(yok öyle birşey kendide köpek ve dediğin gibi pislik, fırlamanın tekidir aynıdır onlar)
düşüncesine ne diyorsunuz bayanlar
TEMEL OLARAK AYNI ŞEYLERİ ANLATMIŞ HERKEZ !... NAPCAM ŞİMDİ BEN
çünkü seven kadınların çoğuna yavşak tarzında geliyor.ama gidipte bir kro istediği kadar trip atsın hiç bir kız dönüp bakmaz.tip olacak azıcıık.kadınlara zor erkeklerin çekici gelmesindeki başlıca nedenler o da sağlamdır der bir kadın çünkü dünyada ki erkekler kadnları isterler kuural böyledir o erkek kadını takmıyor diye onun sevgili hiç olmucak gibi düşünmüyoruz bu adam sağlam diye kafamızdan geçiyoruz eğer o adam en güzeli bile takmadıysa onun derdi tip değldir.onun derdi kişilktir.yani kadınlar o tarz erkeklere daha güven duyarlar yavşk biri seni nasl sevdyse başkasınıda öyle sevebilir.ama o erkek oyle değldir işte.
unutma kadınlar ZORU severler.
kızlar bir erkeğin peşinden koşmak için büyük şeyler aramazlar kızda onun hoşuna giden bir şeyler olmuştur mutlaka
Sürekli kendine kötü davranan başına bela açan kişilere denkgeldiğinden yakınıp ağlayıp ama gene aynı türlerin peşine takılan kızlar var..
ne kadar aşağılansada vazgeçmeyen fakat bir süre sonra kavga gürültü mahkemelik olanlar var.. galiba bunlar başka bir anlayışın insanları. boşvermek gerek...
neyse ilgine teşekkürler. sen yeni kayıt olmuşsun. ama şimdiden en iyi cevap yüzden 2 basamaklı...
sağol :) sadece kızları anlamaya çalışmayın onlarla yaşayın bazen ben bile kendimi anlamıyorum akışına bırakın
Kendimize acı çektiren kişiyi seçiyoruz her zaman. Çünkü insanoğluu acı çekmeyi seviyor adeta nerede zorluk çekeceği biri varsa gider ona aşık oluruz sonrada vay efendim neden böyle oldu. Olur tabi
Ben gözlemlerimi söylüyorum. Kadın aşık olduğu erkeğin ihaneti ile ona aşık olan erkeğin sadakati arasında yaşarmış bunu ben söylemiyorum bu böyle inkar edilemez. Umarım her iki tarafında eşit sevdiği mükemmel aşklar vardır. Pek umudum yok gerçi. Bende sevdiğim erkek tarafından sevilmeyen bi kızım. Vazgeçtim diyorum ama içim sızlıyor anlatabiliyor muyum?
he işte bende anlayamıyorum bunu bi alışveriş merkezıne avm ler park bahce cafelere gidince okadar güzel kızların yanında böyle piskopat esrar cash balici tinerci erkekler var yahu nıe böyle adamlardan hoşlanıyosunz ben anlamıyorm anasnı satym:D adam üniversiteli sigarası yok içkisi yok neyı var cocugun gidipte onu begnmezler:D
aga bu bır kural olmus kızlarda seven surundurulur,surunduren sevılır o yuzden acı cekmeyı hor gorulmeyı sevıyo kızlar acayıp varlıklar bunlar ya bilim adamları bıle bayanların dusunce yapısını cozemedım dıye acıklama yapıyo :)) gerısını sen dusun
Cevap
11Cevap
Güncelleme için diyorum bir değeri hepten kaybedip acılar yaşayıp ders çıkarmadan kaybettiğinin değerini anlamak mümkün değildir çünkü.
Bazıları kaybetmeden direk de anlayabilir kişinin karakterine bağlı ben genel kaybetmeden idrak edemeyen çoğunluğa göre yazdım genellikle 2 yada 3 ten fazla pişman olmalar falan gerekiyor ama genelde daha az yada fazla da olabilir.
Çok uzun zaman geçmişse geri dönmez ztn geri dönüşler hadi geri döneyim diye olmaz kaderinde varsa yeniden karşına çıkar falan falan... Geri dönmemesi en ideali her zaman önüne bakmak gerek bir kere bağlar koptu mu eskisi gibi olmaz ancak pürüzü kalır.
Hayatın kuralı bu bence bir denge hali saftirik tipler hep gider piçlere takılır böyle böyle acı çeke çeke hayatın gerçek yüzünü öğrenirler.
Aynen öyle!
DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ KARDEŞ..
Ya bu tür kızların elinde MAYMUNA DÖNERSİN
Ya da git anana söyle sana görücü usulü birini bulsun. EVLEN HAYATINI YAŞA. varsın onlar itin picin eylencesi olsun..
Bir kız arkadaşım şöyle söylemişti bana. "Bana iyi davranan erkekler itici geliyor" bana göre şunun sebebi de şu güzel bir kıza her erkek iyi davranır ama biri çıkıp diğer erkeklerin aksine umursamaz biraz sert olursa kendi farkını ortaya koymuş olur kızlarında ilgisini cezbeder
bencede ya ama erkeklerde öyle insanın tabiatı öyle manyağız biz Allah bizim belamızı vermiş
Kız gerçekten seviyosa böyle oluyor bu durum :) Yoksa abicim emin ol böyle değil :)
o dediğin gibi davrananların peşinde koşanlar belki pisliktir gerçekten:D
bunu anlamıyorlar işte aklın başın yerinde adam afedersin piç,fırlama iyi bir insansan neden onlar beraber olursunki? olursan eğer sende öyle birisin yanii... bunu anlamak zor değil
onlar kendileride pisliktir iyi birini sen kötü biriyle nerde gördün böyle insanlar birbirlerini çekerler...
Ole davranyor diye pesinde kosmuyolar, Sevdikleri icin katlaniyorlar, etrafnda dolaniyorlar ok? Ask bu otada konar, boka da
iyi güzel, katlanıyorlarda nereye kadar. 1 değil 2 değil 10 kere aldatılsalar vazgeçmiyorlar. değer verilmiyorlar kırılılıyor inciniyor hatta şiddet görüyorlar.. aşağılanıyor kovuluyorlar. vazgeçmiyorlar.. bu nasıl bir katlanma...
dahası, etrafında tüm dostları yapma etme dedikleri halde gene vazgeçmiyolar.. ?
Köpek dövüldüğü kapıya kaçarmış birader yapıcak bişey yok :D
yok öyle birşey kendide köpek ve dediğin gibi pislik, fırlamanın tekidir aynıdır onlar
davul bile dengi dengine çalar
insanlar da böyledir
iyi insana iyi insan
kötü insana kötü insan
kaşar insana kaşar insan düşer
Yok öyle bişey. Ne pislik gibi davranacaksın ne de aşk böcüü olacaksın. Ayarı kaçırırsan sıçarsın
hacı çünkü kız erkek ne olursa olsun herkesle anladığı dilden konuşmaktır çekici olan. kızların anladığı dil de bu.
sana en sempatik gelen avatarı seç
vahşiliği seviyorlar.
evet aynen ole..kural bole
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar