var.
ama bunu yapmayan kız ve erkekte var :) bilmm anlatabildimmi00 Yorumlaeger gercekten seversem o cok güzel boylu poslu bırısını asla gormem zaten askımdan o gozume guzel gelmez eskı sevgılılerımın bazılarına bakıyorum şu an gozlerıme o kadar çirkin geliyolarkı ama o zaman sankı ondan daha guzelı yokmus en guzel oymus gıbıme geliyodu
10 Yorumla
+1 yılaşık olduğum kız bana karşılık vermiyorsa olmayacağını bile bile beni istemiyorsa başka bir kızdan gelen teklifi seve seve kabul ederim kendime eziyet ettirmeyi sevmem
02 Yorumla
Soran+1 yılbirlikteyseniz soru bu şekılde
- +1 yıl
hmm... kabul etmem hiç bir zamanda ihanet etmem sevdiğim kişiyi sonuna kadar severim
Boylu poslu bir kız çıktı ne ya? Uzun mu da o kadar erkekler peki?
İhanete uğramaktan korkuyorsan git, ihanet et...10 Yorumlailk başta sizin sorun çelişkili insan aşık oldugunda gözü sevdiğinden başkasını görmez yani güzel kız iyi kız v.s teklif etse de nafile ... yeter ki sevdiği kıza aşıksa bilmem anlatabildimmi :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılaşık olduğu kızdan daha güzeli gelirse kapar sen ne dıyosun
Soran+1 yıl:)))
Pala bıyık bırakan erkeklerin aşklarına ihanet ettiği İskoçyalı bilim adamları tarafından tespit edilmiş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Aşıksın ve ondan daha güzeli çıkıcak karşıma :D aşıksam en güzeli odur zaten ondan başkasını gözüm görmez ki...
Görmemişti de zaten.00 Yorumla
+1 yılkesinlikle etmedim etmem. çünkü bilirim aşık olduğunda gözlerin başka kimseyi görmeyeceğini... o şeklde mutluluğa ulaşlamaz zaten hep daha güzelleri çıkar karşına...
00 Yorumlaben sahsen umursamam tabi bu birazda asık olduğum kişiye de bağlı ama aşıkta olmam :)) aşk diye bişey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılaşk diye bişey yok dedin cvbını kaale almıyorum
Yedeklere sokarım onuda nolur nolmaz dimi ? Kalsın cepte. :D
04 Yorumla
Soran+1 yıldefol
Soran+1 yılgüzelim ama ya uğrarsam dıye korkuyorum :))))
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olduğunu sanıyorsa eder. Bir de karakterini oturtamadan aşık olmaya çalışanlar var. Herşeyin hazırına alışmışız, herşeyi karşıdan beklemeye alışmışız ya insanlar olarak. İşte böyle. :)
00 Yorumla eedebilirler bence yada küçük kacamak en azından beklerımm
10 Yorumlaerkeğin kızı ne kadar sevdiğine baglidir. erkek kızı seviosa bise olmayabilir. erkek kızdan ara ara sklio sa takviye kuvvet isteyecektr
00 YorumlaAşık olduğum halde başka biri gözüme daha güzel geliyorsa, demek ki aşık değilmişim. Bu yüzden teorik olarak aşkıma ihanet etmiş sayılmam...
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bi bakıs acısı ama aşık olduğu kızdan sıkılmıs olabılır?
bi kıza aşıksm zaten başka kızı gözüm görmez o gelen kıza derim ki :
- geri dur sen kimsin o kim boy pos sende belki ama aradığım sevgi onda :D02 Yorumla
Soran+1 yılooo my gote :D
asla
düşünmem bile
hemen ihanet ederim daha güzel boylu poslu hee
ahh ahh olsada yesek00 Yorumlabi kıza aşıksam ve o kızla ilişkim yoksa hayır etmem ama aşık olduğum kızla birlikteysem edebilirim.
23 Yorumla
Soran+1 yılaşık olduğun kızla birlikde olmadan etsen nasıl olur
Soran+1 yıl:)))))))
erkek kucağına düşeni s..ker, aşk kaldığı yerden devam eder...
22 Yorumla
Soran+1 yılp**evenk seni
hemde öyle bi ederki bu erkekler varya bu erkekleeeeerr
00 Yorumlaaşık erkek asla ihanet etmez adım gibi eminim buna çünkü gözü başkasını görmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. asimetrik bilgi var.kim bu kız neyin nesi niye gideyim peşine :) ikincisi zaten aşık olmuşum ihtiyaç sahiplerine bağışlarım söz konusu hatunu
00 Yorumlahikayede mantık hatası var hiç bi boylu poslu kız bi erkeğe teklif etmez. burası türkiye
04 Yorumla- +1 yıl
ahaha
Soran+1 yılbelki ben yurtdıdındayım
ben etmezdim sevdğim kıza asla ihanet etmem etmedimde
10 Yorumla
+1 yılihanet derken? şahsen ben teklifi kabul ederdim birgüzelde sevişirdim...
00 Yorumla
+1 yılEğer aşıksam sevgilim dünyanın en çirkini olsa bile gene terk etmem.
başka bir kız için10 Yorumla
+1 yılerkekten erkeğe değişir birde seni ne derece sevdigine baglı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler güzel kıza isteklerini gidermek için bakar. ama sevdiğine o gözle bakma konusu ayrıdır . sevmek sadece görünüme olmaz çünkü hatta güzellik gecici oldugu için evlenecekleri kişilere kişilik yönünden dikkat ederler.
00 YorumlaErkeğine göre değişir.. ben olsam Adriana Lima gelmedikçe ihanet etmem kolay kolay :d Lima gelirse istem dışı hareket ederim yani oda normaldir :D
00 Yorumlaablacım güzellikten boy postan önemli şeyler de var güzellik işin başı ya sonra %90 ı
04 Yorumla
Soran+1 yılneymıs bunlar
Soran+1 yılben güvenirim ama o yamuk yapar
+1 yılUzatmaya hiç gerek yok çıktıgım kız bana trıp atıyorsa 1 sn beklemem obur kıza donerım
00 Yorumla
+1 yılkişilik meselesi öyle bişey yapıyosa adam değildir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeteri kadar ilgi göremiyosam hiç durmam aldatasım olmasada aldatırım.
00 YorumlaErkek aşkına ihanet eder de Adam olan etmez.
10 YorumlaEğer onunla gerçek anlamda mutluysam etmem.
00 Yorumlasevmiyorsam ederim ama seviyorsam bakmam
00 Yorumlaoğlanın karakterine bağlı.
00 Yorumla
+1 yılizzet-i nefsine hakim olmak zor iştir zooor...
00 Yorumla
+1 yılöyle bi ihtimal olmadığına göre ihanet etmezler ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılneden olmasın
- +1 yıl
ya kıza gerçekten aşıksa zaten gözü başkasını görmez ;)
Soran+1 yılgörür görür erkek mılletı görür
- +1 yıl
o zaman aşık değildir ;)
bir dakika bile durmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. insanoğlu çiğ süt emmiş yapar yavruum yaparr
00 Yorumla
+1 yılask ayrı aska ıhanet edemem
02 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin ama edersin
- +1 yıl
kız arkadasım ettı ben hala onu unutmadım sence
sana tek bi cevap
adam olan etmez00 Yorumla
+1 yılhiç düşünmeden evet derler
00 Yorumla
+1 yılguzel olanın kaparım aşkızn 2 pilan :D
04 Yorumla- +1 yıl
biri bana bunu tercume etsin.
Soran+1 yılozamn gözüme gözükme
Soran+1 yılaşkıma ihanet ederim dıyo :))
- +1 yıl
güzelık aşk demek
+1 yılkız verıcımı ,
04 Yorumla
Soran+1 yılalıcı verici herneyse
- +1 yıl
ya adam harbı asıksa her ıhtımalde askından vazgecmezde , hanı sonradan gelen kız kasarsa , bı kac gun takılabılır , ben oyle yapardım yanı
Soran+1 yılgözüme gözükme ozamn
- +1 yıl
gozunu gotune sokman gerkecek , acıtabılır. sıkayet etme :)
çok aşıksa etmezz ama tek gecelik olabilir
01 Yorumladil ve anlatım dersin kaç senin
00 YorumlaBağlı biriyim.
00 Yorumlakesinlikle ederler
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle edersiniz
Hiç aşık olmadım :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvericiyse ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılalıcı :)
Devamını Gör(42)