Sanırım bir kıroya aşık oluyorum!

Evet,bildiğin kıro! Nasıl oldu anlamadım. Hayallerimdeki erkeğin yanından değil 1000000 km ötesinden geçmiyor! Okulda bana sürekli ilgi gösteriyor ve benimle çok kibar konuşmaya özen gösteriyor Yanıma gelip sürekli muhabbet kurmaya çalışıyor. Beni gördüğünde gözlerini hep bana dikiyor ve hafif gülümsüyor bildiğin gözlerinin içi parlıyor. Normalde bu davranışlar beni rahatsız ederdi ama aynı zamanda o kadar arkadaş canlısı ki kızamıyorum ya da ters tepki gösteremiyorum. Ben de ona karşı iyi davranıyorum..

Beni diğer kızlardan farklı bir yere koyduğunu düşünüyorum. Kendimi bana çok özel hissettiriyor. Sanki her an ilan-ı aşk edecekmiş gibi hissediyorum. Ama aynı zamanda duygularımın gerçek olup olmadığını bilmiyorum. Bazen kendime kızıyorum 'YOK ARTIK KENDİNE GEL' diye ama sürekli aklımda. Bana çıkma teklifi etse büyük bir ihtimal kabul etmem ama sonra pişman olur muyum diye de düşünmekten kendimi alamıyorum. NOLUYOR BANAAA!
Güncellemeler
+1 yıl
Okul dediğim:Üniversite! yanlış anlaşılmasın :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yurtda kalıyorum arkadaşlarla sohbet ederken laf arasında 'Birkaç kişi eve çıkalım,sende gel kirayı bölüşürüz' falan diye espriler yapıyor.Bu normal mi?
Sanırım bir kıroya aşık oluyorum!