Selam kankiler izmirde yaşıyorum 170 boyundayim 52 kiloyum iyi bir insanim yani aslında sempatigim ailem zengin bilgiliyim diğer bazı kızlar gibi kaş*r da değilim ağır basliyim ama nedense eli yüzü düzgün iyi birini bulamıyorum neden ya neden
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhah işte bende o durumdayım.
ailem zengin değil boyumda o kadar değil ama güzelim , ağırbaşlıyım otrmasını kalkmasını bilen boş konuşmayan çok konusmayan aklı başında hanımlığımla sevilen biriyim ama o temiz aile çocuğuna bende rastlayamadım. sanırım onlarda bulunmaz hint kuması hani erkekler şikayet eder ya ''düzgün kız bulamıyıouz'' diye bu durumda o misal işte29 Yorumla- +1 yıl
Sen gibi bir kiz... uvvvvvvvv hayal ettimde...
Soran+1 yılKesinlikle bacım karşıma çıkanlar gece gece barlara giden 5 kızla birden takılan tipler bunun neyine guveneyim de seveyim
Cevap sahibi+1 yılİyi mi yani -,-
Cevap sahibi+1 yılvAllahi aynı kafayız inan bana hiç hoşlanmam benim evlenecegim insan alkol almayacak. çoluğun çocuğun rızkı ona mı yatırılırmış oldu biz yıllarca namusumuzu koruyalım onlar gitsin her istediklerinde tövbe ya istemem öyle insan ben
- +1 yıl
Oyyyyy oyyyyyy oyyyyyyyy
Soran+1 yılailemin karsisina cikarticam yani sonuçta ben o kadar saklamisim kendimi herif Aylak aylak gezsin hiç olmaz allah korusun bacım
Cevap sahibi+1 yılhaklısın vAllahi
Allah hayırısıyla namuslusuyla karsılastırsın bizi
Soran+1 yılamiin bacım amin
- +1 yıl
maşallah teksin sen tü tü tü
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendın ıyı olmanda ıyı bırseydır... dğru yola gıtmeye devam et kötü degıl sen sadece en ıyı aşık olmayı bekle merk etme sevgılın olucak ;) hayırlısı inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı bacım insallah
bende öyleyim düzgün bir insan çıkmıyordu. Latin dansları kursuna yazıldım, şiimdi çok çıkıyor ama hangisini seçeceğime karar veremiyorum. 1 yıl hepsiyle arkadaş kalıp en sonunda teklifi patlatıcam ;) Ben Aydındayım İzmir de de kursumuz var, her çarşamba İzmirdeki kursa da geliyorum. Kursu görmek ya da dansa başlamak istersen yarın misafirimiz ol...
00 Yorumla
belki dediğin gibi kas*r degılsın dıye bulamıyosun cunku artık erkekler kasa*r kızlara ılgı gosterıyor ve bunu uzülerek
söylüyorum ki sevilmeyi hak eden o kadar kız varken erkekler hak etmeyenleri seviyor.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
87Cevap
Balim fazla kusursuz ve zayifsin... Belki ister istemez katsindakiler seni havali buluodur. Biz erkekler ölüme ciplak ayak gideriz ama bir kadina dizlerimiz titreyerek yaklasiriz anlatabildim m
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılağa iyi ler yalnız olur boşver, doğmadan önce sana sormuşlar sende yalnızlığı tercih etmişsin.. ama ben yine iyi bir temenni de bulunuyorum gönlüne göre versin Allah.
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim tesekkur ederim
- +1 yıl
ee bende bir duanı alırım ama, gitmeden
Soran+1 yılAllah herkesin gönlüne göre hayırlı birini cikartir mutlu eder inşallah kardeşim seninde benimde
sevgilisi olmayanı vurmuyolar kanka keyfini çıkar sonra keşke dersin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılOrası da doğru ama herkes mutlu mesut ben hep yalnızım bacım 😄
+1 yılPiyasada aradığın kriterde adam çok kalmadı cabım.
olanları da kapattılar12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
- +1 yıl
O yüzden çıtayı az düşür
fakirler sana yazmaya çekinir zenginlerde piç olur mantığıyla gidersek normal :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen o şekil galiba
+1 yılbende bulamıyorum ama gökten inecek inanıyorum cok dua ettim ama sende ett
11 Yorumla
Soran+1 yılediyorum kardeşim
+1 yıl"Kesin bunun sevgilisi vardır" diyenlerin yüzünden yoktur.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle
- +1 yıl
@ErotikPanda resimdeki cidden sen misin ya?
- +1 yıl
Yahu evet evet.
Connected adlı yerden bile mesaj geldi " Ks üyeliğin var mı?" diye. - +1 yıl
O neden ki? Anlamadım.
- +1 yıl
Yani baya abartıldı bu olay.
Kısacası evet, "ben"im.
allah cc. nun senin içinde bir planı vardır sen sabret ve hayırlısı olanı dile
20 Yorumla
+1 yılbulupta ne diye başını ağrıtacan? bulanları görüyon işte buralarda.
10 Yorumla
+1 yılTam yemeliksin. demekki senin karsina cikanlar ya kör ya da iktidarsiz ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılYa her şeye Sağol da iktidar ne alaka al işte yine bir sapik
- +1 yıl
Erkegin kendine guvenmesi anlaminda dedim. ister erkek ister bayan kendisine baktigi surece hepsinin eli ayagi duzgun olur. giyim kusum konusma oturma kalkma kisisel temizlik ve bakim. bunlar onemli.
+1 yılçevrende piçlik düşünen çok ve seni diğerleri gibi görmediklerinden yalnızsın hepsi bu birde bunun değerini bilmelisin bence
10 Yorumla
+1 yılBen birisinden hoşlanıyorum. ama ailesi zengin bir damat Arıyor. o yüzdende cesaret edip açılmadım hiçbir zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılHmm kotuymus biraz
- +1 yıl
burada sana anlatmak istediğim iyiler zengin değilse çekinir kötülerden sana yanaşmıyor. olayın Özeti bu
Soran+1 yılAnladım kardeşim açıklamaya gerek yoktu ama cekinilcek bir durum yok ki altında 2-3 araba ya da oturdugun evin kat sayısı önemli değil bir ilişkide. ilişkiyi yürüten de bunlar değil zaten
- +1 yıl
Ama bunu erkek bilmiyor. bu yüzden gururun kırılmasını istemiyor
bende öleyim blemıyorum kader cıkar illaki karşına birisi
20 Yorumlaseni sahiplenememekten korkuyodur eli yüzü düzgünler.. güzelliğini az gizle mütevazi ol..
10 Yorumla
+1 yılInsan maalesef neyi çok isterse ona sahip olamıyor bir tur ceza gibi sanki
10 YorumlaBende sen gibi iyi dürüstüm neden iyi bir kız çıkmıyor karşıma diyorum umudumda yok artık
10 Yorumlasen ilk önce kaç yaşında olduğunu söyle ben sana istediğin cevabı vereyim
00 Yorumlaeli yüzü düzgün + iyi biri bulmak zor olabilir tekini dene bulursun
10 Yorumla
+1 yılarayınca bulunmuyor zaten aramayacaksın onlar seni bulur
10 Yorumla
+1 yılAramızda 350 kilometrenin lafımı olur. Orda bulamazsan burdayım şekerim :)
00 YorumlaBende yaşıklıyım ama şimdi yalnızım ve kızlardan soğuttu cıktıklarım bu yüzden olabilir bide çoğu insan gelip konuşmaktan çekinir ilk adımları sen atarsan fazlasıyla bulabilirsin :D:D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki şu ana kadar el ele tutuştuğun veya öpüştüğün bir sevgilin oldu mu? Ama doğru ve dürüst bir cevap bekliyorum senden?
00 Yorumlafazla özgüven dışarıda kesin sevgilisi vardır ya da bunla uğraşılmaz etkisi yaratır.
00 Yorumla
+1 yılçok yavşak erkek var asında istesen bulursun ama düzgün olmaz tabi ozmn :/
zaten iyiler yanlız olur :D00 Yorumla
+1 yılSanırsam kendine bakmaktan dışarıya bakamaz olmuşsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
İkincisi de dimağda izan eksikliği.
Nasip arkadasim bu isler alninda kim yaziliysa o bosuna kendni harap etme
10 Yorumla185 boy 73 kilo family ajansta modellik yapıyorum. taliplerimi bekleyebilirim
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine güzelim diyorsun baskası çirkin olarak görebilir seni
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır genelde herkes güzelsin diyor
- +1 yıl
Fotoğrafını atarmsn bna merk ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemekkki daha benımle tanışmamışsın ondandır kesın :) İzmir güzellerine ilgim vardır, olablir yani düşünürsen :)
00 YorumlaBende izmirdeyim denk gelseymişisiz keşke anlattığın gibiysen
00 Yorumlayaş kaç... niyeyse izmirdekiler bundan şikayetçi. çözemedim
00 Yorumla
+1 yılDiger kizlar giibi olmadigin icin ;) ozelden yazarmisun
00 Yorumla
+1 yılbende izmirliyim izmirde kız cok ve kendine guvenleri var kendini gostermelisin
10 Yorumla
+1 yılbende izmirdeyim ve düzgün birini arıyorum açıkçası burdan zannaetmiyorum ama eğer anlattığın gibiysen bana ulaş lütfen
00 Yorumla
+1 yılİzmirli olupta erkek arkadasi olmayan kizda varmis kafana gore senin kiritellerine gore bulamiyosndr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzün bebeksi mi?
Inancli midin?
Aslrn nerelisin?
Kitaplarla aran nasıl?00 Yorumlagörüşelim ıstersen tanısabılırız ben senı sen benı kurtarmıs olursuj
00 YorumlaZamanla o seni bulur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olacağın kişide aradığın kriterler nasıl olmalı?
06 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle kaslı olsun aşırı zengin olsun demiyorum ki hali yerinde eli yüzü düzgün kültürlü bir bey
Cevap sahibi+1 yılPeki seni kıskanması sana değer vermesi seni çok sevmesi hoşuna gider mi? Ayrıca sen kıskançmısın ve onunla ilgilenirmisin yoksa mesafeli mi olursun ona karşı? Yoksa çok cana yakın mı?
Soran+1 yılcana yakın sempatik biriyim çok kıskançlık da yapmam sahiplenmesini de isterim
Cevap sahibi+1 yılTam benliksin. Ama kıskancımdır. Üniversite okuyorum. Senin yaşın kaç?
Soran+1 yılYa burdan olur mu bro bir git uyu
Cevap sahibi+1 yılAvustralyada yaşıyorum 2.10 metre boyunda 120 kiloyum neden olmasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel deneyimin oldu mu? acaba bakire izmirli kız var mı merak ediyorum?
02 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim
Cevap sahibi+1 yıliyi evlenmeden verme kimseye
Bende yakışıklıyım kendime göre ama ne yazıkki bende bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBende arıyorum hiç sevgilim olmadı yakısıklısın derler ama bulamadım :( tanısalımmı
00 Yorumlaortamına göre değişir , çok şımartmışta olabilirler seni.
00 Yorumlagüvenilmezsin çünkü kolay bıkarsın hakimiyet sende olsun istersin aldatma potansiyeli sende nebileyim işte güzelsin bide zaten aynı boydayız olmaz işte
06 Yorumla
Soran+1 yılaldatma ne alaka be kolay bırakma filan?
Soran+1 yılAl iste
- +1 yıl
valla canım ben sana şöyle anlatayım ne kadar iyi olursan ol kendine yakışılı birini arıyosun yakışıklı bulunca mesela ben bunu buldum daha iyisini bulurum diye bir rehavete kapılıyosunuz güzel kızlar böyle zenginsin bide imkanında var eğlenmek gezmek istiyosun falan bir süre sonra sıkılıyosun çocuktan sana yazan başka çocuklarada cevap vermeye başlıyosun oluyor ben sadığım falan desende biri sana yazınca ona cevap veriyosun sonra olan bizim gibi delikanlılara oluyor
Soran+1 yılsana kötüsü denk gelmiş ne diyeyim ben öyle degilim
+1 yılO bendede var hep istemediğim insanlar geliyor
10 Yorumla
+1 yılçünkü insanlar aşk aramıyor artık
10 Yorumlabende aynı kısmet heralde anlamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım ne güzel işte kaşar da değilsen gel tanışalım :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılince eleyip sık dokuyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz
- +1 yıl
o yüzden de yalnız olarak hayatın devam edecek büyük ihtimal
Böyle devam et kaşar olmaktan iyidir
10 Yorumlabulursun acele etme iyi olan kazanır sabret
10 YorumlaKarşıma böyleleri çıkmıyor
10 YorumlaAramaya çalışma karşına çıkacak çünkü elbet
00 YorumlaHer güzelin sevgilisi olacak diye birşey yok ki:D
02 Yorumla- +1 yıl
ne demek yokk
evde oturarak mı arıyorsun sevgili koca
02 Yorumla
Soran+1 yıldbdbdhdbb evet
+1 yılyüzünü bile göstermiyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacım burdan sevgili bulmak değil çünkü sizinle paylaşıp sormak
- +1 yıl
Hayat bu ummadıgın anlarda konuşmaya başlarsın aa o buymuş dersin
Talibin var ama senin istediğin gibi değil dimi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bazılarına bir bakıyorum iyi tipleri ama bir o kadar da firlamalar bazıları da iyi kalpli saf ama iki lafı denk getirip konusamiyor
Soran+1 yılKonuşmaları bozuk yani kitap okuma yok bir şey hakkında ortak fikir yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİzmir de eli yüzü düzgün biri mi var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılBiz de bulamıyoruz ama bekliyoruz bakalım.
00 Yorumla
+1 yıliyiliğinden iyi niyetinden olabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem