Sevgiliniz yok, birisinden hoşlanmıyorsunuz ..Tanımadığınız, yakışıklı birisi sizinle tanışmak istediğini söylüyor..Neden reddedilebilir?
Veya, reddeder misiniz?
Veya, reddeder misiniz?
Sevgilim yok ve birinden hoşlanmıyorum. Yakışıklı birinden gelen teklifi neden reddederim ; çünkü sırf sevgilim olsun diye ilişki yaşamak istemiyorum. Aşk olucak bir kere, sevmediğim birinin teklifini kabul edip ne onu kandırmanın faydası var bana, ne de sevmediğim biriyle çıkmanın. İki taraf da üzülmesin.
sonra seversin belki..
Olmaz öyle, kimseye ümit vermek istemiyorum. Sevmiyorsam zorlamıyim, sonra iki taraf da üzülüyor çünkü.
Niyeti yaklaşımı itici gelmiş olabilir. Karakteri sevilmeyebilir hani enerji olayı var ya o da tutmamıştır sonra materyalist düşüncelere sahip kişiler karşıdakini bu yönden yeterli bulmamıştır vs vs vs bu liste uzaaaar gider :)
görüntü iyidir şahsiyet sıfır geçerli bi sebep bence.
hiç tanımadığı biri diyorum.yani şahsiyeti bilinmeyen biri.
hiç tanımadığı için güven duyamaz buda bir sebep.
evet, olabilir
bak kendin diyosun TANIMADIĞI için :) eder .
Tanışma teklifini neden reddeder diye sordum :)
tanımadığınız diyosun iyi oku götümden element uydurmuyorum :)
Tamam tanımadığınız birisinin tanışma teklifini neden reddedersiniz diye sordum :)
tamam işte bende diyorum ki tanımadığı için reddeder arkadaş ortamından yada takıldığın mekandan falan simanı tanıyo olsa artardı şansın ama tanımadı birini çok yakışıklıysa bile niye kabul etsin tanımadı için güvenmiyo da hele de istanbulluysan direk sapık stayle :) :)
İyi de tanıdığın biri gelip de tanışma teklifi yapmazki :)) Neyse boşver :)
abi sen ne içtin neyin kafasını yaşıyosan bana da ver :) harbi boşver yoksa mevzu elimizde kalcak :) ks halkı bile toplayamicak :)
Cevap
2Cevap
Olabilir, yani beni uzakdan gorup , begenip, benimle taismak isteye bilir, Tanimiyorum diye neden reddedeyim, Tanidiklarimiz cokmu guvenli, Ben tanisirdim, Reddetmezdim
Reddetmek bence aptallik olur, tanimadan etmeden reddetmek
herşey yakışıklılık değildir ki belki ters,itici gelen davranışlar vardır ya da kızın yalnız kalmaya ihtiyacı vardır,yeni bir ilişkiye hazır değildir,unutamadığı biri vardır belki de tercihleri farklıdır vs vs...
şahsen ben hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkeği red etmiştim çünkü bana uygun olduğunu düşünmüyordum her şey tip değil
ne yöden sana uygun değildi?
hoşlanmamıştım.
peki
Tanıdığım insanlar bile bana zarar verirken ortak noktamız olmayan birinle tanışmak aptallık bence daha fazla zarar verebilir
Tanımadığın kişiyle ortak noktanın olmadığını bilemezsin?.
Ortak noktam olsaydı önceden karşıma çıkardı ve tanışırdık zaten, mesela aynı okulda olabiliriz aynık klüpte olabiliriz ama aynı sokakta yürümemiz bi ortak nokta değil bana göre
Aynı okulda olmanız ortak nokta mı yani?
Evet sayılır
peki, teşekkürler
Rica ederim
Bunu bende yapmistim hemde iki defa biri sevgilisinden daha yeni ayrildigi icin digerinide surekli sevgili yaptigi icin pisman miyim hayir
kıme gore neye gore yakısıklı kıza gore degıldır. ya da baska bırınden hoslanıyodur ıcten ıce kımsenın bılmesını ıstemedıgı. ya da ılıskı ıstemıyodur
Kıza göre de yakışıklı..İlişki istemiyordur mantıklı
tabi, kesinlikle ama ben sadece tanışma teklifini reddetme nedenini sordum
anladım, teşekkür ederim
yakışıklı bana bakmaz diye?
yakışıklı çapkın olur cart curt ayrılır,aldatır diye?
yakışıklıdır ama ağzını açınca zorttur
asdasdsajçşklş
Tanımadığımız için güvenemiyoruz galiba ama o yakışıklı bana teklif edebilir hani :) :) :)
buyrun benim :D uakala Oldum ıykkk .:D
Daha az önce engelledim💋ohhh olsun
neden reddedilir çünkü amacı farklıdır
nerden bilebilirsinki?
erkeklere olan güveni sarsılmış olabilir.
Ben hep tipsizlere tutuldum...
erkek diye. napıyım lan yakışıklıyı.
erkek ruhundan anlıyor ama, o zaman da mı kabul etmezsin ahaha :))
büyüksün panpa :D
eyvallah panpa sen de öylesin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar