Erkekler, siz bir kızı meraklandırır mısınız ya da neden? Ona sebebini söylemeden kaçar mısınız? ya da durduk yere engeller misiniz?

Benle yazışan asosyal, utangaç bir çocuk ve şu ana kadarda hhiç sevgilisi olmamış.. Benle bayağı seciyeli ve hoşlantılı konuşuyordu. Benle bir anda nedensizce konuşmayı kesti. En son ona nedenini sormamla falan sinirlendim bende birkaç kırıcı cümle yazdım. Sonradan aniden beni heryerden engelledi. Birkaç hafta sonra onu aradım telefonda konuştuk on beni neden engellediğini sorduğumda mesaj atmıştın dedi.. engeli alırım ya sorun değil dedi.3 gün sonra engeli aldı mesaj attım anında mesajı görüp tekrar engelledi. Onu aradım bana kontürlüden mesaj atıyor arama falan iyi birisin ama konuşmak istemiyorum diye? ne alaka? Neden böyle davranıyor? Şu ana kadar da hiçkimseyle çıkmadı sevgilisi olacağını da zannetmiyorum.. Neden engelliyor sebepsiz yere? Sevgilisi olsa whatsapptada olurdu sürekli? çok tuhaf değilmi? Düşüncelerinizi uzunca yazın! Olayı özeldende anlatırım size yardıma ihtiyacım var! :)
Erkekler, siz bir kızı meraklandırır mısınız ya da neden? Ona sebebini söylemeden kaçar mısınız? ya da durduk yere engeller misiniz?