Mutlu muyum değil miyim ne oluyor bana lütfen okuyun belki yardımcı olursunuz çaresizim.

Merhabalar öncelikle ,

Bundan iki sene önce biriyle tanıştım istemiyordum aslında hiçkimseyi hayatımda o sıralar ama iyi güzel kandırdı beni , kendisi çok iyi bir insan olduğu için ona tamam dedim ama aşk yokdü sevgide yoktu benim yanımdan o bana hep bana çok aşık olduğunu deliler gibi sevdiğini söylüyordu hep her neyse biz şimdik evlenme aşamasına geldik , bana herkez diyrduki veya derki piyango dan bile çıkmazdı böyle iyi erkek bende hep çok mutluydum her dediğimi yapıyordu beni mutlu etmek için elinden ne geliyorsa herşey süperdi bende yawas yawas ısınmaya başladım daha doğrusu sevmeye başladım ve bunu anladığında çok kıskanç olmaya başladım birden güvenmemeye başladım emin olamıyorum evliliğe bir kaç ay kalmışken emin değilim gibi geliyor bana ve kendisi çok ilgisiz olmaya başladı hiç zamanı olmuyor iki ise birden gidiyor eve gidincede yorgun oluyor öyle oluyorki bir hafta görüşemiyoruz sadece telefonda önceden beni iki gün görmese deliriyordu çok toaf hislerdeyim beni aldattığını düşünüyorum ama nedenini bilmiyorum çok kötüyüm ve ne yapacağımı bilmiyorum onunlabenimle artık ilgilenmiyormsun. Diye konuştuğumda bana mutsuzmusun ben elimden ne geliyorsa yapıyorum daha ne yapayım diyor ve ben konuyu gene abartığımı düşünüp kapatıyorum ve mutluyum diyorum ama GERÇEKTEN öylemi. Onu bile bilmiyorum zamanında bir beraberliğim oldu ve ondan çok büyük bir darbe yedim ve herkesden korktum kimseye güvenemedim ve şimdi tam güvendim derken genemi aynısı diyorum kendi kendime
Mutlu muyum değil miyim ne oluyor bana lütfen okuyun belki yardımcı olursunuz çaresizim.