Kapanmak istiyorum ailemin tepkisinden çekiniyorum sizce ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar öncelikle kategori seçemediğim için burda paylasayım dedim .. Ben 19 yasında bi bayanım .. Giyimim genelde açık değildir pantolon üzerine tunik giyerim kapri kol şeyler giyerim yazın dahi hiç sıfır kollu giydiğimi hatırlamam . sevmiyorum . v yaka şeyler giydiysem içine atlet giyer önünü kapatırım açıklığı sevmıyorum giyimim hemen hemen kapalılar gibi montlarım yağmurluklarım diz kapağı aşağısındadır .. 2 yıllık bi sevgilim var. . ben önceden de kapanmayı istiyordum ama sevgilim bana daha çok dstek oldu onun ailesi hep kapalı ablası falan ve o kadar tatlı ki o kadar yakışıyor ki :) bana da çok yakısıyor :) sevgilim de çok çok istiyor kapanmamı . Bende cok ıstıyorum .. :)) sevgilm çok iyi bi insan allah gönlüme göre verdi galiba ben kımseyle olmadım şu ana kadar senınle dahı ılerısını ıstemem zına olur hersey ılerıde dıyen ve 1.5 yıl bana dokunmayan biri evde yalnız kalsak dahi .. sonra armızda oldu birşeyler onlarda çok masumcaydı ..Fakat şöyle birşey var benim arkadaslar babaannem dahi açık . Babaannem kot pantolon giyer öyle bi insan . düşünün .. hala saçlarını boyatır fönletir ..

Halalarımda açık aynen..

Anne tarafımda herkes kapalı tüm teyzelerim ... Hani ilerisi değil ama kapalılar böyle çarşaf falan değil ama normal kapalılar hepsi . Bende istiyorum şimdi babama açtım konuyu böyle birşey olsa ne dersın dıye ben karısmam kızım sen ıstıyorsan bız bırsey demeyız bu konuda dedı .. ama babaannem halam tarafı duyarsa bana küserler nerdeyse sizce ne yapmalıyım arkadaslar şimdiden tesekkurler
Kapanmak istiyorum ailemin tepkisinden çekiniyorum sizce ne yapmalıyım ?