Eşim çok kıskanç beni çok sıkıyor dekolt tayt mini etek giymemi istemiyor ne yapmalıyım yardım edin?

Çok kıskanç sana laf atarlar diyor sonra elimde kalır diyor giyme diyor kısa bende çok kısa giymiyorum ama kenede kavga ediyoruz örneğin eşim bazı arkadaşlarım tanımıyor erkek arkadaşım yemeğe çıkalım dedi arkadaşca bende kabul ettim yemekten sonra eve gelince kavga ettik sen nasıl gidersin yemeğe onunla bende arkadaşca dedim olsun dedi gitmicektin dedi hemde bu halde birazda kısa giyseydi dedi bende çok kısa değil dedim iç camaşır görünce neredeyse diyor bende çok kısa değil diyorum anlamıyor yemekte senin bacaklarına bakmıştır diyor bende niye baksın diyorum bakmaz diyorum anlamadan bakar diyor bende baksın dedim yiyecek hali yok dedim birdaha konuşmucan dedi bana telefonda etmicen dedi bende hayır dedim niye konuşmucam benim arkadaşım dedim olsun dedi arkadaş tanımam dedi sonra elimde kalır dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kıskanç ve çok karışıyor bana
Güncellemeler
+1 yıl
Ama arkadaşım benim yemeğe çıkarım yani
Eşim çok kıskanç beni çok sıkıyor dekolt tayt mini etek giymemi istemiyor ne yapmalıyım yardım edin?