Olabilitesi Nedir?

Geçen hafta bir arkadaşımın çağırmasıyla İstiklal'de bir geceye katıldım ve çok hoş bir çocukla tanıştım. Amerikalı kendisi. Sabaha kadar muhabbet ettik. Sabah olunca kahvaltı ettik ve benim işim vardı metroya binip gittim. Kendisi de İstanbul'u gezdi. Akşam buluşacaktık sonra bir kontrol ettik ki ertesi gün uçağı sabah saat 4'de. Hal öyle olunca facebookları aldık ve vedalaştık. Bana Amerika'ya gel dedi. Ben de "çok uzak yaa" diye geçiştirdim.

Sonra bir haftadır mesajlaştık. Bana "çok güzelsin" demişti. Öpüşmüştük ama ben fazla ileri gitmek istemedim. O da mesajında "benimle oynuyosun" demiş. Ben de " yarın gideceksin ki" demiştim. Şimdi ben mesajlarda Ben "ne zaman bu tarafa gelirsin" diye sordum. Bu mesaja henüz cevap vermedi ama facebooka fotoğraflarını koydu "herkese teşekkür ederim yine gelicem" dedi. Ben de "işe başlamadan önce, bir gezi daha yap, ben rehber olurum" filan dedim. Cevabını bekliyorum.

Çok tuhaf bir his aslında, uzun zamandır bu kadar birini düşünüp hayal etmemiştim. O da benim gibi mi sizce. O gün heycanlandığını hissetmiştim ama... Biliyorum saçma bir soru ama sizce olabilitesi nedir?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yani bendne hoşlandı ama mantıken niye uğraşsın. Ama dünyanın binbir türlü hali var bilmiyorum belki çok boşluktaysa diyorum ama...
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi en son "Niye beraber bir yerlere gitmiyoruz bu ay hem zaten yeni işin başlamadan" dedim. Henüz cevap gelmedi :) Ancak bir sonraki ay Hawaii'de yeni işine başlıcak ve çoook uzak gerçekten diye konuşmultuk o "illiaki gel" dedi de güven olmaz ki.
Yalnız enteresan bişi var, kız arkadaşı tarafından aldatılınca işinden istifa etmiş ve kendini gezmeye vermiş. En son 4 ay önce biriyle sevişmiş, kısa süreli bir birliktelikmiş. Ama baya hoş bir çocuk.
Olabilitesi Nedir?