195 boyunda 95 kg kaslı kumral ortalamanın üzerinde tipi olan bir ekek etkileyici midir
bayanlar böyle birisi ile bir şeyler yaşamak ister misiniz
bayanlar böyle birisi ile bir şeyler yaşamak ister misiniz
kardesım bunu muhtemelen bayanlara yazdın ama bı abı gibi görürsen beni kusura bakma ama telefon numaranı yazıp stanbul ıcı bos vakıtlerınızde jigola hizmeti verilir yazmadıgın kalmıs kardesım kızlara karsı savunacak bırseyımız yok en kestırme bel altı dusunuyorsunuz dıye cıkmlarına sebep oluyoruz senın yaptıgın ıcme suyu ıhtıyacını karsılayacagın goletı kurutmak gıbı bısı :))
Benim boy 195 kilo 102 ve kızlar genelde. sorun ediyor uzun boyu konusmaya ya da başka şeylerde ilgileniyor lar ama. iş evlenmeye gelince boyu sorun edip kabul etmiyorlar
bence 185 denden sonra görüntü nahoşlaşıyo. uzayda kapladıkları yer o kadar fazla ki psıkomotor bozuluyo. bir seferin de 1.90 cıvarlarında birini tanımıştım hakikaten cok fit ve estetikti ama genel anlamda bana göre yanii söylediğim gibi. erkek için en ideal boy 1.85 i gecmeyecek
ben geçtim 192 olduk
195 olcağımıda düşünürsek napim intihar mi edim
165 bi sevgilim var burda okadar çok konuşmuşlarki boyu arakdaş kafam takılıo artık omzuma filan gelio görüntü çok mu vahim:D
insan kendinde olmayanı beğeni zaten küçük şirin tam sevilesi
bana göre küçük tabi 165 :D
bende zaten en fazla 175 filan isterim sevgilim le boy sorunumuz yok
1.84
Ne 1 eksik ne 1 fazla o kadar
Yanılma payın olmalı böyle hep mükemmel hep mükemmel nereye kadar ama
Cevap
5Cevap
dış güzelliğe değil iç güzelliğe bakarım diyenlere inanmıyorum.Sen onun içini nereden bilicceksin.Dış görünüşünü beğenmeden de tanışmak istemezsin.Ama gelelim sorunu tarif ettiğin sekilde bi erkekle tanışıp onu tanıdığım zaman huyunuda az çok anlarım ve huyu 5 para etmeyen 195 boyundaki kaslı erkeği napayım
1.95 çok. Hormonlu gibi ne o öyle 1.85 en fazla.. İyidir :D
Aslında erkekte 1.85 1.87 çok ideal bir boy
herşeyi oturuyor ve güzel gözüküyor.
1.90 dan sonrası ağaç dalı gibi gözüküyor
3 4 cm uzaktan baksan fark bile etmesin o kadar fark ediyormu ya
1,95 boya kız nasıl bulacağız. Trogüller bile isyankeş.
omzuna gelen kız zaten 165 170 arası olur kötü mü durur
10 cm topukluyuda hesaba kat
mükemmel olmadı mı:D
kumraldan sonrasını hatırlamıyorum .d hadi bir de gözleri yeşil olsa de .d oyş
açık kahve ?
kaslıyı fit yap ileride oda olcak
yok
sevgilim 190 ve 80 kilo benim boyumda 158 .yolda herkes kikirdeşip dursa da çok iyi anlaşıyoruz her konuda
1.75 üzeri kızları tercih edeceksin bulabilirsen
kızlarımızın boyu genelde standart ölçüde
Boyu çok uzun ama diger özellikleriyle onu da kapatabilir :)
sevgilimin boyu 1.95 di ben de 1.57yim. ünlemle nokta gibi olsak da iyi bir ilişki olmuştu. önemli olan kişilik bence. dediğin özelliklerine kişiliğini de eklersen niye tercih edilmeyesin ki? hem erkek dediğin de uzun olmalı :)
oh yeeeee :D Süper süper süper isterim ölürüm biterim :D
1.92 yim adonisim var.
bu devasa bişey olsa gerek:/ çok uzun ya
ne gibi seyler hocam?
Elmalı Turta noktayı koymuş. Onu dinleyin
hep tutturuyorum
utangaç smly
çok fazla uzunsun be abi :)
180 ve 71 kilo bence gayet uygun :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar