ya arkadaşlar bir kız var şimdi 2 haftadır dikkat ettim aynı semtten biniyoruz (1 durak ara ile) aktarma merkezinde inip aynı otobüsü bekliyoruz yani güzergahlarımız %80 aynı artık mesela sabahları erken kalmayan ben kalkıyorum duşumu yapıyorum erken çıkıp o durağa yürüyorum mesela dün akşam sırf onu görürüm belki diye dönüşte 40 dk o otobüsü bekledim belk i iner diye. her bindiğimde sürekli yüzyüze gelebileceğimiz pozisyonlarda durmaya çalışıyorum karşınıa oturmaya çalışıyorumoturduğun yeri karşıdan gören yerlerde ayakta bekliyorum açıkçası görüş mesafesinde durmaya çalışıyorumözellikle gözlüklerim takılı olduğunda hep ona bakıyorum acaba bakacakmı diye ama 1-2 kez o da hani etrafa göz gezdirmek için mi anlamadım mesela kafamı çevirip bakıyorum göz ucuyla öylede fazla görmedim arada gözlükleri çıkartıyorum sırf bakarsa gözgöze gelelim diye ama anlamadım mesela artık indiğim duraktan 2-3 durak daha sonra iniyoırum sırf onu biraz daha göreyim diye sizce bu durum nedir ne değildir acaba bir elektrik var mı olabilir i anlamadım çok ötü durumdayım yardım :(?
Güncellemeler
+1 yıl
cidden arkadaşlar yardım edin içim içimi yiyor hatalı birşey yapmaktan korkuyorum acaba terslermi sapık mısın sen diye der diye korkuyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer