Birine aşık oldum. O da beni sevdiğini söyledi. çıktık işte öyle. ama onun aklı eski sevgilisindeydi biliyorum. Hep kandırdı beni. bi gün yakınlaştık işte nasıl oldu blmiyorum. Ben onun oldum. ve sonra o bana o* muamelesi yaptı. hatta kız olmadığımı bile düşündü. ama yine de beni sevdiğini hep yanımda olcağını söyledi. Ben de ona muhtaçtım. inanmak istedim. sonra ayrılmak istedi haftalar sonra... Şimdi eski sevgilisiyle barışmış. içim yanıyo. Nasıl yapar bunu nasıl ! Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. geleceğim mafoldu. Hiç bi beklentim yok. sadece ölmek istiyorum.
Cevabın nedir?
Nefsine Uyup Yapmaman Gerekn Hatayı Yapmışın.!
Olan Olmuş, Artık Ölüm Çare mi? En başta onu düşün
Değildir.! Rabbin Sana Verdiğin o cana 2 kez ihanet etmen büyük günah girmen demektir.
Hiç bir beklentim yok falan deme kendine gel ve hayatın bundan sonrasını güzel geçir, nabusun gitmiş bu doğru ancak herşey bitmiş sayılmaz yinede bunu telafi edebilirsin. Etmelisin hem bu dünya için hemde ahiretin için ölmekle hiç birşey bitmiyor. Allah' yönelmen senin için en hayırlısı olacaktır yaptığın hatanın farkına olup dövme edersen rabbin bu tövbeni geri çevirmez. Hayatında birdaha böle bir hataya yeltenme evlenmeden önce öpüşme bile ..018 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Artık olmcak öyle bi hata.
Soran+1 yılHaklısın. Biz kızlar bu kadar esnek olmasak erkekler yaklaşamazdı.
Soran+1 yılinşallah
Soran+1 yılHayır. Öğrencekleri en son şey olmalı bu.
Soran+1 yılhayır bilmiyo. Mafolurum öğrenirse.. Zaten yeterince battım.
Soran+1 yılYorumların yardımcı oluyo teşekkür ederim. Keşke düşünebilseydim işte. Cahillik ettim.
Soran+1 yılDünyanın en kötü duygularından biri. Elinden hiçbi şeyin gelmemesi.. Sadece zamana bırakmak zorundasın. Kaderin seni nereye götürürse artık. çaren yok.
Soran+1 yılYok hayır. düzelicek ben inanıyorum buna.
Soran+1 yılhayır kılmıyorum henüz.
En İyi Cevaplar
+1 yılumutların yıkıldı gelecegini sikti demi o serefsiz. yapacak biseyin kalmadı gibi düsünüyon demi haplar atmak kendine asmak felan. intihar etmeyi ölmeyi bırakmalısın. unutmalısn dicem ama unutamassın. o yüzden git seni sevecek birini bul ama gercektn sana asık olan biriyle cık.sevmeyi de bida dene.baskasını seversen senin için daha iyi olur. onla bol bol zamn gecir gecmisini onunla untmaya calıs.belli bi zamn sora ona gercekleri anlat. ondan sorası allah kerim. benim sevgilim öyle yaptı. tecavüze ugramıs.bana 5 yıl sora syledi.bn hep sevdigimin yanındayım.allahtan dilerim ki seni de seven biri cıksın. bi sevgiye cok ihtiyacın var
04 Yorumla
Soran+1 yılartık erkeklere güvenim kalmadı. Herkes senin gibi değil. Çoğu erkek lafını bile etsen kaçar gider.
- +1 yıl
evt bnde kacmayı düsündüm ama yapamadım. onu okada r sevdim ki bnde gitsem yıkılacak.bn yanında oldum destek cıkıyorum. gercektn sevcek birini arıyosan gecmistein yaralı olması lazım. sehirli pan pis lar sevemez. ucunda ölü m olsa bi,le seni koruyacak birini bul
Soran+1 yılBelki çooook sonra. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
- +1 yıl
ok
+1 yılHayır ölmeyeceksin... İnadına yaşayacaksın. Vurdu ve sadece yaraladı. Yaralandığın yerden doğrulup çok daha güçlü olarak hayatına devam etmelisin. Sadece inandın, güvendin ama demek ki yanlkış insana. Şuna her zaman inanırım, ah alan insanın iki yakası bir araya gelmez daha. Karşındakini Allah'a havale et, sana karşı çok büyük yanış yapmış, vebal almış boynuna, bu ona yeter. Sense yeni bir sayfa açıp kaldığpın yerden hayatına devam etmelisin. Herşey bir bişrliktelikten ibaret değil, mutlu olmanın çok daha fazla yoları var... Kendi yolunu seçmelisin artık...
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olamcak ne bu tarafta ne de öbür tarafta. Ben de dediğin gibi kendi yoluma bakıcam artık. İnşallah zamanla herşey düzelcek.
yenı ayrılmıs olan bır kızdan da bır erkektende kacacaksın .cunku onların sadece yaralarını saraak yara bandı olmaktan baska bırseye yaramazsın .sen bıle bıle lades demıssın ustelık gıdıp odullendır gıbı bekaretını vermıssın cok yanlıs yapmıssın .yenı ayrılan adam zaten bunalımda ,onune gelen kıza sarar o bunalımda .bunları bılmen gerekıyordu canım .neyse olan olmus,bır daha boyle hata yapmazsın
38 Yorumla
Soran+1 yılaylar olmuştu onlar ayrılalı. bilmiyodum ki.. bana herşey yalan yanlış anlatıldı.
Soran+1 yılHaklısın. Ben dersimi aldım.
- +1 yıl
evet bundan sonra senın ıcın tecrube olmus oldu .inan hıc bır ınsan bos degıldır ,herkesın gorevı vardır bu hayatta .ıyı ınsanlarında kotu ınsanlarında bu evrende gorevlerı var .ıyı ınsanlarda bıze guzel seyler katar kotu ınsanlarda guzellıklere vesıle olabılır .ve unutma kımse hayatımıza tesaduf gırmez .hayatımıza aldıgımız kotu ınsanında aslında bıze kattıgı seyler olur ıyı ınsanlarında .bunu evrenın mesajı olarak dusun ;)
Soran+1 yılKötü insanlar keşke hiç olmasa.
- +1 yıl
keske,ama onlarında bıze kattıkları degerlı seyler olabılıyor .farketmeden guzellıklere vesıle olabılıyorlar .ben mesela assalık eskı sevgılım sayesınde allah'a sıgınmayı ogrendım .eskıden el acıp dua etmıs bırı degıldım .ama sımdı Allah'a daha co yakın hıssedıyorum kendımı .farketmesemde benım salakda guzel bır seye vesıle oldu :)
Soran+1 yılHiç böyle düşünmemiştim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabaha kadar pısman ol.aklınız nerde yatmadan.hep burdan okuyorsunuz altı ustu bır zar dıyorsunuz.anlatamıyorum sıze demı seven ınsan bu sekılde yakınlasmak ıstemez.nıye anlamıyorsunuz.verdın bak uzaklastı.olmek cozum degıl kı ılk hep aynı pısmanlıgı duyarsınız.ne desem bos ben sana surecı anlatıyım.bıraz yıllar gecer sonra senı seven bırıne rastlarsın.herkes sana durust ol der sende durust olursun sonra ne olur bılıyormusun o senı seven cocuk senden uzaklasmayı calısır bır turlu kafası almaz.senın onun ıcın yaratıldıgının farkındadındır.ama olmaz olmamalıdır.sonra erkek kafasında kendınce ıntıkam planları kurar.cok kararlıdır lakın yapmaz nıye bılıyormusun aıle terbıyesı ızın vermez.bu surecı nerden mı bılıyorum.al oku: link
16 Yorumla
Soran+1 yılşu anda çıktığı ve aşığım dediği eski sevgilisiyle de birlikte olmuş bi insan o. o kızla da ayrılırdı öyle bişey olsa...
Cevap sahibi+1 yıltakıl kafana gore .olmek mı ıstıyorsun.yoksa yasamak mı bılemem ama ıyı ınsanlara yaklasma herkes hakketıgını yasamalı.nerde sızı kandırıp zar onemlı degıl dıyen ınsanlar bır cevrene anlat bakalım hangı erkek bu kadar esnek davranıyor sana.sanal alemde gelın gaza okuyun sonra sabah aksam pısman ol.bak kendı agzınla demıssın.cocuk obur kızlada yatıyormus.hangınızı alacak ıkınızı de almayacak kendıne asık ettı kızın tekı ve sonra durust olma hakkını kullandı sımdı berabermıyız hayır.
Soran+1 yıliş işten geçtikten sonra öğrendim herşeyi. gerçek yüzünü o zaman gösterdi bana. hayatımın yanlışını yaptım.
Cevap sahibi+1 yıldınlemeye devam edın brdakı arkadasları hatta belkı sana burdan bırde lıman cıkar onlada bırlıkte olursun.ailene acırım sadece.yazıklar olsun su ulkeye.son olarak dedıgım gıbı ınsan kendı kaderını kendısı cızer.ben beddua etmıyorum tutmaz da lakın umarım senın karsına da senın gıbı bırısı cıkar..cekırdek citler gıbı bekaret alan ınsanda nasıl vıcdan olur tahmın edersın.bu arada arkadasın tekı sonra yenı tanıstıgın ınsana anlatırsın demıs ya ılk 3 ayda anlat kı cocugu kenedene asık etme tamam mı
Soran+1 yılBenim yaptığım yanlışları ona yüklemem yanlış olur. haklısın. İş işten geçmeden anlatmam lazm.
Cevap sahibi+1 yılneyse bu konu uzar gıder sen pısman olmaya devam et.burdan arkadaslar senı rahatlatır.sonra en ıyı cevabı secersın ruhda bekaret olmalı dıyen bırısınınkı nı.boyle olur bıter dıyecek bırsey bulamıyorum sana ıyı gunler
Aferin kızım sana sende bu salaklıgı yapmıssın hadı yolun acık olsun sen sımdı bu hızla neler yapacaksın bılıyor musun kendını br guzel dagıtacaksın ılk fırsatta bırıne sıgınmak ısteyeceksın onu lıman goreceksn
dertlerını anlatacaksın sonra o da br sekılde sennle yatacak baslamadıysan ıckıye sıgaraya baslayacaksın sonra br baskası olacak onunla da yatacaksın ve derken br bakmıssın darmadıgın br hayatın olmus su yaptıgın br hatayı butun hayatına maal etme aklını kullan onurunu ve kendını dusunuyorsan hayatına bak ve br daha asla br erkege guvenıp hata yapma10 Yorumla
+1 yılBir insan her ne kadar sevsede bir şekilde yakınlaşsada bu birliktelik olayı neden bu kadar kolay ve basit oluyor aşkın büyüsü kayboluyor sonuç olarak üzülen hep enın gıbı bayanlar olyor erkek ne kaar duyarsız şuanda hiç birşey olmamış gibi değişmi işte bu çok kötü ama ölmek falan saçmalama aklından bile geçirme.
03 Yorumla
Soran+1 yılİntihar falan etmem. Sadece düşüncem o. Hani kötü bişey olunca ölsem de kurtulsam derler yaa.. öyle bişey işte. Kolay pes eden biri değilim. Hayat devam ediyo nasıl olsa.
- +1 yıl
Kolay pes eden bır kız degılsen senı sevıyorum dıyen erkegın samımıyetıne ne sekılde ıannıpta onun oldun . ?
Soran+1 yılO pes etmek değil ki.. güvenmek. Hem kafam çok karışıktı, hem de güveniyodum. Zayıf anımdan faydalandı. Herkes de onun beni sevdiğini sanıyodu. bi tek ben değil ki.. Ne güzel oynamış rolünü.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkız arkadaşım senin yaşadıklarının aynını yaşadı. şimdi mutsuz çocuğu da var ayrılmak benimle devam etmek istiyor. ben de haklı olarak fikren kabul edemiyorum.
uyarmıştım ama dinlemedi , hislerinin kurbanı oldu. ölecek de bir durum yok..
hayat devam ediyor01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yaptığı hatanın bedelini ödüyo desene. herşeye rağmen nefes almak güzell.
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Cokk bunalmissin sen yahuu:)Olsun bu sana bi tecrube oldu en azindan bidaha ayni hataya dusme olurmu!kendini de uzup harap etmenin bi mantigi yok..duzgun insanlarla karsilasirsinn merak etme.. onun yüzünden hayata küsmek niye !toparlan hemen silkelen hayatina devam et ..
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl devam ediceğimi bilmiyorum. nerden başlamalıyım ?
- +1 yıl
Ilk �ncelikle gecmisini gecmiste birakmalisinn! cok fazla irdeleme yine üzülen sen olacaksin.hayata bakis acini degistir oncelikle erkeklere olan tutumunu mesela!herkezin o cocuk gibi oldugunu dusunme,sans ver seninle arkadaslik kurmak isteyenlere..ama artik 2 kat daha dikkatli olmalisinn!sakin icine kapanip triplere girmee en buyuk hatan bu olur..
Soran+1 yılYaşadıklarım henüz çok taze.. Ama atlatıcam inşallah.
Soran+1 yılteşekkür ederim yardım ettiğin için
hayat herkese adil davranmıyor ama şuda bir gercek bekaret konusunda sen hata yapmışsın, yapmamalıyıdn, olmuş artık bunu düşünme ve hayatına dön, onuda tamamen çıkar hayatından hatta gelirse defet, kendin için yaşa ve hayatla mücadele et ...
08 Yorumla
Soran+1 yılçabalıyorum. teşekkür ederim.
Soran+1 yılOkuyorum. Okulum herşeyim.
Soran+1 yılYapmam gereken de bu. Geçmişe takılıp kalmak hiç bi işe yaramaz. teşekkür ederim
Soran+1 yılBi süre böyle mutsuz olucam. Ölmek isticem ama düzelcek inşallah. Dediğin gibi hayat güzelll.
+1 yılBir musibet, bin nasihatten iyidir..Bundan sonra insanlara kolay güvenmemen gerektiğini anlamış oldun.Ölmek gibi saçma bir fikri aklından çıkar, çok kötü bir şey yaşamamışsın, seni böyle sevebilecek çok insan var..
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynıhataya düşme bundan sonra.Hayatına eğitimine devam et.Kendi hayatını kur.
17 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısıyla şu okulu bitirim herşey yoluna gircek inşallah.
Soran+1 yılSöylemeye de korkuyorum açıkçası. O da başkalarına söyler ve herkesin bana bakış açısı aynı olur. Kullan geç..
Soran+1 yılKullanamaz ama ya ailem öğrenirse?
Soran+1 yılHaklısın. Teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki kesinlikle bana da hak veriyor. 5 dk lık bir şey için hayatı mahvoldu. sen de mahvetme, insanlar fanidir öteki dünya elbet gelecek
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ın adaleti yanılmaz. Çekicek o çekicek.
- +1 yıl
hakettiyse çeker
Soran+1 yılDün barıştılar bugün ayrılmışlar.. Allah'ım izin vermiyo işte mutlu olmalarına. Oh olsun..
- +1 yıl
oh çekmek iyi değildir,
+1 yılvalla kusura bakmayın haketmişsiniz.kızalr doğru söyleyen smaimi erkeleri sevmiyor her nedense böyle nerden yalanlı dolanlı erkekler var dallaslı erkeler var onlara gidip yapışıyorlar içimden iyi olmuş demek geliyor özr
00 YorumlaÖnce hayallerini sonra geleceğini en sonda seni yaptı ve gitti.. :( Hayat devam ediyor..
10 YorumlaNasıl oluyor da o kadar güveniyorsunuz.. Yazık..
Ölüm de kurtuluş değil.. Hayatın sonu değil o..
