Balıkçıları sever misiniz? Denize açılıp balıkçı sevgilin ile balık tutmak ister miydin?
Bir balıkçı ile evlenir ya da sevgili olur muydunuz?
Bir balıkçı ile evlenir ya da sevgili olur muydunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer niye yaa balıkçıyla niye evlenmesinler. Balıkçılık kötü bir şey mi. Tam tersine bence balıkçılık da sanat mesleklerinin arasında. Bir hayat tarzı, yaşam stili diye düşünüyorum. Sağlımız için en yararlı olan şeyi sunuyorlar önümüze. Hem balıkçılar şanslı adamlar. Genelde tekneleri de olur açılırsın kız arkadaşınla güzel bir yere gidersin ortaya da masanı koyarsın açarsın rakını pişirirsin balığını afiyetle romantik bir yemek yersin.
oooo... balığa çıkmayı çok sevrim. dünyada hoşuma giden tek şey zaten :). tabi eşiminde böyle bir yatkınlığı varsa neden olmasın. beraber tekne tutar balığa bile çıkarız :)). neticede hem balıkçıda insan değilmidir ?
Ne güzel işte bana hergün taze balık getirir :) balık en sevdiğim yemek..
Balık tutmak derken sanmiyorum balık tutacağımı ama kesinliıkle onla beraber giderdım cünkü denize hastayım ve denize gitmek icin her fırsatı değerlendırırım. Yüzmek icin değıl izlemek bana yetiyor.
avukat mısın?
sen avukat o balıkçı..ne ilginç olur degilmi.Evlenirmiydin peki?
şuanki sevgilin ne iş yapıyor?
araba mal nedir?
balık tutmayı severim gerçekten çok zevkli ama zevkine yaz tatillerinde sadece ama meslek haline getirmiş birisiyle hayatta olmaz..özellikle koku konusunda takıntılı biri olarak hergün hergün o kokuya tahammül etmem imkansız
Cevap
3Cevap
Gerçekçi olmak lazım bu meslek ile ev geçindirmek çok zor.
BALIKÇILARDA ÇOKİ İY KAZANIYOR ASLINDA.Bu ülkede asgari ücretle geçinen insanlar bile var. Hem herşey paramı yani
Baligin kokusunu pek sevmem.. ve erkekte güzel kokuya cok önem veririm :D o yüzden biraz süpheli bi durum :D ama asla imkansiz bisey demiyorum.. gönül buuu.. otada konaar ... ;)
balık yemeyi severim ama kokusuna tahammülüm yok.. sevgilimde balıkçı olsa balık kokacağı içinnn olmaz ama büyük konuşmamak lazım
Heralde kokusu yüzünden sordun di mi ? Sürekli balık kokar diye :)
benim yüksek gelirli meslegim varsa evet yoksa hayır
Evlenilur niiş evlenilmesun balukçu da insan değil midu? Sabah, akşam hamsi yerduk :)
:)) hemşerim zaten biz karadenizliler hamsi olmadan yapamayız
Balik tutmak beni mutlu ediyor. Ciftlerden biri balik tutmuyosa illaki digeri balikci olana degisik bakar😂
Balıkçı insan değil mi? Evlenilir tabiki de
doğruyu söylemek gerekirse hayır istemezdim
oda bir iş dalı ve oda bir insan
Gel gel kayıkçı
Yavaş yavaş
Kıyıdan geç göreyim
Güzel yüzünü
Söyle beni sevdiğini
Gel gel kayıkçı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar