Yetiştirme yurdunda büyüyen bir kızın Avukat olması. Yaşadıkları. Yurtlar bu kadar kötü mü?

Bunları anlatan sevgilimin annesi. Yetiştirme yurdunda büyümüş. Gerçi pek bişey anlatmadı. Sadece bişey söyledi ve çok etkilendim Yurtta yemekler çok kötü çıkarmış ve birgün arkadaşı çok hastalanmış. Aşağıda ekmek arası helva veriyorlarmış yemek olarak. O arkadaşına bir Parça ekmek ve helva daha almış gizlice yukarı arkadaşına götürmek için. Yani kendisininkini yemiş bir tane daha almış gizlemiş hırkasının içine arkadaşına götürmek için. Müdür yardımcısı fark etmiş koridorda öyle bir tokat atmış ki düşmüş ekmek arası helva bir yana düşmüş dağılmış hatta sol kolu kırılmış düşünün üstüne düşünce. Sadece bunu Anlattı. Koskoca yetimhane yıllarından tek bunu Anlattı ve bu bile beni çok etkiledi tabi bu olay olduğunda 9-10 yaşlarında bir Kızmış. şu an Avukat dedim ki hani gerçekten neden böyle bişey var dizilerdede yetimhanede büyüyenlerden mutlaka avukat çıkıyor hep dedim çünkü hep Haksızlığa uğruyorsun eziliyorsun bişeyler başarabilmek bunlarla mücadele etmek istiyorsun Buda Hukuğa yönlendiriyor hep dedi. Gerçekten bu yurtlar böyle mi? Çok acı ya?
Yetiştirme yurdunda büyüyen bir kızın Avukat olması. Yaşadıkları. Yurtlar bu kadar kötü mü?