İnadına yaşa ve mutlu ol..03 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın arkadaşım çıktığım çocuğun kuzeniydi. Bana hep öyle biri değil asla seni bırakmaz bıraksa da ben hep yanındayım falan diyodu. başlarda istemedim. olmaz öyle şey dedim ama oyuna geldim resmen.
Soran+1 yılGeriye sadece beddualarım kaldı. Tutar onlar da. Allah'ın adaletine güveniyorum ben.
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Bunu ders al önüne bak. Hayat işte öyle olur arada.
00 Yorumla
+1 yılHayatta hiç birşey için canını vermeye değmez
bence kafanı toparla ve hayatına devam et13 Yorumla
Soran+1 yılYarım biriym. kim ister beni böyle.
- +1 yıl
ALLAH çok büyük bunu unutma
kimler kimlerle evleniyor seviyor.
bir yerde nasibin seni bekliyor bundan emin ol.
Soran+1 yılHayırlısı neyse o olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılşrefsiz işte napcaksn .. unutmaya çalış ve hç bişeyi kafana takma olan olmuş canım ölmeyide çıkar kafandan
08 Yorumla
Soran+1 yılHem de ne şerefsiz.. Ölmek falan yok. Hayatımı düzelticem inşallah.
Cevap sahibi+1 yılbizim durumumuz birbirine benziyor benimkide bana sahip oldu arkadaşımı görnce beni bıraktı onun peşnden koştu :(
Soran+1 yılAl işte. Bazı erkekler gerçekten bu dünyada fazlalık. Bi erkek başka bi kızdan hoşlansa bile birlkte olduğu kızın hayatını düşünmek zorunda bnce.
Cevap sahibi+1 yılbn onu takmadkça onu gördkçe kahkahalar falan attıkça bana geri dönme isteği artıyor pişmanlk duyuyor benim mutlu olduğumu güldüğümü görnce tekrar birlktelk istiyor sende aynısını yap takma o sana dönecektr döndüğndede napcağını biliyorsndr artk sen ;)
Soran+1 yılDöncek zaten belli bişey. Ama benim istediğim şey bu değil. Öyle utanmalı ki yaptıklarından bana dön bile diyememeli. Allah aratsız beni ona.
Cevap sahibi+1 yılinş. dediğin gibi olur :)
- +1 yıl
ölmek çözüm olsa dünyada insan kalmazdı
Soran+1 yılhaklısın. Mücadele etmem lazım.
+1 yılseni sevmeyen biriyle birlikte olmaman gerekirdi ama sevişsin zamana bırak fazla üzülme olan olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılBen beni sevdiğini sanıyodum. Dün öğrendim ki sadece hoşlantıymış. Çok şey yapmıştı benim için. ağlamıştı bile.. ama hepsi yalanmış. nasıl bu kadar güzel rol yapabiliyolar anlamıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılGeber la o zaman. pef
05 Yorumla- +1 yıl
seni avutmaya çalışan onca kişi varken onlardan biri olmak istemedim
Soran+1 yılSana yorumun için kızcak değilim. bu senin düşüncen sonuçta.
- +1 yıl
Evet kıs zavallıyım :)
sağol anlayışın için Soran :)
neden yarım hissediyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılOna ait olduğum için. Hiçbi erkek beni böyle istemez diye düşündüm.
Soran+1 yılİnşallah ben de mutlu olucam
Soran+1 yılokuyorum. Herşeyim okul işte.
Soran+1 yılLise
Soran+1 yılHatalar... Ailemden görmediğim sevgiyi dışarda aradım. Sonuç bu.
hiçbir beklentin yoksa ölmenede gerek yok
00 Yorumla
+1 yılYarabandı modeon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam, hadi ölelim
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi