disariya cikmasida son bir iki aydir böyle asiri önceden ara sira cikardi
bana cok baski yapiyorsun demisdi bende benimle konus halledelim dedim susdu
sana güzel bir nasihat ; degişmez eger kafasına kötegi indirmessen oda tabi durumu düzeltmez , sen yanlış adam bulmuşsun sanırım daha adamın evlilige hazır olmadıgı ve tümüyle sana baglanmaya hazır olmadıgı kesin kaldi ki dışarda ne yaptıgını kiminle gezdiginde haber olmadıgını düşünüyorum , 2 yol var : ya evlililige ikna edip evin içinde tutacaksın bu arada sende evinde kocanın dibinden ayrılmıcaksın tabi dışarı çıkarsa beraber çıkacaksınız şahsen benim babam çogunlukla annem olmadan çıkmaz bir yere YADA ayrılcaksın daha adamını bulcaksın sen yakışıklı diye birini bulmuşsun ama adam degil belkide gözü dışarda biri...
Sen Ona sevgili değil köle olmuşsun.
Hiç bir insan senin dünyanın merkezinde yer almamalı.
Ayrıl.
Sonrasında hissedeceğin acı, ızdırap filan... Geç bunları. Eninde sonunda unutacaksın. 100% garantili söylüyorum. Eninde sonunda unutursun.
Hmm bu arada, kıçına tekmeyi yiyince kuyruğunu kıstırıp sana gelme ihtimali çok yüksek. Eğer öyle olursa, sakın itimat etme. Bir insanın huyu suyu kolay kolay değişmez, değişse dahi belli bir miktar değişir; bir süre sonra tekrar üzer seni.
Tekrar söylüyorum; ayrıl.
üzgünüm ama ayrılmalısın canım ben evliyim nişanlılık döneminde elbette sorunlar oluyor ancak bu sorunlar senle nişanlın arasında olursa evlendiğinizde bir düşünemiyceksiniz bu da yol ayrımı olacak benim eşimin ailesiyle sorunlarımız vardı ikimiz bir düşündüğümüz için aşamadığımız sorun olmadı eşim benim için bekar arkadaşlarıyla görüşmeyi bırakmıştı evli arkadaşlarıyla samimiydi evlilik kolay yada basite alınacak bir durum değil araya ailelerde giriyor sonuçları ağır iyi düşün hayat senin önce kendin için yaşa yoksa çok üzülcekmişsin gibi görünüyor
belkide ailene söylemelisin..en azından yol yakınken fazla üzülmezsin.yarın öbür gün evlenirseniz ve ozamn dahada kötü olur sa? bunu da düşün..o şimdi benimle nişanlı benden başka kimse almaz.benim hesabı yapıyo bu yüzden bu hareketleri yapıyor.git onun annesiyle konuş böyle böyle die..en iyi çözüm bu
dün annesi telde dedi disarda diye
ara sira gider o onda birsey yok diyor halbuki hergün disarda
Cevap
8Cevap
Kesinlikle ama kjesinlikle DEĞİŞMEZ... Sen bence şimdilik üzül acını çek kahret. ama ilerde bu zamanlarını hatırladığında içinden şunu geçireceksin 'Zamanında gözü dışarda bir adamla az daha evleniyordum, Allah korumuş beni, şanslıymışım' Ve okurken emin ol aklımdan bu geçti, kurtulmuşsun. Arama artık sorma, yeni bir sayfadan yeniden başla yaşamaya ;)
ayrılmasanız sanki neolacak daha mutlu mu olacaksın.. değişmiyorsa.. hep öylre devam edecek.. evlenseniz ne olacak o zamanda eve geç gelir ..seni umarsamıyor sende onu takma bırak ne hali varsa görsün.. seni seviyor olsaydı.. seni dinlerdi ... nasıl bişey o anlamadım.. ya onla mutlu olacağınımı düşünüyorsun.. .. bence ayrıl ve kurtul..
Bence son kez bi ara konuş derim ben bacım korkma catır catır söle herşeyi ayrılırsanızda ayırılırsınız biliyorum çok zor ama bölede nereye kadar sürer ara konuş ya düzelt kendini yad bitsinde korkma ölüm yok ucunda böle daha kötü oluyosun inan bana .
herşeyi yalan söyleyerek yaptı evlendin yine aynı dışarıdan alemden gelmeyen bir erkek evine karısına bakmaz kardeşim evlendikten sonra hayatı zehirin acının içinde geçirmektense şimdiden bırak ki unut ne sevenler var karşına neler çıkar kendi elinle geleceğini öldürme
Bekara karı boşamak kolay diye bi laf vardır ama bence hiç bu çocukla ugraşma, bunun ne olacagı başından belli belki biraz üzülür aglar acı çekersin ama mutlaka bi gün başka birini seversin, hergün ölmektense bi gün ölmek en iyisidir, evlenincede evde durmaz sana sahip çıkmaz çok mutsuz olursun bence şimdiden ayrıl gitsin ilerde çok ama çok üzüleceksin görünen köy uzakta degildir O_o
Adamın umrumda değilsin, açık sözlü olayım.. Sevmek enayilik demek değildir, bilesin.
Sen bir kızsın ve gururun-şerefin var senin. Elin oğlu için bunu ayaklar altına alma..
Kendi değerini kendin düşürme.
Birazcık geri çekil..
Her kapışmanızda anneme derim veya ailelere anlatalım demeyin, bu daha da itici yapar sizi, haftasonu alın karşınıza konuşun, kararlı olduğunuzu görsün, belki de bi problemei var siza açamadığı
arkadaslarii aklina giriyor gibime geldi
O zaman sokma akıl bi adamdan uzak dur derim ..
sen adamın umrunda değilsin, kendini üzüp haram ediyorsun bir an önce kendine gel kendi kıymatini bil.
bnce aılnle görüş canım bu nişanlılık dönemı gercekten cok zor ya .. allah yardımcın olsun aılen arkanda olursa ıyı olur bence ... ayrılmak ıstemıorum dıye yaptıklarına katlanacakmısın
Kendini çok fazla değerli hissediyor o. Yani kıçı tavana vurmuş gibi derler ya.
sence ne yapim ciddi oldugumu anlasin eger beni seviyorsa kaybetmemek icin elinden geleni yapsin diye
bilmem ki. reçete yazmak huyum değildir.
kimse vazgeçilmez olmasın gizlicim ilerde için daha çok yanar ayrıl kurtul insan her acıya zamanla alışıyor ki
ne yapacağın gayet açık seni umursamayan birini umursamayacaksın.
canım cok aciyor ama bunu nasil yapicam
onu aramassam o ararmiki
Seni umursamış olsa bu kadar sevmezdin. Aramayı kes.
dünden beri aglamakdan gözlerimde yas kalmadi beni sevse birsey yapardi sonu ayrilik gibi duruyor
Klasik cevap; Dünya' nın sonu değil. Katlanman lazım aksi takdirde, attığın her adım kıymetini biraz daha düşürecektir.
ya bırak adam gezsin. evlenince zaten ve esir olacak
Yol yakınken dön. Evlenme onla çünkü evlenince de aynı hareketlerde bulunacaktır, umursuz bir insan yüzünden hayatını karartma.
Biraz geri cekilmeyi dene.
ama beni hic aramassa
sonunuz hiç hayırlı değil..ayrıl...evlenme sakın
yeni sayfa açmalısın kendine
sil bastan başla zamanıdır bence
kendi haline bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar