Önce "Abim olarak görüyorum" diyip sonra ??

Evet arkadaşlar bir kız var benden 2 yaş ufaktı. Kız kardeşimin arkadaşıydı bize gelip gidiyordu felan yaklaşık 1. 1.5 yıldır tanışıyoruz. Erkek arkadaşı vardı ve ben de hoşlandığımı söylemedim. Ayrılmalarını bekledim. 2 Hafta önce ayrıldılar ekleştik facebookdan konuşuyoruz herşey iyi hoş.

Konuşurken birden bire bana " Neden sürekli benimle konuşmak istiyorsun? " diye bir soru sordu ve ben de hoşlandığımı ilgi gösterdiğimi ima edicek şekilde bi mesaj çektim. Görüldü yazıyor fakat cevap vermiyordu. Cevap vercek misin ? yazıyorum yine cevap vermiyordu. Sonra birden bire mesaj attı. " Ben seni abim olarak gördüm o gözle bakmadım hiç üzmemek için mesaj atmadım sana" şeklinde. Eyvallah dedim yazmadım o dakikadan sonra. Sonra bugün kendi tekrar yazdı ve muhabbet etmeye çalışıyor. Geçiştirici cevaplar veriyorum konu buluyor muhabbeti derinleştiriyor. Arkadaşlarıma sordum seni üzmemek için yapıyor dediler.

Sizlerden de cevap bekliyorum.

Bu kız benden hoşlanıyor mu yani fikirleri mi değişti? yoksa üzmemek için mi muhabbet ediyor ?
Önce "Abim olarak görüyorum" diyip sonra ??