+1 yılBen 30 yaşındayım. Evli değilim ama ilişkilerim var. Olaya kadınlara karşı soğuk, ilgisiz, daha önce sevgilisi olmamış, daha da ilerisinde bir kızla uzun uzadıya sohbet etmemiş, arkadaşlık yapmamış erkekler 30 yaş sınırında evde kalabilme ihtimalleri çok yüksektir. Çünkü belirli yaştan sonra kadın-erkek kriterleri inanılmaz derecede yükselme eğilimi gösterir.
Kadınlarla iletişimi olan bir erkeğin evde kalma ihtimali yoktur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence parayla pulla ilgisi olmayan bi olgu.
evde kalmak dediğin şey nedir ? istediğin kişiyi bulup evlenmemek mi , ya ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor ve cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için bi zorluk çekmiyorsa bu mu evde kalmak ?
bi dır dır yok .. ohh bekarlık sultanlık00 Yorumla
+1 yılErkek evde kalmaz. Dogurganlik yasi yoktur onlarin. 70 e kadar ureyebilir. Ama kadin 35te artik dogum yapamaz bi yasa gelir. Erkekler evdde birakir. Hovardalar oyalar oyalar kizlari evde birakir ve bizde biyolojik kaderimize katlaniriz.
13 Yorumla
Soran+1 yılhımm.. 30 dan sonra erkegı alacak kız kalmamıstır hep yasıtları evlenmıstır ayrıca kadın menapoza kadar dogum yapabılır 40 dan sonra azcık zorlasır ama gerek yok yumurtma dondurma ıslemı var yanı 70 yasındada hamıle kalabırsın.. erkekte cınsellık 40 da bıtıyo kadın oluncaye dek seks yapabılır.. cozemedım mantıgını cıdden
Soran+1 yılee zaten 35 ten sonrası normal 40 dan sonra bıraz zorlasıyor kadınlar kendını nıye bu kadar ezık goruyor cozemedım he eskıden erkege bagımlıydı kadınlar ee sımdı sartlar esıt bızde okuyoruz karıyer yapıyoruz neden yaslı erkek olsun yasıtımız varken? sız bu zıhnıyet yuzden 35 yasındakı adam 20 yasındakı kızı kendıne uygun goruyo yapmayın.
saçmalama ya .erkek asıl 30 dan sonra evlenmeli .erkek isterse 45 indede evlenir doğum yapan erkek değil .
216 Yorumla
Soran+1 yılaynı yasta olmasını ısterım zaten hatta aynı yıl
Soran+1 yılkesınlıkle katılıyorum.. dengıne gore bırı varken yaslı bırıyle evlenmek genelde menfeattır. hem sevıp evlensen ne olur gelecegı olmaz buyuk olan her anlamda kucuge yetmez.
Soran+1 yıleee oyle zaten denklık onemlı.. bır kadının maddı durumu kotuyse kendınden buyuk maddı acıdan guclu bırıyle evlenır ısı varsa pek sanmam yada cok genc heves etmıstır. bılmıyorum 22 yasındayım 25 yasındakı ınsanlara abı dıyorum. yas meselesı cok onemlı bence
Soran+1 yılevettttt hatta benden kucuk olsun genc bır delıkanlı vaken kendımden buyuk yaslı bırı bana hıc haz vermıyor hatta benden kcuk olsun mumkunse.. kadınlar kendınden yaslı bırıyle evlenmek zorunda degılll artık.
Soran+1 yılevettttttttttt aynen öyle.. :) zaten öyle dusunuyorum ben benden kucuk olsun.
Soran+1 yıltakıl bana hayatını yasa:))) hayat genc erkekle yasanır benım kımsenın parasını yemeye ıhtıyacım yok cok sukur ne demısler davulll bıle dengı dengıneeee.. ama dengım olmasın ılerde benden kucuk olsun.
- +1 yıl
valla hayat senin .sen hayataa hükmet hayat sana hükmetmesin .biz sürekli dayatmalarla yaşıyoruz bu sene bunun nekadar saçma olduğunu anladım .türkiyede kadına sürekli haksızlık yapılıyor .maalesef ki kadınlarımız buna boyun eğiyor .çoğu çalışmıyor eğitim yok e ne yapsınlar babası yaşında adama razı oluyolar .bu sübyancılarında işine geliyor .ama kadın 3-5 yaş küçük birinle olsun kıyameti koparıyolar .kime ne ki .sen hayatını yaşa .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılBak Kızım Diyelim 30 Diyelim 40
Bir erkeğin yada Kızın evde kalma yaşı .d Komedi dükkanındaki tolga çevik insanları güldürmek için
bi ton şaklabanlık yapıyordu.
emin olun ondan daha çok şebeksiniz
Evlenmek demek Yaşın çok olması demek değil
İnsanın evlenmesi için Hem Hazır olması Gerekmekte
Birazda cesur olmalı10 Yorumla
+1 yıl28 yaşındayım doktorum bekarım baya bi takılan var ve liseye kadar düşmüş durumda yaşları :) benden 7-8 yaş büyükler var tanıdıgım onlarada baya takılan var 20 sene sonra yine bişey değişecegini sanmıyorum :)
039 Yorumla
Soran+1 yılkarıyerden kurtarırsın onun dısında zor ama yastada denklık onemlı cocugun gelecegıde onemlı babası bırazda genc olmalı.
- +1 yıl
cidden yaşa cogu kimse bakmıyor önce kariyere bakıyor yaş konusunda kendimi genç hissediyorum sorun olacagını sanmıyorum :)
Soran+1 yılşu an gencsınde hanı senın ıcın 35 ten sonra sıkıntılı.. sahsen 22 yasındayım aynı yasta olmamız gıbı bır takıntım var.. hanı cocugum babasıyla doya doya vakıt gecırmelı..
- +1 yıl
28 yaş büyükmü senin için peki ille aynı yaşmı olsun istersin meraktan sordum :)
Soran+1 yılya soyle flort asamasında cıkarım belkı ama evlenecegım kısı benımle aynı yasta olsun.. var aslında boyle bır takıntım.
- +1 yıl
flört aşamasına kadar getiriyorsan gerisi erkege kalmıs bence seni etkiliyebiliyorsa sorun yok evlilik gelir :)
- +1 yıl
ögrenciykende öyleydi parammı vardı yoktu, ideal erkek bile secmişlerdi beni, arkadaşlarım (kız erkek) hep sempatik bulmuslardır allaha şükür boy pos tip te yerinde ama sen paraya odaklanmısın bişey diyemem utanacak bişeyde göremiyorum tanısan sende öyle demezdin ama senide tanımak istemem
- +1 yıl
ay ben seni tanımak için ölüyorum .ideal erkek mi seçmişler puahaha güldüm altıma ettiim sağol .moralim bozuktu iyi geldi .kim seçmiş seni ?okuldaki safinazlar mı ?
puahahaha .kesin tipsiz ineğin tekisin .şu yaşıma kadar hiç yakışklı dr görmedim .çoğu köylü tipliydi .aa arada çıkar bir iki tane ama onlarda bu sitede gezmez - +1 yıl
bu gidişlede göremezsin zaten bakacaklarını sanmıyorum sana :) ideal erkegide kız yurdunda kalan çoguda birbirinden güzel kızlar secmişti
Soran+1 yılmc1986 cevap: arkadasım cok haklısın bende hıc yakısıklı doktor gormedım:) ama esıtlık dıyorla nasıl bır zıhnıyet cozemedım bırde doktor aydın olucaklar garıp bır durum coluk cocukla ılıskı kuranlara subyancı gozuyle bakıyorum. madem normal bende kendımden 10 yas kucuk erkeklerle cıktıgımda kımse sesını cıkarmasın.
Soran+1 yılaynen katılıyorum ben bu yasta bıle 25 yasındakılere abı gozuyle bakıyorum garıp genelde cıtır kızlar para yeme amacında kendınden yaslılaryla cıkıyorlar benım arkadasım var oyle kız 22 yasında 28 yasındakı bırıyle cıkıyor sevıyormusun dedım. yok be amacım farklı bıraz kullanıyorum dıyor ıste okuldan baskasıylada cıkıyor o kız. bence erkek genc olmalı dıyorum bır kac yas:) meslegım olucak cok sukur yaslı bırını ne yapım delıkanlılar varken hatta kucuk olsun:)
- +1 yıl
ya şimdiye kadar hiçbi hastama atlamadım atlamamda kişiligime aykırı bi durum çogu doktor da yapmaz.ideal erkeği samimi oldugum baya kız arkadaşım vardı onlardan duydugumu diyorum meslegimide asla önplana cıkarmadım hayatımda. boşa korkma bisürü takılan oluyo onlara, sana bakacaklarını sanmıyorum
- +1 yıl
sen beni hayatında gördün demi konuşuyorsun .puahaha doktor bir çocuk aşık olmuştu zamanında istemedim çocuğu
ama sende haklısın elinde başka birşey yok övünebilceğin
o safinazların seçmesi önemli değil .kazban kılıklı bıyıklı tipler vardı bizim yurtta tıp fakültesine giden bide sevgilileri vardı badem bıyıklar - +1 yıl
ya saygıyla karşılarım yaşı büyük görürsün olmaz dersin dogaldır ama hayat belli olmaz demedi deme:)
- +1 yıl
doktoru begenmedim demek güzel bişey dimi :) egon tatmin olmustur panpa:) kırıcı bisözde bulunduysam kusurumada bakma
Soran+1 yılkıvanc tatlı tug:) kız varmı oylesı turkıyede bızım turk erkeklerı genelde kel sısko kısa boylu esmer bısey oluyorlar 30 dan sonra yuzlerıne bakılmıyor be:(
Soran+1 yılben zaten yurt dısından evlenmek ıstıyorum beyaz tenlı mavı gozlu genc bırıyle.. yemın edıyorum hıc begenemıyorum bu bızım turk erkeklerını yanı sımdı sen soyle oyle yakısıklı cıtır avrupalılar varken gel bunlara talim et.. hay böyle kaderın ben:\
- +1 yıl
kel şisko kısaboylu bütün erkeklere böyle genelleme yapmasak biz kızlara bişey diyozmu boyları enfazla 1.55 60 kilo olunca hemen göbekleri cıkıyor :)
- +1 yıl
benim boyda 1.85 panpa sanada bişey demiyoruz ama göbeklide degilim kelde genelleme yapmayalım yurt dışına bende gitmeyi düşünüyorum giderken benide götürün :)
- +1 yıl
ya sen farklı yerdemi yaşıyon sanada bi abdulcabbar cıkar burda panpa nereye gidiyon :)
- +1 yıl
keşke kaçırmasaydın iyi olanı panpa çocukta yapardın kariyerde :)
- +1 yıl
boşver bence kısmet değilmiş o kaybetmiş panpa insan biraz ısrarcı olur
- +1 yıl
yok ya zaten utangaç biriydi çocuk .ben olmaz dedim üzüldü ama aslında ona üzülmüştüm ben .bir kaç kez çıktım belki ısınırım diye olmadı .bahtı açık olsun mutlu olmasını isterim çünkü hak ediyor .
diğeri ama tam çapkındı yahu benden 12 yaş büyüktü zaten .manyak bir tipti metalci falandı - +1 yıl
metalciler hep öyle oluyo metalci degilsen uzak duracan bencede :) utangaca bende üzüldüm ama evlilik işi kısmet işi elektrikler uyuşmayınca olmuyor
- +1 yıl
sen üzdüm diye üzülme uyuşmadıktan sonra evlenince ne mutlu olursun nede mutluluk verebilirsin atlatmıştır şimdiye kadar
- +1 yıl
ava giden avlanır panpa dikkatli olmak lazım :)
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. topun agzındayız desene vay anasını satim ne zaman gecti o günler baska bir maya masalı bu da insan hissettigi yastadır yas yetmiş iş bitmemişler var adam üsenmeyip evleniyor birde cocuk sahibi oluyor o yasta bile
00 Yorumlaadam zengin mi fakir mi
bu kriteri göz ardı etme
siz kızlar KART FİNANS hastasısınız
adamın parası varsa isterse 50 veya daha fazla olsun sizin için genelde sorun olmuyor02 Yorumla
Soran+1 yılparası varsa 35 en fazla
Pazarlığa bak pazarlığa.
Beş para etmeyen ince hesaplara bak:
''erken zengin değilse 30'undan sonra zor he zenginsen 40'a kadar yolu var ama tabi yaşınıza göre birini bulursanız''
Bir milletin insanı, ancak hem bu kadar beyinsiz hem de bu kadar uyanık olabilirdi.. İkisi bir arada..
Ah be Aziz Nesin, ahh be.. :/12 Yorumla
Soran+1 yılhem beyınsız hem uyanık enteresan cıdden.. bu benım tespıtım bana 30 evde kalma yasıdır erkek ıcın bu benım dusuncem zorunamı gıttı?
+1 yılEvlenip boşanan ve 40 ında 25-30 yaşında kızlarla bidaha evlenen adamlar varken soru anlamsız kalıyor.
Tersi bayanlar için zor ama yok değil yani.
Nasip kısmet diyoruz olayı kapıyoruz.00 Yorumla28 erkekler 28 yasından sonra olgunlasma evresıne gırıyor... 28 den once evlenmek gerek tazee koca her zaman ıyıdır :D
20 Yorumlabu atıp tutan bayanları 27+den sonra beyaz atlı prensi beklerken seyise razı hallerini görmek lazım :))) Kafalar uyuşsun arkadaşlar yaşın(çok fazla fark yok ise) bence çok önemi yok,en son kız arkadaşım 29 yaşındaydı ben 24 yaşındayım.
00 Yorumlakadın erkek arasında 10 yaş fark olmalı
zaten kadınlar erken çöküyor
zaten erkek uzunsa birazda kendine bakıyorsa taş gibidir03 Yorumla
Soran+1 yılıyyyyyyyyyyyy kendımden 10 yas buyuk bırıne amca derım ben:D +2 -2 olumlu bakıyorum davul bıle dengı dengıne okadar yas farkı ılerde cok buyuk sorunlara yol acar hem erkekler cabuk cekıyor 28 den sonra erkeklerın tıpıne bakılmıyo kellesıyor cogu
Soran+1 yıleskılere bakma sen . en guzelı denklık 10 yas cok fazla ılerde en kucuk seyde bosanmaya gıder eskıden kadınlar erkeklere mecburdu ıdare edıyorlardı yada adam yaslanınca gızlıden aldatıyorlardı ama sımdı oyle degıl en guzelı denklık bence ve benım annemde babamdan 4 yas buyuk ama babam kellestı annem cok daha genc duruyo. ama en guzelı aynı yasta olmak yas farkı ılerde sorunlar cıkarır
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Lütven arkadaşlar dalga geçmeyin, bu sorunun sonucunu ben de merak ediyorum ona göre rahata bağlıcam...asdasdasd
00 Yorumla
+1 yılooo benm evde kalmama 4 yıl varmş daha :)
Şaka bir yana erkek evde kalmaz... Bu erkeklerl üstün gördüğümden değil, Kendini bilen kızlar da evde kalmaz...01 Yorumlaevde kalmayı bilmiyom ama aşk evliliği için sınır 40 civarı bence, o yaştan sonra aşk evlililği olmaz sanmam! çünkü aşka inanmayı bırakıyor insan!
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. erkek zengın degılse 30 zengınsen 40 kadar yolu var
bu ne lan para konuşuyo resmen fgslkdjfşglkxcbxjkncvbsxdfgbsdf00 Yorumla- 10 Yorumla
evde kalma yaşı diye birşey yok bence :) kısmetin ayağa gelme zamanı var .
10 Yorumlabu konu da da sana katılmıyorum ben zugurt ama zengın kız kafalayan 37 yasında 40 yasında adamlar tanıyorum sadeece bıraz uyanık olacaksn ısını bıleceksn kadınlar kolay kandırılıyor yada kanmak ıstyorlar
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde oyle bir durum yok.35te olsa farketmez,istemiyordur.
13 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap seçilsin !
Soran+1 yılyoo benım tanıdıgım cok var evlenemıyor
- +1 yıl
kaktüs çok haklsıın erkek sadece istemediğinden evlenmez
33 yaş sonrası tehlikelidir...o yaşa gelmeden evlenmek gerek...hatta 30 u aştıktan sonra istekler arttıkça artıyor şöyle olsun böyle olsun derken kız beğenemiyorlar ve evde kalıyorlar :D
00 Yorumlaerkek evde kalmaz 40 da bile bakire kızla evlenebilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılcookkkkkkkkk zengınse kadın parası ıcın evlenır tabı:d
Kendini kandırma sanatı.
link00 Yorumla
+1 yıl3 yilim mi kaldi simdi? cok acil evlenilecek kiz araniyor tip muhim degil nefes alsin yeter tel 0532 *** ** **
01 Yorumla
Soran+1 yılpohahaha :D
+1 yılReese 30 yaş üzeridir ama peşinde onlarca hatun var zengin de değil üstelik geçen borç istedi benden 20 tl :////77
Kısacası tespit zıçmışsın gizli.05 Yorumlabizim turşumuz kurulmaz merak etmeyin 90 nada gelsek bekar bir kızla evleniriz ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyaslı bırıyle neden evlenmek ıstım tabı zengınse parasını yerım o ayrı :D ama allah korusun aynı yasta olalım
+1 yılgenel olarak erkekleri bilememde 25'den aşagı evlenmeyi düşünmüyorum çünkü ailevi sorumlukları alabilecek kadar cesur değilim..
00 Yorumla
+1 yılerkek istediği zaman evlenir yok öyle evde kalma gibi bişeyi ayrıca erkekte 30 erken evlenmek için
01 Yorumla
Soran+1 yıl:\ 30 yasında evlenemeyen erkek evlenemez erkek yasıtları hep evlı oluyo
+1 yılerkekte evde kalma yaşı yoktur .sadece düşünceleri sabit kalabilir istediği tür kadınla ilgili ama gerçek ki onu bulamaz. :)
00 Yorumla
+1 yılerkek evde kalmaz ama 30 sonrası secicilik baslar cunku yasına yakın gzl kızlar hep evlidir
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm.. ee aynı seye gelmıyormu? evde kalıyor ıste
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 erkek ıcın en ıdeal yastr bnce evde kalmanın aksıne :)
00 Yorumla
+1 yılIan Somerhalder 34 yaşında.
Kıyamam ben ya, 40 yapalım şunu:D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamsız soru kendi hemcinslerine bak sen, 30'u geçtikten sonra bulaşık süngerine dönüyorsunuz;
11 Yorumla
Soran+1 yılerkekte öyle ama hatta daha fazla cokuyo 30 yas ustu adamların tıplerı ortada
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde kalmak diye bişey bana saçma geliyor. herkes evlenmek zorundamıki
11 Yorumla
Soran+1 yıldegıl ama 30 dan sonra zıor
+1 yılÖyle bir yas belirlemek zor olur bir erkek icin bence.parası veya biraz gideri varsa her yasta evlenir
00 Yorumla60 bence , çünkü erkek 30-40 yaşında bile evli olmasa millet kadınlara zaafı var hep başka kızla falan düşünür
00 Yorumlavallla cok ılgınc bı yorum bu arada sızın yas kac acaba
01 Yorumla
Soran+1 yıl22
+1 yılErkekler evde kalmaz
kızlarda kalmaz ama
kızlar yaş +25 den sonra fosil olma yoluna girerler artık görücüsü azalmıştır yada bitmiştir.24 Yorumla
Soran+1 yıl30 dan sonra erkek zengın degılse evlenemez yanı zor
- +1 yıl
Onu bir geçeceksin sen...
Soran+1 yılkendı yasıtımla evlı olmak ısterım herseyıyle bana denk.. yaslıda ıstemem cocugumun gelecegını dusunmelıyım babasızmı buyusun? babası genc olmalı
vallla ccok gılgınc soru vallla bravoo bı dk gızle numaryaı arasaana 5445467042
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 evde kalma yaşı evet senin yaş kaç peki evdemi kaldın ?
05 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasındayım 8 yılım var
Cevap sahibi+1 yılsen evde kalırsan ne yaparsın ?
Soran+1 yılkısmet ama okulum var bıtsın 25 ten once evlenemem sonra allah kerım
Cevap sahibi+1 yılinş evde kalırsın
- +1 yıl
:)) güzel temenni
erkegin evde kalma gibi bir sorunu olmaz :)) o laf kızlar için geçerlidir
02 Yorumla
Soran+1 yılsacmalama 30 daha sonra evde kalınmıs oluyo butun yasıtları evlenmıs oluyo
Ben evde kaldım sanırım. alan da yok :(
12 Yorumla
+1 yılparan olduktan sonra sınır 75 bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek istediği zaman evlenir.Belli bir yaşa kadar evlenmek istemez sorumluluktan kaçar bekarlığın serbestiyetisi çok iyidir çünkü erkek için..Bence erkek için en iyi evlenme yaşı 35 tir.
02 Yorumla
Soran+1 yılyuhhh o saatten sonra evlenmesın yada cocuk yapmasın malum dede olur artık
Cevap sahibi+1 yılyok ne dedesi genç bile bence artık bu şekilde evlilikler
- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılevde kalmayız, evde bırakırız ... :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin evde kalma yaşı mı olurmuş ya :)
15 Yorumla
Soran+1 yılyokmu ?
Cevap sahibi+1 yılBence yok.Siz kızlar iş sahibi olmuyosunuz, illa başınızda bi erkek duracak alışmışsınız, kocayı kurtuluş olarak görüyosunuz en azından türk toplumunda bu böyle.Ama biz erkekler kendi paramızı kazanabiliyoruz, kendimizi koruyabiliyoruz, mesela geceleri tek başımıza dışarı çıkabiliyoruz, yemeğimizi yapıp bulaşığımızı yıkayabiliyoruz.Eee belki hayatımdan memnunum sana ihtiyacım yok ?
Soran+1 yılhahaha :D ben unıversıte okuyorum yuksek lısans yapıcam kısmetse bır erkege ıhtıyacım yok. evlenmek ısterım ama kendı yasıtımla bana her sekılde denk olan bırıyle
Cevap sahibi+1 yılTürkiyede yaşıyorsan erkeğe ihtiyacın her türlü var sadece maddi sebep olarak düşünmüşsün ama manevi sebeplerini saymaya kalksam aşağıdakinden uzun paragraf olur heralde.
Soran+1 yılevet evlenmek ıstıyorum sevebılecegım bırı olursa.. ama benımle aynı yasta olsun.. yanı buyuk olmasın ıstemıyorum.. nıye erkek buyuk olmalı anlamıyorum buyuk erkekler evlenmek zorunda degılım.. kucuk olabılır ama buyuk ıstemıyorum
35-den yukarı yaşlar
24 Yorumla
Soran+1 yılcok gec 30 bence
Soran+1 yılhımm ben kendımle aynı yasta olmasını ısterım ıns 35 kadar kalmam
+1 yıl40 bence.30 erkeğin evliliği için ideal.
00 Yorumlahalt etmişsin sen gizli
15 Yorumla- +1 yıl
aynen :) o değil de 1 haftalığına aldın 2 hafta oldu ne iş :/
- +1 yıl
gizlinin tespiti doğru mu yoksa :O
- +1 yıl
doğruymuş :/
- +1 yıl
o da doğru :/
- +1 yıl
ahahakjkjhlk bi ang*toldum diye korkmuştum zaten :))99
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılvalla bekarım hiç de sorun olmuyor :)
00 Yorumla işimiz zor desene zengin değilim 37 oldum hatta :)
10 Yorumla
+1 yılbence gitme zamani 24 e kadar sonra bittin
00 Yorumlaerkeklerin evde kalma yaşı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılzengınsen 30 dana sonra belkı
ben varım evde kalan :)
00 Yorumlaerkek evde kalmaz sadece evlenmek ıstemez ;))
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle deme evlenmeye calısan bır cok erkek gordum evlenemıyolar yas gecınce olmuyo
30 ideal evlilik için :)
00 Yorumla
+1 yılYok ya ne 30 u 25 yeter :)
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenir anladım pardon 35 dedimmi evde kalmış demektir :)
+1 yılerkek evde kalmaz :)
30 Yorumla
+1 yıl35-37 diyorum.
20 Yorumla37 den sonra zorlaşır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı. 30'a bir itirazım yok
00 Yorumlainanmıyorum benim 2 yılım mı kaldı,şimdi,:(
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) elını sıkı tut
+1 yıl10 olsun hadi.
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!