Çok güzel olmanın kötü yanları da var!

şimdi eminim kendini beğenmiş diyceksiniz ama mesele bu değil.güzel olmaktan şikayetçi değilim tabiki de .ama ne yazık ki pek fala kız arkadaşım yok.liseden çok iyi anlaştığım bir kız arkadaşım dostum dyebleceğim biri vardı o da yok artık:((ayrı okullardayız bir gün beni okuluna götürdü derse grdim arkadaşlarıyla tanıştım .tesadüfen onun hoşlandığı çocuk ertesi gün beni sormuş çok güzel bna ayarlar mısın demiş bunu kendisi anlattı.o görüşmeden sonra benimle artk görüşmek istemediğini syledi sebebini sordğumda açıkça bana senin yanında benim hiç şansım yok dedi ben o anda şok oldum tabi...güler yüzlüyüm ve havalı değilim bazen o kadar çok üzülüyorum ki bu duruma bn de sıırımı paylaşabileceğim arkamdan iş çevirmeyen samimi kız arkadşlarım olsun istiyorum.sadece okulumdaki yabancı kızlarla takılıyorum .afrikalı,iranlı ,yunan kızlarla ...ama tabiki onlarla farklı dili konuşuyoruz ne kadar samimi olunabilir ki?ne yapmalıyım sizce hani desem ki burnum havada ondan.değilim ama .bana önerileriniz var mı?şimdiden teşekkür ediyorum.
Çok güzel olmanın kötü yanları da var!