(yetenekten yararlanma mode off )
Arabayı iyi kullanan erkek sizin gözünüzde nasıldır?
(yetenekten yararlanma mode off )
Trafikte sinirlenmeyen, ani hareketlerle beni arabanın içinde sağa, sola savurmayan, tümseklerden geçerken kafamı çarptırtmayan, bir de gaza gelip diğer arabaları geçicem derken canımızı ortaya koymayan, sakin erkek, en iyi erkektir trafikte bana göre.
Benim kadar iyi söför oldugunu düsünürüm tecrübelerime dayanarsk
Bu göreceli bir kavram. Araba sürmek kolay ama trafikte kimin ne yapacağını kestirmek mümkün değil. Ya da birinin gelip size vurmayacağı garanti değil. O yüzden iyi sürücü yoktur, şanslı sürücü vardır..
dikkatli sabırlı karsı taraf hata yaparsa öfkesine yenilmeyen sürati değil kendi canını ve araçtaki insanların canını düşünen en iyi söfördür eh ben oluyorum sanırım :)
Cevap
3Cevap
bence MİKEMMELLLL insanlardan bırı dıye dusunurum helekı bugun babamın daracık camurlu yolda arabayı bata cıka ustaca cıkarmasına hayran kaldım ben olsam batar kalırdım usta şoförun halı gercekten baska yolda kalmanın rıskı az
Evet babamdan başka şoföre güvenmem aslında ama yanında güvende hissetmemi sağlar, normalde de.
araba kullanan erkekleri seksi buluyorum tabi hepsini değil benim için iyi araba kullanan erkek artı alır bnden
potansiyel makam şöförüm.ne yorulacam trafikte götürsün her yere :)
yürüyorum formdayım param cebimde halk otobüsleri öldümü
haha super :)
anlamadım nedemek istediğini kardeş
bu kadar açık bir espriyi anlayamadığıma inanamıyorum, haklsın :D şimdi camdan atlıyorum
patron lar arkada gider :D ben patron olmak istemem
şoförlüğüm iyidir büyük araçlarda yetiştim 98den bu yana insanlar benim park edişime hastalar
benden iyi kullanması gerekir:)
hıc bır artısı yada eksısı olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar