İş arkadaşımdan çok hoşlanıyorum. uzun süren ilişkisi yeni bitti.33 yaşında ama hala evliliğe karşı olduğunu söylüyor. şimdilerde yeni bir ilişkisi var sanırım.çünkü tüm gün telefon elinden düşmüyor.özeli için kullandığı ikinci bir hattı var ve sürekli mesajlaşıyor ya da müsait olan odaya geçip dakikalarca konuşuyor. sevgilisi ile görüştüğü şüphesiz ama bana da mavi boncuk dağıtmaktan geri durmuyor.
benim de bir ilişkim olduğunu sanıyor.ben de doğruyu açıklama gereği duymuyorum.ama son 3-4 haftadır gözüme soka soka telefonla münasebetini bu kadar artırması asabımı bozuyor.çok kıskanıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. cicim ayları olduğu için mi böyledir yoksa gerçek aşkı bulduysa hep böyle mi sürecek?
benim de bir ilişkim olduğunu sanıyor.ben de doğruyu açıklama gereği duymuyorum.ama son 3-4 haftadır gözüme soka soka telefonla münasebetini bu kadar artırması asabımı bozuyor.çok kıskanıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. cicim ayları olduğu için mi böyledir yoksa gerçek aşkı bulduysa hep böyle mi sürecek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer