normal herkes bakar. ne var bunda
ciddi ciddi asılmak için bakmaktan bahsediyorum.
Benim eşim yanımdayken bir noktaya 5-10 saniye aralıklarla bakıp durdu. Bu 15-20 kez sürdü ve döndüm çaktırmadan arkaya bir masada 2-3 tane erkek ama eşimin baktığı noktada ona bakan bir adam oturuyodu. çaktırmadım ve bu biraz daha sürdü. Sonra dayanamadım kalkalım dedim. Ve kalkarken özellikle o adam eşime uzunca baktı. Ve ben eşime sordum ama kadınların herzaman yaptığı gibi inkar etti!! Ben şimdi ayrılmayı düşünüyorum bunu bana yapan herşeyi yapar. Ve eşime göre de çok yakışıklıyım.. Saygılar hepinize. En güzeli bekarlık
Bende bu yüzden ayrıldım... çok acı bir durum.. emin ol seni sevmiyor kardeşim.. duzelmez
Vallahi varya iblis yapmaz lan adamı takıntı kuruntu sahibi yapar bunlar suratına bakmaz aynada sen niye bana baktın ki sen yakışıklısın istediğini bulursun diye garip kız gitgide gotu başı kalkıyor sonra ben bu çocuğu tavladiydsm herkezi tavlafim faksb mi diyor Allah yolunu acik etsin reis haklısın sonun kadar
dikkat çeken bayanlara hemen herkes bakıyor, güzeldir, seksidir veya kıyafetinden kaynaklı v.s.
hele ki yanımda bir kız varsa dibim düşercesine dönüp bir daha bakmam,
göz çarpar geçer gider, dönüp defalarca bakmak, kıza saygısızlık olur, kendini kötü hisseder.
en azından kız arkadaşınız yokken yapın göz çapkınlıklarınızı.
bakarlar cunku ıkı nedenı vardır
ah bız neden o cocugun/kızın yerınde olamıyoruz
ben bu cocugu bakıslarımla tavlarım
nedenlerı bunlardır benım basıma cok geldı boyle durumlardada her zaman sunu derım ya hayatım benım canım asırı derecede kasarlı tost cektı derım karsı tarafta dedıgımı duyar ve beynı varsa anlar
Sevgilim asılmak için birne bakıyorsa ve ben bundan eminsem.. O artık benım sevgılım olmaz herhalde..
Ha yok öylesıne baktıı kafasını çevırdıı ee bende bakıyorum ne var bunda..
Bır kac sanıyeden cok baktıı yer şaplağı :Pp
Öyle çokk bakıyorsa senı sevmıyordur onu terk et.. Saygısız..
:)) sagolda çok agresıf yazmışım he:))
nerdeyse gözlerını de oy demeyı unutmuşum :))
afferım musa :)) Notr oldum yanı :)
Cevap
15Cevap
Sevgilisi mı bakiyor bilemem ama nedense bayanların sevgilisine bakmak hoşuma gidiyor.
Çok sinir oluyolar :))) komik oluyor.
OE
bacım, Erkek yapıyorsa Erkek değil katıksız o. cocugudur. Karsidaki insan ise cinsiyeti farketmiyor cehennemlik bir bacım evladıdır. Bunlara tanık olup ses etmeyen insan değil domuzdur
değişiyoruz,modernleşiyoruzya ! güya,eskiden ülkemizde yanında erkek olan bayana normal bile bakmayan bir nesil vardi,şimdi hertaraf aklı uçkurunda apaçhilerle doldu...
ben bakarım ama bu ondan hoşlandığım yada sapık düşüncelerle hareket ettiğim anlamına gelmiyor karşıdaki böyle düşünüp dile getirirse demek ki asıl o insanlara o niyetle bakıyo ki beni de öyle zannediyor derim ki öyledir
bu kadar kıskanç olmak iyi bir şey değil boşver baksın eğer başkasını istiyosa da ugurlar olsun dersin ugurlar olur.
o an icin ilgisini cekmistir bakma geregi duymustur
bakmanin suresi eher 1 dk yi geciyorsa sana saygisizlik eder
açık seçik bişiler görmüşümdür.zaten baktığımı da kız arkaşım bilir :) bana da emin ol kendisi gösterirdi :)
Ağzını yüzünü kırarım onun :@Yanında ben warken başKasına bakabiLiosa işim oLmaz!
çok basit, mukayese etmek için. benimki mi daha güzel o mu !? :)) ama ahlaki değil tabii
ya demek ki aradığını sevgilisin de bulamıyor kız ve erkek kimse yeterli ilgi gstermiyor demek ki
O zaman neden evleniyor..
ben şahsen ince belli birisi görürsem dayanamam :))) sadice+18 düşünürüm o an için :)) aklımdaki şeyi yazdım buraya genelde erkeklerde böle düşünür bence:))
Mersinli dostum aynen katılıyorum... hayatta sevgilisi olan birine dönüp bakmam. benim sevgilimede bakan olursa-yani öyle dik dik, kesme modunda-... Allah kerim..özgür arkadaşı özgür bırakalım... takılsın o öyle
yanindaki yeteri kadar sana yetmiyor veya teterince sevmiyorsun yadas sevilmiyorsun ondan
güzeldir/yakisiklidir bakarim/bakar
sorun yapilacak birsey yoktur.
ayrica göz göze gelmek kesismek anlamina gelmez.
benim de bakınma huyum vardır ama asla kilitlenip kalmam çok güzel bir kız bile olsa. alışkanlık diyelim buna ama tabi ki bakmasını bilmeyen için zararlı etkileri olabilecek bişey:)
ya bazen göz kayması olabiliyor ama göz göze bakışmak öküzlüktür
yanımda oyle bırı olacağına yalnız gezerım daha iyi
:)) adam harem kuracaksa onuda hareme ekleyım mı dıye bakıyordur
Beğenirim bakarım. Baktım diye aldatmış mı oldum sanki.
Yol ver ozaman neden bakacak farklı heyecanlar arıyordur .
Bende yıllardır bu sorunun cevabını arıyorum bir türlü bulamadım :)))
belkıde bıraz kıskanılmak ıster ınsan oyuzden bakabılır
İnsanlar yetinmiyor işte elindekiyle.
karşı taraftakide ona bakıyodur :))
Çünkü insanoğlu tek eşli değildir.
kanı bozuk aradaşım bunların!
yanındakine aşık değildir
erkektir bakar..
kıskandırmak için sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar