arkadaşlar ben bi 20 gündür falan biriyle beraberdim. daha doğrusu konuşuyorduk sadece. bi gün beni sevdiğini söyledi, onunla olmak istemediğimi hayatımdan çıkmasını istediğimi söylediğim halde asla çıkmadı.. bu sırada bende ona bazı şeylerde yalan söyledim. yalan söylediğimi öğrenmiş, ama ben öğrendiğini bilmiyordum. bu sırada da sürekli hayatımdan çıkarmaya çalışıyodum. yılbaşı gecesi bi anda ortaya çıkardı durumu, beni yalancılıkla suçladı ki haklıydı o da yalan söylemesine rağmen.. bu yalan söylediğim konuyu kimseye söylememesi için yemin etti ama şimdi de hayatımdan çıkmamak istiyor. her şeyi denedim ama yok, her türlü buluyor bu herif beni.. ciddiyim intihar edicem o kadar bunaldım ki dayanamıyorum bi yol gösterin bana.. birilerine söyleyemiyorum, yalan söylediğimi herkese söyleyebilir diye. o kadar ruh hastası biri ki yüzüne karşı sövüyorum, defol git hayatımdan diyorum. ama gitmiyor. hatta dediklerimi duymuyor bile. sevdiğinden değil bu ruh hastalığı. zaten sevmedi hiçbir zaman. şuan yalanımı da anlatamıyorum, o kadar özele girmek istemiyorum burada ama ciddiyim hayatım boyunca peşimi bırakmamasından korkuyorum. çünkü öyle biri ki ben başka şehire de gitsem, yarın bir şekilde öğrenir nerede olduğumu ve yanıma gelir.. korkmamdan zevk alıyor, o böyle peşimde dolandıkça benim ondan korkmamdan zevk alıyor. polise gideyim desem de bırakmaz biliyorum, benim istediğim olayın büyümesi değil sadece geri dönmemesi.. ama yok. bana bir kere şey demişti hatta ''ben birini hayatıma sokarsam o kişi ben istemediğim zaman asla hayatımdan çıkamaz'' niye böyle yapıyor bilmiyorum zaten psikolojik sorunları olan biri ama diğer kızları nasıl bıraktı bilmiyorum.. sanırım sıkılması gerekiyor ama ben ona böyle sövdükçe hoşuna gidiyor gibi. istemememden zevk alıyor. bi nevi tecavüz ediyor yani hayatıma. aslında benim de bir sürü suçum var, ama ben nerden bilebilirdim böyle bi ruh hastasıyla beraber olduğumu? oooff napıcam bilmiyorum çok moralim bozuk siz belki yardım edemezsiniz ama içimi dökmesem ölürdüm sanırım çünkü kimse durumu bilmiyor hayatımdan:(
Güncellemeler
+1 yıl
yardımlarınız için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar