Yuzum cok puruzsuzdu yaklasik 2 aydir puturcukler sivilceler yuzumden gitmedi sizce bu sabun ise yariycak mi extra tavziyeleriniz var mi
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sabununu kullanmadim ama kullandigim tras jelinde salyangoz sivisi mevcut tras olurken tahrisi sifira indirio ek olarak sana sunu tavsiye edebilirim.
Kullandigin sivilce ilaci varsa yaninda ozellikle sabahlari cildini temizlerken ph degeri dusuk sabunlar ilede temizlenmeni oneririm salyangoz lu sabunla beraber kullanabilirsin.
Gul suyu yaarayabilir
En nefret ettigim guru. p
Umrumdami?
Umruna selam
bir git sizden biktim engelleyin ugrasamam sizinle
ya daha neler hayvanları mı öldürüyorlar şimdi de sabun için. Allah kahretsin bunları keşke duymaz olaydım.
beyaz sabunla her gün yüzünü yıka, gerekirse günde 2 kez. düzelmezse de gel bana hesap sor. bu kadar hayvan düşmanı olmayın arkadaşlar ya.
sensin gerizekalı yaratık. ulan mal, sen o sivilceli iğrenç ergen suratını düzelte (meye) ceksin diye hayvanlar ölmek zorunda mı? salak beyinsiz, haram olsun o Allah'ın verdiği canlar.
Aptal :)
kes kes rezil olma daha fazla.
Kantaron yağı kadar cilde iyi gelen tek bişey yok ılık dustan sonra gozeneklerin açıkken uygula baby face 'im sayesinde :D
Cevap
3Cevap
Kullanmadım. Bence cildiyeye görün.
Direk salyangoz sür doğadan olsun. Daha iyi :D
Yok yok alma
Yaramaz bence
yok dostum
yokk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar