Böyle hatunlar icin bizleri üzdünüz ya yanayimda ona yanayim.. 😁😁

Adam'ın biri birgün Meyhaneye gitmiş, oturmuş bir masa'ya bakmış etrafına, bakmışki bir kadın yalnız başına başka bir masa'da oturuyor.. Meyhaneciyi çagırmış ve kadın'a bir kartla birlikte bir şise şampanya yollamiş, Meyhaneci kadın'a götürmüş vermiş, kadın kartı okumuş; "Benimle beraber bu geceyi geçirmekle beraber bu şampanya'yı icme'ye nedersiniz?" demiş.
Kadın kartı almış ve arkasına şunları yazarak kartla beraber şampanya'yıda geri göndermiş; "Benimle bu gece'yi bu şampanya ile geçirebilmen için, Banka hesabında 100 Milyon Dolar para, altında bir Porsche Cayenne ve pantolonunda 22 cm uzunlugunda ufaklık olması lazım demiş"
Adam tekrar bir kart yazmış, ancak bu sefer şampayasız kartı yollamış ve çıkmış gitmiş. "Beş ayrı Banka hesabımda 500 Milyon Dolar'ım var, üç garajımda en son model Porsche, Ferrari ve Lamburghini var, yalnız seninle bir gece geçirmek icin 32 cm'lik ufaklıgı 10 cm kisaltmaya deymezsin demiş :D :D :D
ben ön yargılı biri değilim sırf 1 bunları yapıyor diye bütün kızları aynı göremem
Pelin şeker namuslu hissediyora cok güldüm. Namuslu hissediyor ama utanmiyor.
genelde sevimli olcam derken gerizekalının dibi olan kızlardır bunlar
Cevap
10Cevap
BİR kadının duygularıyla oynanırsa ŞEYTANdan bile iblis olabilir.
Kadinlarn duygulariyla oynayan erkekde seytandir :) seytan ile seytan bas gelir :)
katılıyorum ve ekliyorum kadınların duygularıyla oynayan erkek ŞEYİNİN DİKİNE gidendir. taki DUVARA toslayıncaya kadar
Nedense sizleri değilde hep onları gördük. Kabuğunuzdan çıkmadınız ki 😄😄😁
Sesiz insan herzaman dikat ceker derler napalim onlar gibimi gezelim 😁😁
Evet haklısın. Boyleleri yuzunden kaybeden taraf biz olduk.
Sonuncusunu okur iken sadece bunu ıslak odunla dövmek içimden geçti 😂😂😂
Ben tam aksi bir iki salak yüzünden bizide aynı sanıyorlar :/
hepinizin istediğini son resimdeki dillendirmiş kızmamak lazım :D
:Dd sen bunlara hatun mu diyosun
Taze kasar diyorumda iste 😁
taze mi eski kaşar olur olsa olsa :)
Dikkat etsinler havalar sıcak
Hemcinslerimden nefret ediyorum..
Birer melek değilsiniz :)
Valla böyle kadınlar yüzünden adımız kirleniyor 🙈
oo pelin şeker doğru mu * :D
son resme koptum :) nası bir özgüvendir
Gördüm böyle dengesizlerden ben de gördüm.
Sonuncusuna çok fena laflar sokulur.
l*n En Sondaki Ney Öyle Yaa asdasd :D
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar