arkadaşlar 187 çökmü uzun olur 180 filan birine göre dahami itici bu arada kilo 81
Itici
Cekici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aynı boydayız bana iticisin diyen olmadı :D Boy uzunluğu her zaman +1dir kardeşim kilon da gayet yerinde..
bazıları sırık diyorda :)
Boy iyi de biraz daha zayıf olsa daha iyi olur.
Dev gibi bir görüntü korkutucu oluyor...
81 fazlamı yani erkekte kiloda 70 filanda cok kötü gözüküyor
evet kalıp var biraz denicem kilo vermeyi teşekkürler
ya boyum 173 evde klıcm bn :P uzun boylu olmalı erkk dediğin 180 in üstndee
evde niye kalıyorsunki :D
ya kimi beensem bnden kısa çok kötü ya :D huyu uysa boyu uymuo boyu uysa huyu uymuo kesin :D
ya öyle deme nerede yasıyorsunki bizim orada coğu kisi benimle aynı boyda hatta bazıları daha uzun
zonguldakta :)
oranın boy ortalaması öyle olablir ben istanbul / taksim de geciyor vaktim gercekten ortalama cok yüksek :) ama senin boyun birr kıza göre cok cekici asıl 173 den kısa erkekler itici ::d
benim krşma çkn erkklerde 170 68 falan offf bu şhri terkmi etsem ne :P
bence orda dur sen hiç biyer memleketin gibi olmaz ama topuklu giymezsen birazda zorlarsan illaki cıkar 173 sanada :)
zngldakklı değilim :)
nerelisin arkadasım
giresun :) grçi orann erkklride zngldktklerdn frksz gbi ama 190 falan çıkıo yni
anladım sen uzun arıyorsun ozaman istanbulda bol bol var gelirsen eğer görürsün zaten :)
kısmet :)
zaten mankenlik ajanslarının coğu istanbuldadır hem yakısıklılar hem ortalama 185 + ama ben taksim için konusuyorum :D
:D :D hmmm
Cevap
2Cevap
180 lik biri olarak itici diyorum.(aslında yok öyle birşey kendimi kandırıyorum)
abicim seninde giderin var rahat ol .)) 180 cokmu kısa :):)
strnam1 180 lik sorumun ardına gelip niye bunu sordun yaw piskolojim bozuldu :)
abi senden öncede 190 sorusu vardı onu gördüm adama sırık uzun erkekler itici yazmıs biri benimde ona psikolojim bozuldu :)
Boy gayet iyi, omuzlar da genişse 1-0 öndesin demektir :)
pekı hangı boyda kızlar senı etkılıyor hoslandığım kısı de 1.86 daa
bak normalde 170+ lar kilosu fiziği güzelse cok güzel oluyor yani bana göre değil bu boyda bütün erkekler öyle düsünür ama minyon tatlı kızlarda cok güzel oluyor :)
ben mınyon tatlı kesimdenm:P
ya sen yanlıs anladın :) ben minyonlara tatlı demedimki eğer yüzü tatlıysa minyon olsada tatlıdır dedim :)
tamam ıste ben tatlıyım:D
çok sorun değil
sorun değil derken cokmu uzun kötü bişeymi yani sorun yapmıyorum diyorsun yoksa iyi bişeymi
cok özel olmayacaksa boyunuz kac öğrenebilirmiyim?
Kime göre karşı cins bu cins
kız erkek
uzun olsun zaten ne iticisi yahu
az önce bir boy sorusunda asırı uzunlar itici yorumunu görünce ondan dolayı yani
Gayet iyi.
gayet iyi ...
süper bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar