ben 19 yaşındayım üni hocamın arkadaşına bitiyorum :D resmen aşık oldum.. her hareketinde her konuşmasında dağılıyorum bi gün yanına gidip ''tam aradığım erkeksin'' diyesim geliyo ama aramızda 12 yaş falan var :D size bu durumun doğru olup olmadığını sormıycam.. sadece aranızda böyle yaş farkı olan birine aşık oldunuzmu onu merak ediyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılOlduysalar ne olucak onu niye merak ediyorsun , nasıl bir duygu olduğunu anlatmasını istemen doğru yada yanlış bir şey olduğunu kanıtlamasını bariz bi şekilde anlatıyor zaten kendini kandırma yani , bence yanlış değil kullanılan her zaman kadın olduğu için sorun yok
02 Yorumla- +1 yıl
yaşayan olanlar bu durumu ilerletmişmi vs. bunları merak ettiğim için sordum.
''kullanılan her zaman kadın olduğu için sorun yok'' da ne demek?
kullanılanların her zaman erkekler olduğunu sende biliyosun.. burda kullanılanları sormadım ayrıca anormal bi durum yok illaki yaşayan vardır. beni çok aydınlattın sana teşkkür ediyorum bidaha konuyla alakasız şeyler yazma olurmu. - +1 yıl
Yok ben yazdığımı biliyorum , kadınların kullandığı erkek türü parasız , fakir ,maddi durumu az seviyelerde olan kişilerdir , diğerlerini oynatamazlar oynarlar anca yada yaşın küçük bildiğini okuman normaldir ilerde anlarsın
En İyi Cevaplar
ben 26 yasındayım mayıs 15 te tam 27 olacagım Ve Sevdıgım Kız 18 yasında ve ben bugun bır cesaret bugun ona acıldım... Sorunun cevabı benım Sorumda var
link00 Yorumla
+1 yılAşk beyinle alakalıdır aaa bu benden büyük aşık olma lan dicek değil ya :) Olabilirsin bu normal bişiy ama şahsen ben hiç aşık olmadım beğendiiğim oldu sadece :)
00 Yorumla
benım sevgılımle 10 yas var o acıgı kapatabılmek onemlı sadece ya yas farkı falan bence sorun etme erkekler cocuktur cunku her turlu parmagında oynatıyorsun :)
122 Yorumla- +1 yıl
Emin o erkek seni parmağında oynatıyor ama sen oynattığını sanıyorsun
Sevdalar farklı :D - +1 yıl
delinin biri taş atmış ...
- +1 yıl
Amaca giden her yok mübahtır.
Varsın oynatsınlar parmaklarında ben istediğimi alıyorum ya bana yeter.(böyle cevaba böyle yorum) - +1 yıl
senin nerdin ne :D çok oynatıldığın için isyanlardamısın?
- +1 yıl
valla benım sevgılım yapmıyor sureklı gozumun onunde acıkcası mınnet etmıyor :) hocanın fıkrı neyse zıkrıde odur sen aldatmayı alıskanlık halıne getırmıssındır bılemem burdakı parmagında oynatmayı ıdare edebılıyorsun yas farkını kapatıyorsun olarak algılaman lazımdı :) 14 kısı acayıp oynatılmıs yazık yaaaa :)))
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
79Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılahaha konuya bak ve en iyi seçtiği cevaba bak..Sana acı bir gerçek söyliyeyim, üniversite hocası olsun veya sittiri bohtan rektörler olsun, onların maaşa, prime, unvana ve senin gibi kızlara ihtiyacı var :D.. Okul bunu karşılamak zorunda ve karşılamışta belli ki :D...
00 Yorumla
+1 yılEvet yaşadım lakin sen daha körpesin başına geleceklerden haberin yok. Sen böyle gidersen adama soluğu pul koleksiyonunda alırsın.. Demedi deme, aklını başına al beni delirtme oku adam gibi okulunu terliği yersin gözünün üstüne..
12 Yorumla- +1 yıl
ya elimde değil amaa :D
- +1 yıl
Elinde olsun yoksa elin adamı verir eline görürsün :)
Kadınlar çok erkenyaşta cisel olgunluğa ulaştıkları için kendilerini olgun görürler sadece fiziksel. fakat çok büyük bir adamla yaş farkı farklı görüşlere sahip olmana yol açabilir onun tecrübe edindiklerini sana anlatamaması vede hayat görüşünün jenersyon farkı yaratması büyük bir dez avntaj çok dikkatli olunması gerek kanımca...
00 YorumlaÇocukken oluyor tabi. Artık büyüdüğüm için olmuyor. Büyüyünce anlarsın.
bugün sen çok gençsin yavrum
hayat ümit neşe dolu
mutlu günler vaad ediyor
sana yıllar ömür boyu
ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
doğarken ağladı insan bu son olsun bu son00 Yorumlabi erkek kendinden çok küçük bikızla çıkıyosa sadece onu kullanmak için bu ilişkiyi yürütür kullanmaktan kastım cinsellik ama çoğu kız buna kullanmak demiyor sende cinselliğe çok normal gözüyle bakıyosa git ve açıl o yaşlı moruğa
00 Yorumlaevet 29 yasındayım genelde 32 yas bayanlarla ılıskılerım ve 32 yasla cok daha ıyı uyum saglıyorum bence bayanların en ıdeal zamanı ve tam duruldukları zaman fızıklerı ve dusuncelerı tam oturuyor ve daha olumlu bakıyorlar hayata
00 Yorumla
+1 yılyok olmadım. erkek arkadaşım da küçüktür hatta benden. mümkünse evli olup olmadığına dikkat edin bayanlar aşık olmadan önce. sonra yuva yıkıyorsunuz
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Yaş farkınız normal de sen şu an o farkı kaldırabilecek yaşta değilsin. 22 yaşına gel, hala aynı insanı beğeniyosan çevresinde olursun.
10 YorumlaBizim fakültede asistanlardan birine yazmıştım aşık olmayi geç evlenirdim bile ama sonra pratikte düşük not verdi rüyadan uyandım .. Erkeğin buyuk biriyle ilişkisi çocukça ve gereksiz istisnalar disinda
00 Yorumlaolabılır helekı bu yasta bunları hıssetmen cok normal.ama kendını kaybetme kımsenın oyuncagı olma.aşk guzeldır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin gibi kaç kişi var.O aşk değil hoşlanma.Geçer zamanla...
21 YorumlaFotoğraftaki sensin büyük ihtimal. Gerçekten çok güzelsin... Umarım istediğin herneyse gerçekleşir... Sorunu okumadım bile
00 Yorumlabence erkeğin büyük olması sorun değilde bazen erkek çok küçük oluyor kız cok büyük oluyor asırı derecede abes duruyor bence ben yakıstıramıyorum genelde zaten toplumdada hoş karsılanmıyor
00 Yorumlasen bu güzellikle eger yanına gıdıp aradıgım erkeksın dersen adamın dıbı duser kekeler ne dıyecegını bılemez... en ıyı cevaptakı gıbı herturlu parmagında oynatırsın
00 Yorumla
+1 yılevet oldum.tatildeydim 32 yaşında biriydi.aramızda iyiydi. ama %90 umutsuz vaka ya hani umudunu kırmak gibi olmasın da :)
00 YorumlaValla normal, ben de 34 yaşındayım en son kız arkadaşım 20 yaşındaydı, son derece olabiliecek bir şey sorun yok bence :)
00 Yorumlaergenliktir bu.daha atlamamışsın. model arıyorsun kendine..
aşk değil hayranlıktır o . ok ?01 Yorumla- +1 yıl
hayranlık falan değil sana bunun ne olduğunuda sormuyorum zaten
yaşadınmı yaşamadınmı bitti.
+1 yılEvet bende ergenlik zamanımda benden 12-13 yaş büyük iki çocuğu olan bir kadına bayaa tutulmuştum. Geçti, unuttum...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. sanırım çok ters tepebilir öyle bişey söyleme=)
ilk okulda hocama aşıktım ondan başka da olmadı doğrusu00 YorumlaTv'de..
''Şehnaz Tango'' oynarken Perran Kutman,
''Dünden Sonra Yarından Önce'' oynarken Zuhal Olcay00 Yorumla
+1 yılKenan İmirzalıoğlu var ya hani acaba kaç yaşında :D
11 YorumlaAşırı fark olamdıktan sonra her erkek-kız asık olabilir
00 Yorumla
+1 yılHiç uğraşma ne sen ona ayak uydurabilirsin nede o sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılolmadım ama olabilirim sorun değil. kafalar uyuşuyorsa olabilir... yaş küçükte olsa insani duygular bunlar normaldir ... :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ben de üni. hocama aşığım ama ümidim yok 11 yaş büyük benden ama benim yakın arkadaşımın anne babası arasında da 11 yaş var. Ümitsizce seviyorum..ben 24yaşındayım bu arada
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet.Bu zamana kadar hep öyle oldu.Aşk demeyelim de sevdim,hoşlandım falan diyelim.
00 Yorumla
+1 yılOldum 2 yaş vardı ama aramızda severim olgun kadınları ama mümkünse genç olsunlar sonra erken yaşlanmazlar bro çaktın mı ;) :)))
02 Yorumla- +1 yıl
en doğrusuda erkeğin olgun olması zaten.
- +1 yıl
aynen itiraf ediyorum hani öyle siteler çıktıya onun gibi oldu :) evet kızlar bizden daha çabuk olgunlaşıyor itiraf ediyorum her erkek uyum sağlayamıyor ama ben benden bir yaş büyük bir kızla tanıştım sanırım çıkmayı düşünüyoruz ne kadar sürer bilemem yani ben genelde yaşıtlarımla beraber oldum ama 5 yaşa kadar küçük biri olabilir hatta daha sağlıklı olur sanırım
lisede biyoloji öğrtmenimi uzaktan kesiyodm :)
o da beni kesiyodu arada ;)
hoşlantı diyelim :s00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendimden yaşça büyük olan insanlarla gecmişte ilişkim oldu ama aşık oldummu hayır. olmadım kızlar oluyo genelde
00 Yorumlailkokul 5.sınıftayken 8.sınıftan bi kiza asik olmustum. baskada olmadı hic büyük birine asıklık falan
00 Yorumla
+1 yılerkekler olmaz olamaz da zaten, kızların ise, knedenden buyuk olgn erkekler tercihi oluyor gnelde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit söyle, onunda fantazisinde senin gibi kızları si... vardır. büyük ihtimal akşam evde mastürbasyon yaparken seni çoktan at gibi kişnetmiştir
00 Yorumlatam körkutuk asık oldum dıyemem ama cıktıgım sevdıgım bı ınsan oldu cok eglendm 1.5 yıl cıktım ama sonra sıkıldık dıe ayrıldım hala gorusuyorum ama normal arkadas gıbı ama bızım aramızda 12 degıl sadce 2 yas vardı sonucta bnden buyuktu ama genede :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldu yanii 30 yaşındaydı 8 yaş var aramızda oda benden hoşlanıyordu ama bakıştan öteye geçmiyordu birde ona en başta abla demiştim..
00 YorumlaEnsest ilişkilere karşıyım ama olgun kadınlar beni deli ediyor
00 Yorumlaben kendimden küçük bir erkeğe aşık oldum daha zor durum inan bana..
11 Yorumla
+1 yıloldum tabi :D aramızda 4 yaş fark vardı hatta onun haberi bile vardı aşık olduğumdan defalarca teklif etmeme rağmen kabul etmedi :/
01 Yorumla- +1 yıl
:))))))
Kendimden 12 yas kucuk biriyle olursam beni hayrına tokatlayacak cok tanıdığım var. Sıkıntı cekmem o yonden yani.
10 Yorumla
+1 yılkendımden 1 yas kucuk bırıne asık olmustum o da bana 4.5 guzel yıl geldi geçti dostum neyse bi daha olmaz umarım :D
00 Yorumla
+1 yıl12 yaş farkı ile ilgili okuduğum ikinci soru bugün. Naifçe bir yaklaşımla belki mutlu olursunuz diyeyim.
00 YorumlaDersanede bi felsefeci var yaşıtım olsa çıkma teklifi ederim.Aşık değilim ama çeken bişeyler var.
00 Yorumla
+1 yılben de olmuştum ama aşık olmak değil de hoşlanmak denebilir, aşk hepsini kapsar gibi düşünebiliriz.
00 Yorumlaerkek arkadalım 5 yaş büyük benden. annemle babam arasında 12 yaş var. 25 yıldır evliler.
11 Yorumla- +1 yıl
benimde annemle babam arasında 12 yıl var =)
+1 yıl8 yas büyük biri çıkma teklifi ediyorsa asık olmakta gayet normaldir :D
10 YorumlaSenin yasadigina ask değil kendi kendine gelin guvey olmuş denir. Karsi taraf olmali aşk olmasi icin
00 Yorumla
+1 yılOlgun erkekler de genc kizlardan hoslanir -like me- 12 yas farki birsey degil. Benfe super olur.
00 Yorumlabenden 12 yaş büyüğünü düşündüğümde işin içinden çıkılmaz bi hal alıyo 35 yaşında bi kadınla hmm :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende benden 6 yaş büyük birine aşıgım oys çok mutlyuz <3 :D
31 Yorumla
+1 yılaşık olmadım ama cinsel çekim oldu tabi. aşık olmak ne ya hakikaten?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. aşık olmadım ama etkilendiğim hatunlar olmuştur :) ne istediklerini biliyorlar çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılergenlik duyguların gelip geçicidir buna dikkat et,
00 Yorumla senin yaşlarında olur öyle şeyler. ilerde gülüceksin bu haline emin ol :D
00 Yorumlaerkek buyuk olunca sorun olmaz sanirim, ama kiz buyuk olunca sorun oluyor.
00 YorumlaErkek yaşça büyükse sorun olmaz.Gİt evlen işte daha ne istiyon.:)
00 Yorumla
+1 yılaşkın yaşı yoktur kendimden 10 yaş büyük sevgilim oldu
00 Yorumla
+1 yılüniversite hocama aşık oldum tabi ki oda bana tayini çıktı gitti :(
00 Yorumlaliseli bir kız var bana aşk olmuş ama yaş farkı çok 12 küçük benden daha çoçuk
00 YorumlaSen şuan çocuksun biraz daha büyü eminim çok akıllı ve güzel bir kız olacaksın
00 Yorumla12 yasmi :) gidip 10 yasndaki birisne asik olsam nederler adama :o
00 Yorumlaben de kendimden 8 yaş küçük birinden hoşlanıyorum:)
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem