O kadar mutsuzum ki. Okuldan çıktım ve beş çikolata yemem bir kahve içmem ve bir film izlemem bile beni mutlu edemedi. Ben sessiz bir kızım kimseye bir zararım dokunmaz birisi bana hakarette etse susup onu ciddiye almamayı uygun görürüm. Bağırıp çağırmak bana göre değil. Evet sinirden deli oluyor ve duygusal anlamda kendime zarar veriyorum. Sınıftan üç erkek arkadaşım ismimle dalga geçiyorlardı hep.. Komik bir ismim yok sadece biraz siyasi çağrışım yapıyor diyelim. Ve ben aldırmıyor hatta gülerek karşılık veriyordum. Ama bugün kalbim o kadar kırıldı ki göstermeden ağladım sınıfta. İnsanlar saf olduğumu onlara cevap vermekten aciz olduğumu zavallı olduğumu düşünüyorlar. Belkide öyleyimdir. Ama inanın böyle olmaktansa ölmeyi tercih ederim. Çok kırılıyorum hayatım mutsuzluklarla dolu kimse beni sevmiyor. Ne yapmalıyım durumu gördünüz bana biraz hayat dersi gerek aslında...
Cevabın nedir?
Neye kırılmışsan açık açık ama kibar bir biçimde seni kıran insanlarla konuşup neden böyle davrandıklarını sorabilirsin ama dediğim gibi kibar bir şekilde. Ve bir arkadaş çevren olsun istiyorsan ve sessiz biriysen sevilmen biraz zor. Ama yine de en azindan insanlara guler yüzle yaklaş mesela sınavdan sonra sınav nasıl geçti diye sor birisine. Bir iki bişey sor devamı zaten gelir. Bendede vardi ayni sorun fakat bu seneki arkadaşlarımla çok iyiyim çünkü onlar herkese iyi davraniyo sessize de konuşkanada ve onlar bana sıcak davrandığı için bende açıldım şimdi çok iyiyiz. O yüzden sende biraz acilmalisin seni pisirik biri olarak gordun leri icin dalga geliyorlardı buyuk ihtimalle :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse olmasa da,sen varsın,bir bireysin.Kendi hakların,zevklerin,duyguların var...kimseye ihtiyacın yok(Allah müstesna)
Bunu kabullen ve kendine saygı duy/dimdik bi'kız ol,anlaştık mı:)?69 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım:)
Kendine güven,kimseye at gözlüğü ile bakma...gerektiğinde onların hatasını görmeyi bil ama özellikle kendi adımlarını iyi takip et ilerlemek için:)
Yeni adımların sağlam olsun,olmasın sana güveniyorum,istedin,yapacaksın inşaallah;bunu yapabilen insanlar da bi'zamanlar bildiklerinden bi'haberdi...zamanla daha da ilerleyeceksin.BAŞARILAR:)
Soran+1 yılAh karakterimden vazgeçmek istemiyorum kaba olmak insanları kırmak istemiyorum sadece biraz olsun hadlerini bildirebilmek isterdim umarım olacak umarım... Kendime güvenim yok ki. Kimsem yok benim kimsem. Bir ben varım.
- +1 yıl
Hayır hayır...sakın ha sakın böyle konuşma.Bazen insanlara haddini bildirmek gerek,zalimi cezandırmamak mazluma zulümdür/bunu iyi bil,haddini bilecek herkes.
Kendine sürekli içten telkin ver;yapabilirim,şu adımı da atsam olacak,yapanlar nasıl yaptı ben neden yapamayacakmışım gibi:)
Sana bi'de kitap ismi vermek istiyorum,lütfen en kısa zamanda oku,muhteşem ötesi ve bu konuda fayda sağlayacak sana;Muhammed Bozdağ-Düşün ve Başar
Güçlü kelimelerden yardım al;inanıyorum,güçlüyüm,yapabilirim,mutluy - +1 yıl
Beynin sen ne dersen,ona inanır:)
Soran+1 yılKitabı en kısa zamanda edineceğim çook çoookk teşekkür ederim tüm yorumlarınız için :)
- +1 yıl
Rica ederim,rahat tut güzel gönlünü:)
- +1 yıl
Teşekküre de lüzum yok,bi'kez içinden gelerek Allah razı olsun desen yeter bana:)
Soran+1 yılAllah razı olsun :)) İlk defa size kullanıyorum bunu :)
- +1 yıl
Bundan sonra herkese kullan güzel kardeşim,kendin için istediğini kardeşin için de istemek gerektir:)
Allah'a emanetsin:)
İnsanların hakaretlerine karşı gülüp geçebilmek acizlikten ziyade bir erdemdir bana göre. Güç dediğin şey biriyle tartışmaya girerek gösterilecek bir şey değildir. Güç dediğin şey dimdik durmak ve onurlu bir hayat sürmektir. Bir insanın kişisel özellikleri veya ismi hatta dış görünüşüyle dalga geçmek insanın kendindeki acizliğin göstergesidir. Bunlara takılmaman çok onurlu bir davranış. Bu gün hüzünlenmiş ve ağlamış olman acizlikten değil taşıdığın kalbin hala duygu denen şeyi bilmesin dendir. Seni takdir etmekle beraber 5 çikolata yediğin için yuh diyorum :) Şeker komasına mı girmeye çalışıyorsun. Yapma bir daha. Mutlu olmak için gülümse yeter. Çikolataya gerek yok :)
611 Yorumla
Soran+1 yılmidem çok bulandı zaten yediğim için:D Babam aradı telefonda konuşamadım ağrıdan. Ayrıca söylediklerin için teşekkür ederim keşke herkes böyle düşünebilse..
Soran+1 yılbir daha yeme mi? Çikolata mı? Ama ama o yenmez mi dünyanın en güzel şeyii:D
Soran+1 yılEvet hiç bu kadar çok yememiştim:) 55 kiloyum boyum 1.70 üstü hani üflesen uçacak gibiyim zaten kilo sorunum yok ya aldım birsürü eve doldurdum:D Sinirlendikçe yedim ama cdden çok kötü oldum sonraa:)
Soran+1 yılistekleriniz benim için emirdir doktor bey..:D
Soran+1 yılokuldan çıkarken nerden bulayım baklavayı:D Çikolata 75 krş:D
Soran+1 yılsağlık olsun:D
Ben de biraz öyleyim takma kafana hepsini toplasan 1 avuç salakdan başka bir şey cıkmaz
önemli olan senin kendini bilmen seninle dalga gecen bir avuc aptal 2-3 yıl sonra bir insanın batabileceği en dip çukurda en karanlık mahzende olurken sen altın saolonda en yüksek yerde olabilirsin Vallhala awaits me de gec :)sonunu bağlıyamadım ama olsun at avrad amon amarth:)22 Yorumla
Soran+1 yılsenin düşünmen şuraya şu kadar uzun yorumu atman yeter:) teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
+1 yılmerhaba kendimi taktim edeyim
ben : gerçek
en güzel yönüm : dilim
özelliğim : laf ebesiyim ve daha fazlası
hayran bırakan yönüm : EL ALEM denilen grubu hiç takmayışım
sana vereceğim akıl dil onu kullan şap diyipg*tet ikinciye susar konuşmak sanattır herkezde 29 harf var kimi bunla kendini rezil eder kimi vezir .28 Yorumla
Soran+1 yılevet böyle olmam gerektiğinin farkındayım. İnsanları ne kadar insan yerine koymazsan o kadar etrafında pervane oluyorlar buna %100 eminim gözlemledim:)
- +1 yıl
aynen öyle :) kaçan balık kovalanır misali . kendi düşüncelerini yaşa içinde tutma en basit örneğini verim insanlar beni eleştirirler ama sonra benim yaptığımı yaparlar . kimse bulunmaz hint kumaşı değil beynine format at ve hayatını biçimlendir .)
Soran+1 yılbunu yapmaya karar verdim bugün. Ama hemen başarabilecek miyim bilmiyorum.:)
- +1 yıl
istemek başarmanın yarısıdır savaşmak kazanamasan da kazanacağına inanmaktır .) sen bunu başarırsın :) hangi burçsun .
Soran+1 yılAkrep
- +1 yıl
azimli bi burçsun kızca zaman kızmayıp hiç beklenmedik anda saldıran akıllı bir burç yeni hayatın da başarılar diliyorum :)
Soran+1 yılÖyle olacak inan bana öyle olacak en sonunda sabır tükeniyor en beklemedikleri zamanda hepsini silip atıcamda. İşte...
- +1 yıl
kendine güven ve inan tek bi arkadaşın olsun sağlam olsun ben insanlara yol verdikçe değerim arttı kendimden uzaklaştırdıkça paha biçilmez oldum . kurallarını prensiplerini sen belirle yoksa bi kuralın prensibin artık olsun .
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben seviyorum:) şaka bir yana da benimde öyle uyuz olduğum kişiler var.aynı yerde çalıştığım.kulağımda bir sorun var bazen az duyuyorum.her seferinde buna gülmelerine uyuz oluyorum.insanların rahatsız olduğu bir durumdna dolayı bunu geyik muhabeti yapmalrı gıcık.
ama ben takmıyorum.değer vermediğim insanların benim için ne düşündüğü umrumda değil.sen değişme.sakin sessiz ol.boşver33 Yorumla
Soran+1 yılSorun ne biliyor musun. Yakın arkadaşımda onların tarafında oldu. Asla yapmazdım bunu ona asla..
Cevap sahibi+1 yıldemek ki düşündüğün gibi yakın değillermiş.o yuzden sorun etme.sen kimseye kendini ispat etmek ya da seni sevmeleri için sevmediğin şekilde davarnmak zorunda değilsin.sen özelsin her insanın olduğu gibi
Soran+1 yılçok çok haklısın teşekkür ederim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan sen ve senin gibi olanlara sesleniyorum sizle kimse dalga geçemez kimseye kendinizi ezdirmeyin karşılık verin onların size böyle yapmalarına hakkı yok,bir kişi bir kızın ismiyle dalga geçiyorsa yada fizikiyke ilk önce o erkek kendi fizikine açsın baksın kmde fazlalık var görür bnce o erkekler seni kaşar yerine koyuyor ...
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİsmini söylermisin merak ettim dalga geçmek için deyil..
Soran+1 yılne kaşarlığımı görmüşler asla küfür etmem benim hiç sevgilim bile olmadı..
Cevap sahibi+1 yılNe güzel hiç sevgilin olmamış demekki temiz bir kızsın onu çekemiyorlar snle dalga geçiyorlar sende tepki vermeyince daha çok taki istediklerini alana kadar senin yerinde olsan bir erkek arkadaş bulurum bu 3 erkegi öldürene kadar dövdürtürürdüm...
Cevap sahibi+1 yılİsmini çok merak ediyorum olumlu şeyler seni mutlu etmek için ismini söylermisin?
Birde yaşadıgın yeri okulunu merak ediyorum?
Soran+1 yılÜlkü ismim. 17 yaşındayım. diğerleri bende kalmalı:)
Cevap sahibi+1 yılÜlkü ismin çok güzel ülkü çok güzel anlamdır erkekler için ben ce senle dalga geçenler fırlama olsa gerek...ülkü bu siteye 18 yaşından küçükler giremiyor sanırım nasıl girdin?:-D
Soran+1 yılgirdim işte aralıkta ocakta 18 olucam ben söyledim kıyak geçtiler bana
Cevap sahibi+1 yılİyi hadi bakalım ülkü nerelisin? Ben 06
Soran+1 yılyok onu söylemeyeyim şimdi:)
Ergen dertlerine bak sen,bak sana hayat dersi lütfen linkteki videoyu tamamen izle ondan sonra bunların dert olup olmadığını düşün.
https://www.youtube.com/watch?v=sry-YwTm5_A
110 Yorumla
Soran+1 yılKüçük detaylar büyük sorunlara sebep olabilir. Uyku uyuyamıyorum kalbim ağrıyor anlatabiliyor muyum? Ergen derdi değil hayatım boyunca peşimde gelecek bu karakter benim. Birsürü dert var dünyada evet bu belki küçük. Ama küçük diye görmezden gelecek değilim hayatımı etkiliyor
Soran+1 yıleksiyi ben vermedim...
Soran+1 yılama artıyı verdim şimdi:) yorumun için videoyuda izledim.
Soran+1 yılvideo çok güzel inanılmaz etkileyici. Bunlar dert değil belki haklısın hala yaşıyorsam umut vardır. Hala yaşıyorum ve yoktan kendime acı çektirmek istemiyorum sizlerden akıl istiyorum ne yapmam konusunda
- +1 yıl
Ergen derdi dediğimde kızıyorsun belki ama şu an kızıyorsun yaşın ilerlediğinde seninle alay edenlerin aslında bir b.k olmadıklarını gördüğünde diyeceksin ki ben bu b.k lar için mi kendimi bu kadar hırpalamışsım. Bu dediğimi unutma bu şekilde olacak. Belliki onlardan daha zekisin peki daha zeki olduğun halde neden 3 kuruşluk bir b.k etmez insanların tavırlarını takıyorsun. Takma onları hedeflerine odaklan.
Soran+1 yılSaf dedi bana. Safmışım. Mutsuzluktan onları dinlemiyordum bile. Kendi aralarında gülüşüyorlardı bana bir soru sormuşlar anlamadım çok safsın dedi. Yani ne yapsam bilemiyorum. Aptal olmadığımı biliyorum ama aptallık yapıyorum herkese bu kadar yüz vererek...
Soran+1 yılhaklısınız. Kırgınım sadece herşeye işte..
küçük şeylerden mutlu olmayı dene yenı aktıvıteler bul ve kımseyı aldırmamaya devam et senınle aynı duyguları yasayan bırıyım sen kız ben erkek ama anlattıkların aynı ben :D
16 Yorumla
Soran+1 yılKalbim kırık yarın yine onları göreceğim nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
sen nasılsın öyle davran kendını kımse ıcın deıstırme... ben unıye gıttıgım de unı de benımle dalga gecen yuksek sesle ınsanlar var ve ben hala aynıyım zamanda kımın ne oldugu bellı oluyor ... emınım kı anlayacaklar bu er yada gec olur sunu unutma hayat senın...cızgılerın neyse sınırın neyse bırak oyle kalsın deıstırme...benımle dalga ecen kızlar sımdı tek tek ozur dılıyorlar cunkı her ınsanda vıcdan vardır
Soran+1 yılbenim arkadaşlarımda özür dilemek istiyorlar. Ama ben haketmiyorum kimseye bir zararım yok her zaman böyle yapıyorlar ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımda biraz olsun insan yerine koyulmalıyım bilmiyorum..
- +1 yıl
aynı kompleksı yasıyorum senınle bırısı benden ozur dıleyecek oldumu utanırım ve mutevazılıgın dıbıne kadar ınerım fakat bazı yerlerde mutevazılıgını koruyarak bır seylerı olacagına bırak mutevazılık cok buyuk bır hazınedır o zengınlıgını kaybetme... aslında takdır etmek de lazım
Üzülüyorsun demek... hahaha ... Tanrının seni sevmediği ihtimalini düşün. Acıya odaklan! Hayatının dönüm noktası
29 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani dönüm noktası? Değerlendirmeli miyim bu durumu
Soran+1 yılPeki öyleyim. Bilmediğim birşey söylemedin ama sen bana
- +1 yıl
Soran
Peki öyleyim. Bilmediğim birşey söylemedin ama sen bana
İşte bu. İşte bunu farket. Eğer bunu biliyorsan sen serbestsin demektir. Artık sen bir kukla değilsin. Çünkü sen farklısın. Çünkü sen busun. Ve sen Vezirsin. Sen mükemmel değilsin ki yaralarına acıyorsun. O yüzden yaradan korkma... Yaralamaktan asla... Umarım anlamışsındır olayı
Soran+1 yılBen yaralanmaktan korkuyorum.. Maalesef korkuyorum. Arkadaşına yanlış kopya verdide düşük aldırdı diye bile dert eden birisiyim ben.. Of elimde olmadan yapıyorum hepsini. Ama biliyorum bir hiç olduğumun farkındayım. Onlarında bir hiç olduklarının farkındayım. Ben sadece havalara girmiyorum onlar gibi. Kimseyi kendimden alçak veya yüksek görmüyorum.ONLAR kendilerini görüyorlar... Canımı yakan bu
Soran+1 yılBen nasıl yakıcam canlarını. Yarından itibaren eskisi gibi davranmayacağım hiç birisine. Asla her dediklerine gülmeyeceğim. Gerçekten hepsi çok yüz buldu
Soran+1 yılgüzelmiş.. Teşekkür ederim
Üzülme bu bir dönem geçiş dönemi ergenlikte genelde olur böyle şeyler zamanla bu sessizliğinden eser kalmaz bence...
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok küçükken okula başlamadan önce bile çekingen bir çocuktum. Hep var olacak sanki bu korkuyorum..
+1 yılseni herkesin sevmesindense etrafında gönlünce seven muhakkak birileri vardır ve bu insanlar sana yeter zaman zaman herkes bu düşüncelere kapılabilir ama şunu unutma ki iyiler saf görünsede her zaman kazanmışlardır...
12 Yorumla
Soran+1 yıletrafımdaki canım dediğim arkadaşımda bugn onlarla bir oldu benimle dalga geçti. İnanamadım ya çok mutsuzum en çok bu yıktı beni
- +1 yıl
demekki canım diyebileceğin biri değilmiş o arakdaşını tanımış oldun
Bence onlar hep senin üstüne gelecektir ve seni yıldırmaya devam edecektir sana diyeceğim sakın yılma onlar ne yaparsa yapsın gül o zaman onlar mutsuz olacaklar ve sinirden ölecekler bizzat kardeşim tarafından denendi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaşım bile ben mutsuzken benimle dalga geçen beni ağlatan erkeklerle birlik olup gülebildi ben çok kırıldım..
+1 yılBen de boyleydim lisede adimla dalga gecerlerdi adim guzel gurur duyuyorum.Karsilok veremezdim senin gibi ben de ama lise bitince oh be dedim sonunda:)
Sorun şu insanların anlayışsiz olmasi simdiki cevrem ise iyi:) Uzulme senin de duzelir...12 Yorumla
Soran+1 yılesas beni üzen arkadaşımında ona asılan bir erkek karşısında direk benim sorunumu önemsemeden benimle dalga geçmesi oldu. Diğerlerini zaten umursamıyordumda o koydu. Demek böyle olmamak gerekiyor. Demek iyi kalpliysen üzülmeye mahkumsun
- +1 yıl
Beni ekle istersen arada dertlesiriz.
+1 yılKendimi insanlar arasında dışlanmış gibi hissediyorum ne ikili ilişkiler de ne sosyal arkadaşlık çevresinde başarısızım hiç kimse beni sevmiyor ne yapsam bilemedim her gün her gün kalk sabahın köründe işe git gelecek kaygısı en önemlisi de piskolojim haddinden fazla bozuk psikiyatri ye gitsem çözümü olmayacak kadar umutsuzum Google’dan yardım arıyorum artık neden kimse beni sevmiyor diye her saçma sapan açıklamalar insanlar ile konuşurken ne kendimi anlatırım ne dinlememezlik yaparım kendi sorunlarım varken bir başkasının sorunu olunca sanki ben dört dörtlüğüm her açıdan dünyanın piskolojikmen kurtarıcısı benmişim gibi yardım ederim ama orta da kalan benim 🥺
00 Yorumla
+1 yılBence seni mutlu eden insanlarla gezmelisin seni üzenlerdende uzak durmalısın.Bir gerçek daha var ezdirme kendini sesini çıkartmalısın cevap ver biri bişe dediginde susarsan ezerler ve bunu istemezsin degil mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl yapacağımı bilmiyorum öyle sert biri değilim istemeden ezdiriyorum kendimi. Allah kahretsin bu kelimeyi duymak bile midemi bulandırıyor yaşamak bana neler hissettiriyor bilemezsiniz. En yakın dediğim arkadaşım bile bugün ben mutsuzken beni takmadı. Hatta oda kalbimi çok kırdı çok. Ne yapmalıyım uzaklaşmalı mıyım? Başka bir arkadaşımda yok nasıl ders verebilirim ben bunlara
- +1 yıl
Uyanık biri ile arkadaş olabilrsin.Her insan kötü degildir insanlar menfaatleri oldukça iyidir.Biraz ders almalısın akıl hocası tutabilrsin ezdirme kendini
Soran+1 yılakıl hocası tutmakta yenilişi kabul etmek değil mi? Kendi kendime bu bataktan kurtulmak istiyorum
- +1 yıl
Akıl hocası tutmak niye yenilgi olsun.Bilmemek degil ögrenmemek ayıp demişler.Yinede karar senin kararın saygı duyarız
Soran+1 yılnerden bulacağım nerden edineceğim ailemle aram kötü ayrılar zaten daha 17 yaşındayım ve yani akıl hocası diye birşeyde hiç duymadım
- +1 yıl
Eklersen konuşalım fikir verebilirim sana sorularına yardımcı olabilirim arkadşaım
+1 yılBu şarkı sana hediyem olsun dinle..
https://www.youtube.com/watch?v=9nW1EEZFTfI
14 Yorumla
Soran+1 yılMilyon kere dinledim ama bir kerede senin için dinleyeyim:)
- +1 yıl
Hiç birşey güzel kalbinden daha önemli değil takma kafana
Soran+1 yıltakılıyor işte.. Şu soruyu sorarken bile ağladım
- +1 yıl
:(
Bisey diyim mı sana bırak boyle kal hep olurmu sadece biraz girişken olmaya çalış sosyalleş yani
18 Yorumla
Soran+1 yılzaten değişebileceğimi sanmıyorum. Yarın yine o lanet sınıfa o insanların arasına gideceğim. Bu sınıftan kurtulsam üni. ortamındada bunlar gelecek başıma her zaman aynı şey oluyor bıktım inan kendimden bıktım
Soran+1 yılsevgilim yok. Hiç olmadı. Bilmiyorum kimseye yanaşamıyorum artık bıktım üzülen olmaktan. O kişide beni üzerse diye korkuyorum nasıl bu kadar ürkek çekingen olabildim bilmiyorum ya
Soran+1 yılettiremiyorum zaten. Artık dayanılacak yanı kalmadı bunun
Soran+1 yılZaten yalnızım ben yani yaptığım şeyler bunlar.. Onu seçtim çünkü kendime değer vermiyorum daha ben. Başkaları nasıl değer versin..
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. sana bi odun lazım ezdirmekendine eziyet ettirme güçlü ol.
18 Yorumla
Soran+1 yılya ama karakterim böyle gerçekten sert birisi olamam. Kimseye bağırmak kaba davranmak istemiyorum. Biri bana davranınca müthiş üzülüyorum ya anlatamam çok mu safım neyim of kahretsin
Soran+1 yılevet.. işe yarayabilir
Soran+1 yılbiliyorum of of neden daha normal bi insan olamadım sanki
Soran+1 yılonlar seni değil sen onları dışlıyorsun de tam olsun:D
+1 yılsen bence layık oldugun yerde degılsın bu yuzden boylesın bana gore etrafnda kı cogu ksıden cok daha ıysın
112 Yorumla
Soran+1 yıliyilikten kaybediyorum. Yemin ediyorum her gün kalbim ağrıyor
- +1 yıl
kesınlıkle ıyıler ıcın ayrı bır dunya yaratılmalı
Soran+1 yılbenimde hatalarım oldu ama insanları kırmaktansa kendim kırılırım daha iyi. Kimse bana bu şekilde davranmıyor artık dayanamıyorum o kadar mutsuzum ki sadece benim onlara insan gibi davranmam karşısında kendilerini neden benden üstün görüyorlar anlamıyorum ki
- +1 yıl
sorun sende degıl kı sorun ınsanlarda sen yanlıs brsey yapmıyorsun
Soran+1 yılyarın okula gidince nasıl davranmalıyım onlara? Yakın arkadaşımdan uzaklaşırsam yalnız kalırım berbat gnler beni bekler. Ama uzaklaşmassam kırılan gurur parçacıkları her gece batar kalbime
- +1 yıl
ben hep soyle derdım kımse benden daha ustun degıl bu okulda bulunan kımsenın malı da degıl burası
yanı sen herkesle esıt durumdasın gıt dersıne gır derslerını dınle kantınde gıt bı cay ıc tost ye otur dusun derslere kafa yor o embesıllerle moralını bozma
Soran+1 yılbozulmayacak gibi değil. Her gün ismimle dalga geçiyorlar her gün.. İlk defa olmuyor bu daha öncede çeşitli nedenlerle beni küçümseme hakkını görenler oldu kendisnde. Ama buna izin verdiğim için ben suçluyum kimse dğeil...
- +1 yıl
ısmın ne merak ettım gercekten dalga gecen ınsanlar zayıf ve basıt ınsanlardır ne hayat bırıyle dalga egcerım nede gecılmesıne musade ederm ama sen br bayansn yapacakların sınırlı bu yuzden erısılmez ulasılmaz ol duyma hıcbsey bılkı sen en ıyısısın
Soran+1 yılülkü adım.
- +1 yıl
yuhh bu ısme mı dalga gecıyorlar :S zeka sevıyesı sıfırın altında eksı otuz bıle degıldır onların emın ol
Soran+1 yılülkü ocakları flan diyorlar ama sürekli diyorlar sürekli...
- +1 yıl
:))) onlar emın ol gerızekalı sen onlardan olma bosver ıcı bos ınsanlarla aynı ortamda oldugun ıcın uzul sadece
+1 yılTeoman - Doktor Şarkısını Dinle.. Kendini Bulacaksın...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeoman :) En sevdiğim sanatçıdır o şarkıyı ezbere bilirim:) Kendimide buldum zaten her dinleyişimde..
- +1 yıl
Eskiden Bende Kendimi Buluyordum O Şarkı da... O Yüzden Aklımdan Çıkmaz...:)
+1 yılTakma canım. İnsanlar umursadığım görünce daha fazla yaparlar. Kimse seninle alay edemez tatlım. Ben de içe kapanık biriyim. Ben hep konuşmaya çabaladıkça beni sohbetlerine almazlardı. Şu anda farklımıyım hayır çünkü artık arkadaş bulmaya uğraşmıyorum. Ailene ve sevdiklerine sarıl canım . Onları da hiç kaale alma. Çatlat onları
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yazdım umursadığını
- +1 yıl
Abimin eşi bile yapıyor yapacağını. boş ver yapsınlar. Sığ denizlerinde boğulurlar o kadar
Onlara sor neden böyle davrandıklarını eğer kötü cevap verirlerse demekki onlarda sorun vardır unutma böyle insanlar beş para etmezler sen dimdik dur ezdirme kendini kimseye
00 YorumlaSabır herşeyin ilacıdır sabırla bekleyeceksin...
13 Yorumla
Soran+1 yılNeyi? Şu yaşıma kadar hep böyle oldu üzülmekten sıkıldım ne yapmalyım nasıl davranmalıyım bıktım artık
Soran+1 yılpes etmiyorum değişmek istiyorum yeniden başlamak istiyorum
BEN İNTİHAR ETMEK İSTİYOM AMA ANNEM İÇİN EDEMİYOM BİKERESİNDE SABUN YEDİM YİNE ÖLMEDİM
00 Yorumlabiraz sakin ol ve yaşın kaç onu söyler misin bana
08 Yorumla
Soran+1 yıl17..
Soran+1 yılBugün çok üstüme geldiler. Ve en yakın arkadaşımda ona asılan erkekle bir olup benimle dalga geçti. Yapabildi bunu bana.. Ben onu her zaman korurdum ama ben onun umrunda olmadım
Soran+1 yılÜlkü
Soran+1 yılama dalga geçiyorlar işte. Ben severdim ismimi artık utanır oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yılcazgır olmayı dene
14 Yorumla
Soran+1 yılkarakterim öyle değil yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbunu bilmelisinki bu devirde sezsiz sakin insanlar kendine yer bulamaz
Soran+1 yılyer bulamıyorum zaten.. Ama başka türlü olmakta istemiyorum. Böyle kalıp biraz herkese haddini bildirmek için cesarete ihtiyacım var gibi
Cevap sahibi+1 yılkendine güven,asla kimseyi kendinden üstün görme.,yapmak istediyini yap tabii yerinde.Cesaretli ol korkma
+1 yılbenıde kımse sevmıyor yapack bısı yok sanırım
00 Yorumlairtaba geç benlen
10 Yorumlabana ulaş lütfen
00 Yorumla
+1 yılokumadım ama üzülme hayatım :(
13 Yorumla
Soran+1 yılokumaya üşendiğin gibi yorum yazmayada üşenseydin keşke hayatım.
- +1 yıl
başlığı okudum durumuna üzüldüm hayatım :(
Soran+1 yılanladım
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri