Arkadaslar; temız aile kızları nerede bulabılırım acaba? acill?

arkadaşlar buranın bır ızdıvac yerı olmadıgını bılıyorum. boy 189 kılo 93, aylık 4 bın kusur maasım var. babadan kalma 220 bınlık bır evım 60 bın tl lıkte bır arabam var. yalnız yasıyorum. işim sabah 9 aksam 5 ve takım elbıselı. yanı kotu bır ıs degıl rahat bır ış. bunları nıye soyluyorum cunku evlenmeye hazır oldugumu belırtmek ıcın. evlılıgın maddı sorunlarını kaldırabılecegımı dusunuyorum. yasım 29 oldu. 27 yasımdan berı evlenmek ıcın ugrasıyorum ama daha kımseyle cıddı anlamdan gorusmedım. ben bıraz sınırlı sabırsız bırıyım. benı cekıp cevırecek tatlı dilli uysal yumusak huylu edeplı aile kızı arıyorum. ailem annem ablam cok baktılar. bır kac kısıye sormuslar onlarda cocuk unıversıte mezunu ben ılkokul mezunuyum anlasamayız deyıp daha benı gormeden reddetmısler. benım ailemde cok mutevazı oldugundan hıc işimden tipimden maddı durumumdan bahsetmezler bılıyorum. zaten kendıne eş degıl maddı destekcı arayan bır kızıda ıstemem dogrusu. ev kızı terbıyelı kızların oldugu yerler nerelerdır. fatıh carsamba dedıler oralarda baglantıya gectım fakat onerdıklerı kızlar benı gormeden ıstemedıler. sebeb okumus olmam. bende bunu anlamadım. ben oyle kıbırlı ukala ınsanları kucuk gormekten Allaha sıgınırım. ıstanbulda boyle fatıh carsamba gıbı baska yerler var mı. nerden hayırlı bır eş bulabılırım. yalnzı yasamaktan her ışimi kendım gormekten cok yoruldum. bırde cocukları cok severım ıstıyorum aksam eve geldıgımde cocuklarımla oyunlar oynayıp okul derslerıne yardım edeyım.. eger cevrenızde boyle bıldıgınız temız duzgun aile kızları varsa ıstedıgı kadar fakır cırkın okumamıs olsun hıc sorun etmem. yeterkı bır anne sevkatıne sabrına vefasına guzel huyuna sahıp olsun. gorusmeyı ailelerınde rızasıyla cok ısterım
Güncellemeler
+1 yıl
ben burdan bırınılerını bulmak ıcın yaazmadım. belkı cevrenızde duydugunu bıldıgınız bırılerı vardır dıye sormak ıstedım. burdakı kımseyı etkılek gıbı bır nıyetım yoktu. maddı durumu yazmamdakı amac evlılıge hazır oldugumu gostermektı. Allah bılıyor nıyetımı. baska bır neden le yazmadım
Arkadaslar; temız aile kızları nerede bulabılırım acaba? acill?