Sevgilimle birbirimizi çok istiyoruz?

2 sene oldu ve biz birbirimizi deli gibi istiyoruz ama bakireyim evlenmeden olmaz düşüncesindeyim. Sevişirken çok değil biraz ileri gidersek bişey olur mu acaba namusum gider mi. Mesela oramı buramı ellemesine izin versem mi?
Güncellemeler
+1 yıl
ay tutturmuşsunuz namuslu değilsin değilsin diye saçma sapan konuşuyosunuz sanki hepiniz sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi gelip burada beni yargılamayın salak salak konuşmayın. Yok zar önemli değilmişte yok benim zaten namusum gitmişte geçin bu ayakları ya hepiniz her boku yapıyosunuz ama kızlığınızı vermeye götünüz yemiyo benim gibi. Allahın bildiğini kuldan saklamanın bir anlamı yok. Bütün erkeklerde namus bekçim olmuş ama sevgilileri olunca istemesini biliyolar..
Güncellemeler
+1 yıl
Namusun bacak arasında arandığı bu ülkede eğer bakireysem evet namusluyum kardeşim bunun içinde kendimle gurur duyuyorum. Bütün kızlarda ona buna patlattıkları için bakire olmamı kıskanıp ağır eleştirilerde bulunmuşlar :) Ne yani şimdi biriyle öpüşen bir kız mı daha namusludur yoksa bakire olmayan kadın mı? boş boş konuşmuşsunuz bu soruyla bağımı koparıyorum byy
Sevgilimle birbirimizi çok istiyoruz?