Bir kız tanımadığı bir erkeğe bakıyorsa, erkek nasıl tanışmalı?
İlk hamleler nelerdir? Daha çok 1.agızdan öğrenmek istiyorum. Detay yazarsanız sevinirim
İlk hamleler nelerdir? Daha çok 1.agızdan öğrenmek istiyorum. Detay yazarsanız sevinirim
sana düşen görev giyinişine özellikle parfümünü eksik etme temiz giyin dış görünüşün iyi olsun. diyelim cafede bakışıyosunuz yanında sandalye var ve sende oraya gidip bi arkadaşım gelicekte bu sandalyeyi alabilirmiyim diye sor sonrada kız kalkmadan ekildim galiba he bu arada ben ... diye tanışma başlar zaten yolda yürürken karşılaştınız diyelim çarpıp çok özür dilerim dalmışım işte kusura bakmayın gibi sözler söyleyip gir konuya yani nerde bakışıyosanız oradaki konu ayrı
Sende ona bakk gulumse gulumsuyorsa merhaba de..
sonra sonra not.edeyimm...
sonrası ya hastanelik ya karakolukk ya da elele mutlu aşk yolu :)))
kalsin almiyim buranin karakollari aynasiz degil cemekansiz :)))
Sende ne pesimist çıktın kuş :) belki mutlu aşk olcak biz çıkcaz kerevetine:))
hazirsin kerevetime cikmaya karakol dayagi yiyecek olan benim ama :))))
Sana bişey olmaz teşkılattan berkaya selamımı söyle :)))
öncelikle rahat ol. Kendini kasmana gerek yok. Sonuçta karşı tarafın senden farklı bir yanı sadece karşı cins :)) doğal davran, samimi ol yani içten konuş yapmacık hareketlerde bulunma. Sakı yok benden etkilensin diye şekil yapıyım diye fevri davranışlarda bulunma, konuşkan ol, onun yüzünü gülderecek şekilde konuş. Zaten konuştukça konu konuyu açar zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
soruyu soran kişi sen isen eğer cevabım ''boşa uğrama tanışamazsın''dır
ne söylediğinden çok , nasıl söylediğin önemlidir çünkü
eğer cesaretin yoksa
ya gidemeyeceksin ya da gitsen bile sesin kısılacak falan...
Sameul Beckett in sözü ile topu diğer üyelere atıyorum :))
'' Hep denedin hep yenildin olsun yine dene yine yenil ama daha iyi yenil ''
Cevap
9Cevap
Kız sana gerçekten bakıyorsa seninle ilgiliniyor demektir. Kız yalnızken yanına git.
"selam, ne zamanıdır seni görüyorum. Aslında bu şekilde tanışmaya gelşmek bana uygun değli ama başka türlü bir tanışma imkanımız olmadı, Ben bora" de elini uzat..
gerisi gelir zaten :))
allahım burda da mı bora.vay arkadaş ne şeytan tüyü varmış adamda .. gerisi gelir zaten :D ama arkadaşın yorumuna katılıyorum bi kız boşu boşuna bakmaz bi kaç defa bakıyorsa gerisi gelir zaten:))
Bırakın gülümseme olayını bu olay yüzünden rezil oldum 1 kez ... Kızın biri bana bakıyordu gülüyordu ve dikkatimi çekti bende ona bakmaya başladım tebetsüm ettim sevimli gülücükler gönderdim sonra yanıma geldi kalbim duracaktım bana ne dedi :( ne gülüyorsun aptal aptal dedi bastı gitti ... Adi kız o günü hiç unutmadım rezil oldum ağızımı açamadımmm
mutlaka klasik erkeklerden farklı yaklaş. onu güldürerek, espriyle vs hoş ve eğlenceli olsun yaklaşımın :)
yanına yaklaşır size baktığını farkettiğinizi sizinde ona karşı bişeyler hissettiğinizi söyleyip tanışmak istersiniz.
kızı yalnız bul baktığından kesin emin ol ve MERHABA:)
sadece bak bazen gözler konusupta anlatamıycağın seyleri anlatır karsındakine..
Ortak bir konudan konuya girmelisin bu da önemli Artı puan kazandırır
hoca her bakanlada tanışmaya calışma öylesine bakıyorda olabilir her gün sürekli bakıyorsa git konuş derim
bakışını atcaksın mesajı verceksin tepkilere bakıcaksın duruma göre yolunu sececeksin.
parka ne kadar gidiyorum bana bakıyor arkadaşlar bana bir şeyler söyleyin kafayı yiyicem
Onu yalnız yakaladığın bir anda birşeyler içmeye davet ilk önce
GÖZLERİNLE gözlerine gözlerini kırpmadan bak..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar