yatagın altından birşey alıcaktım zor zoruna girdim kalçalarımdan
dolayı geri çıkamadım
abimi çağırdım geldi güldü odasına gitti ve yarım saat sonra yine geldi
beni çıkardı... oda annem babam geleceği için yaptı...
buna ne diyosunuz ?
su abının pıskopatlıgı he he he
sana bırsey anlatıyım ablam ılk cocuk ve ıkıncın gelen cocuklar ılkın tahtını salladıgı ıcın ıstenmezler ben 4 yaslarındayken dısarı cıktıgımızda ablam benı koruyacagına arkadaslarına benı dovdurtur karsıma gecer seyrederdı aglayarak eve gelmem annemın dıkkatını cektı ve takıp etmıs bızı bırde bakmıs arkadaslsrına soyluyor gıdın dovun dıye annem ablamı bı guzel dovmustu he he tabı arkadaslarında alıskanlık sokaga cıkınca benı dovmeye gelıyorlardı sonra ablam karılarıan dıkıldı cunku annem bızı ızlıyordu sımdı gecenlerde motorumla kaza yaptım uctum sag bacagım dız altından ayak bılegıne kadar mosmor oldu evdekıler gormesın dıye saklıyordum ama ıster ıstemez gorduler ve aglamamak ıcın kendılerını zor tuttular senınde yakında duzelır bu yaslarda olur bole seyler ayrılıklar evden ucmalar baslayınca kardes sevgisi agır basar
4 yaşlarındaykennn ben 19 yaşındaym abim 28
daha buyuyememıs ne yapıcan
bende kardeşimden nefret ederim abin gibi ama asla küfür etmem ama yediği tabaktan yiyemem mesela takıntı meselesi mesela benim kız kardeşim güzel ama mesela vücudundaki en ufak kusuru söylerim sırf sinik etmek için haz alıyom bilemem vakit geçsin diye öyle ama şunuda unutmaki bunlar önemsiz şeyler sana bişey olduğunda seni koruyacak kişi o ! şahsen ben öyle yaparım
Oha l*n aynı benim abim acayip sinir bozucu çıkarcı bencil sinir bozucu o da avukat olacak
Cevap
13Cevap
sana yaptıklarını elalema yapamıyor karşılıgını ver haddini bilsin ne ayıp karaktersiz nedemek kız kardeş nazlı olur benim bildigim abiler kız kardeşlerini koruyup kollar birde avukat olucak daha kız kardeşinin kardeşlik hakkını muhafaza edemiyor nasıl adalet insanı olucak bence ona karşı koy saygısız kustah adam
ondan avukatta olsa affedersin kardeşim ama insanlıktan nasibini almamış şeyin teki insan aynı kandan olan kız kardeşine böyle adilikle davranamaz yaa
evet çok kötü bişey
kız arkadası olmadıgı ıcın bır bayana nasıl davranılır bılmıyor yarın obur gun evleneck nisanlısınads aynı denyolugu yaparsa evde kalır
Abin seni çok seviyor da olabilir yada baskıcı bir tipi var ise otorite kurmaya çalıyorda olabilir.
baskıcı ve diktatör
neden abine sormuyorsun bunu en iyi ondan ögrenirsin
sordum bi kere çıldırıyordu nerdeyse beni yine aşağladı... psikolojik sorunları var sanırım..
o zaman annen ve babanla konus derim baska bu konuda yardımcı olamıyacagm inş. abinle ilişkileriniz düzelir..
Kültürlü olsada öküzün önde gideni bir abin var. Değerini bilmiyor. İnsan hiç aşağılarmı kız kardeşini ya, dengesiz herif.
Çok kral bi abin var kıymetini bil ve uzlaşmaya çalış bence...
Sende değil sorun tatlım abin kadınlardan nefret etmiş. İletişim bozukluğu diyoruz buna
Of of söyleyecek çok şey var. Üzme kendini :(
Bence sen abinin adını testere 8 diye deiştir.
zayıfla :):):):):))))
bence uzak dur abinden..
Bana mazlumu getirinde mazlum gibi olma sende.
öküzlügünden
evet doğru söylüyosunuz öküzün teki
haydaa:)))
birşeyler yazmak istemezmisin
yok ben almiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar