Uzak Şehirde birine aşık oldum.. UZağız diye benden vazgeçti.. siz erkekler neden mesafe sevmiyorsunuz ?
Bu dönem benim için çok sancılı olmakta tavsiyesi olan ?
Bu dönem benim için çok sancılı olmakta tavsiyesi olan ?
Aşk çok boyutlu yaşanın bir şey :( karşıda ki kişinin farklı düşünceleri var ise ve aradaki mesafe buna engel oluyorsa, bu durumda karşıdaki insan zorlamayıp ayrılmış olabilir... Geçmiş olsun dikkatini dağıtmak için, kız arkadaşlarınla takıl derim...
Onu unutucam diye başka insanları üzme bence sonra pişman olabilirsin...
öyle bi hata yapmam .. Zaman verdim kendime ama bunaldm artık
bak guzelım sorun mesafa ınternet asklarının sonu genelde boyle erkek olsun bayan olsun bır yanlızlık anında bırını hayatına sokar sonra bu yanlızlık donemı gecer ayrılır bunun nedenı.
ınsan sevdıgını yanında hıssetmek ıster dısarı cıkarsın el ele dolasan bırını gorursun elıne bakarsın bos
sınemaya gıdersın cılvelesen bırının gorursun yan koltuga bakarsın boş morelın bozulur aglıycak omuz ararsın bırde bakarsın koltugun kolundasın...daha bır suru boşluk sayabılırım sana ve bu bir suru boşluk varken kalbin askla nasıl dolu olsun o sebeble sen sevgilinin sanal degılde gercekler ustune kur kanlı canlı olsun ne zaman ozlesen anında dıbınde bıtsın...
iyi güzel söylemişsinde güzel kardeşim benim eski sevgilimde uzakta olduğu için 6 ay bekleyemediği için uzun bir ilişkiyi bitirdi. Aslında uzaktan bir kendinize baksanızda kendi bencilliğinizi bir görebilseniz. Bir erkek bıraktı diye tüm erkekler için aynı şeyi düşünebilmek veya bir kadın bıraktı diye bütün kadınlar için aynı şeyi düşünebilmek. Aşşağıda biriside ellemek koklamak ister ondan demiş. Ne kadar bencil varlıklarsınız siz öyle. Kendinizi olaylardan soyutlayıp şöyle dışarıdan bir göz atın hayatınıza belki bir çok sorunuzun cevabını görebilirsiniz o zaman...
Rüzgar nasıl küçük ateşleri söndürüp büyük ateşleri güçlendirirse,
Mesafelerde; SAHTE aşkları öyle söndürür!..
BU KADAR NET!.
Özlem, hasret, ayrılık.. bizim kültürümüzde hep bu konular vardı bir zamanlar.. üstelik eski zamanlarda ULAŞIM imkanı da böyle değildi.. şimdi çok özlersen atlarsın uçağa en fazal 1 SAATTE YANINDASIN...
Demekki mesafelerin en kolay aşıldığı bu zamanda bile MESAFEDEN BAHSETMEK. sadece BAHANEDİR!..
FAKAT SADECE ERKEKLER DEĞİL, CİNSİYET AYIRMADAN, SAHTE SEVENLER MESAFELERE TAKILIR..
Çok haklısın.
Yeterki insan Bahane bulmak istesin..
Cevap
12Cevap
Benım sevdıgım kızla aramda Tam 8 yas var ona acıldım. ustelık babası hem cok saygı duydugum bır abım hemde Arabamı sattıgım kısı. ve bana guvenırler. benden boyle bısey bekledıklerını hıc sanmıyorum ama onu cok sevıyorum.. Zor bır ask ama sevıyorum Dunyada yıkılsa vazgecemıyorum sevıyorum :( al sana zor ask zaten benım hıc normal bır askım olmadıkı
Sımdıde Kızın Ne dıyecegını beklıyorum
kusura bakma ama zor durumunda basın sıkıstıgında sevdıgın olmasını ıstersın yanında sehır dısındakı bırı telefondan ınterntten ne kadar yanında olabılır kı sen tek basına herseyle mucadele edecek olduktan sonra ne gerek var bırı varmı yok mu varmısın yokmusun gıbı gozden ırak gonulden ırak olur mesafe varsa engel mutlaka olur
Uzak mesafe ozlem ve hasret olduğu için ilişkiyi canlı ve sıcak tutma açısından iyidir ancak suyunu çıkarmamak lazım... Az buluşma olursa sıkılma isyan etme gayet normal.
Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir
Dokunamadığım bi kızı ne kadar sevebilirim ki.
Aşk zoru sever çünkü herkese göre bişey değil .
Gönlüne dokunamadığınız kişileri seversiniz dimi .. konuşturmayın beni ya ben aşkk diyorum siz uçkur peşindesiniz ...
bu ülkenin Kerhaneleri ne için?
hacım kım dokunamayacgı kızı sevmek ıster yapmayın sunu ya erkekler romantık degıldr anlayın artık
erkek öpmek, koklamak, ellemek ister o yüzden mesafeyi sevmez
1.si istanbuldamısın
2.si aşk değil insanlar zoru sevmez
Değilim
Aşkın içinde dokunmakta vardır daha öteside. Bir bilgisayar ekranından karşılıklı konuş konuş nereye kadar.
Uzaktan aşk yaşamış biri olarak söylüyorum bi zamandan sonra işkence oluyor
kim diyorr ben kolay ı seviyorumm.. uğraaştırmayın beni :D
Kolay olana herkes aşık olur da ondan..
koalyı kimse istemez ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?