Sizce erkek arkadaşım beni maddi açıdan kullanıyor mu?

hep aynı şey oluyor, sanırım uğursuzum... hep maddi zorluklar çeken insanları buluyorum sanırım, işin lginci zengin bir ailemde yok... neşe, şu anki erkek arkadaşım işleri konusunda bir nevi iflas etmiş durumda, yani herşeyi baştan yapmaya çalışıyor... ben ise üniversitede okuyorum, burslu olarak, ve bir yere gittiğimizde bir şey yaptığımızda tüm hesapları ben ödüyorum... bundan gocunduğum falan yok, zaten hesapları hep erkeğin ödemesine karşıyım, heleki şu an zor durumdayken... ama son dönemler problemler yaşamaya başladık, az buluşmalar vs vs... bana goya benimle az buluşma sebebi olarak maddi sebepleri gösteriyor, ama inanın bir yere gitmek istesem benzine kadar ben koyuyorum... ama bu devamlı ailesini bir yerlere götürüyor, arkadaşlarının yanına, oraya buraya gidiyor.. ee o zaman para ödemiyormu? yani tamam belki eve gidiyor, ama benzin parası? yani ben zaten cafede, sinemada şurda burda asla ona ödetmiyorum, sigarasını bile aldığım oluyor... asıl patladığım nokta, geçenlerde bir arkadaşını bir yere götürdük, yolumuzun üstü gibiydi ama yinede baya yol gittik yinede... ama beni bir tek akşamları eve bıraktığında(onun evinden çok uzak değil), benzin gittiğini bir keresinde söylemişti (direk değil, ama neden görüşmediğimizi sorduğumda bahanelerini içinde geçti).. düşünmeye başladım yani.. bu ne şimdi? siz ne düşünüyorsunuz? lütfen çok önemli?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar cidden empati yaparak yazin, belki cidden safim, ama birde 1.5 yillik bir iliski var, ve seviyorum... yani siz olsaniz maddi acidan zor durumda olan sevgilinize destek olmazmiydiniz... yani cidden dusunerek yazmanizi istiyorum, yani gercektende olayi anlamaya calisiyorum ..
Sizce erkek arkadaşım beni maddi açıdan kullanıyor mu?