Eski sevgilim benim iki adımı birden kızına vermiş ne hissederdiniz? Ne hissedeceğimide bilmiyorum çok karışığım? Ve yeni baba olmuş nette gördüm?

Evet eski sevgilim kendisi biz Üniversite'de tanışmıştık ama bölümlerimiz fakültelerimiz farklıydı. O büyüktü biraz benden sevdik ama olmadı ya bende anlamadım nasıl olmadı ama bazen olmayınca olmuyor arkadaşlar Genelde internetten o bölgenin yerel basınından ve Kaymakamlığın resmi sitesinden bakarım ben ona ne yapıyor ne ediyor diye (Kaymakam şu an kendisi). Çok uzun süredir bakmıyordum şimdi bir bakıyım dedim. Kaymakamlığın resmi sitesindeki öz geçmişine eklenmiş "... Müfettişi bilmem ne hanımla evli olan Sayın Kaymakamımız... ... adında bir kız bebek babasıdır." Aynen bu eklenmiş evliydi zatende demekki bebekleri olmuş ve o iki ismin ikiside benim ismim yani benim iki ismim var o iki ismim birden kızının adı olmuş. Internette aratıncada çıktı yerelde haberde yapılmış Kaymakam... Baba oldu falan diye. Çok şaşırdım biraz üzüldüm biraz sevindim ne hissedeceğimide bilemedim.
Eski sevgilim benim iki adımı birden kızına vermiş ne hissederdiniz? Ne hissedeceğimide bilmiyorum çok karışığım? Ve yeni baba olmuş nette gördüm?