Sevgili değil ama kız arkadaş istiyorum ortamım yok nasıl bulabilirim? Nasıl tanışabilirim?

Endüstri meslek lisesi mezunuyum üniversitede de kız yoktu sınıfta haliyle kız arkadaşım yok. Ortamda yok kendi halimde biriyim arkadaşlarımla ara ara takılırım ama sıkılıyorum genelde bu yüzden yalnız geziyorum ama yalnızda gezince sıkılıyorum. Hep tek geziyorum mesela sinemaya gidicem arkadaş yok tek başımada gitmek istemiyorum tek gidince sap gibi kalıyorum herkes arkadaşlarıyla gidiyor ben tek gidiyorum üzülüyorum. Cafede filan oturuyorum tek başıma ya kızlar arkadaşlarıyla toplu oturuyor ya da erkek kız o şekilde oturuyorlar tek tük yalnız oturan erkeklerden biriyim bende o tip ortamlarda. Kanka olacak kız arkadaşım olsun istiyorum nasıl yapabilirim bunu? Canım sıkılıyor tek başıma gezmekten arkadaşlarımla gezsem pes atalım diyorlar sıkılıyorum bende. Haliyle çevrem vs. olmadığından pek tanıdık aracı ile kız arkadaş edinmem zor tanımadığım biriyle nasıl arkadaş olabilirim? Erkek istememe nedenim hiç kız akradaşımın olmaması bu yüzden kız arkadaş edinmek istiyorum bide erkek arkadaşlarım var ama doğru düzgün arkadaşım yok.

Kursada gittim hatta ama amacım arkadaş edinmek değildi. İngilizce kursuna gittim hep benden büyükler vardı yaşıtım ya da benden küçük yoktu. Kız arkadaşım hiç olmadı kız arkadaş edinmek istiyorum neler yapmalıyım bunun için? Nerelerde takılmalıyım? Hal hareketleri düzgün bir kız görürsem ama yabancı biri haliyle bu tanışmıyoruz sadece arkadaş olmak için nasıl bir hamle yapmalıyım?
Sevgili değil ama kız arkadaş istiyorum ortamım yok nasıl bulabilirim? Nasıl tanışabilirim?